Jonon jatkoksi

Sisustusprojektini etenee ehkä vähän hitaanlaisesti ja hatarin askelin, mutta parempi kai se kun ettei se etenisi ollenkaan. Matto on edelleen sama vanha, enkä ole ollenkaan varma haluanko sittenkään sitä nukkamattoa mihin päädyin Mattomietteitä-postauksessani. Lattian väriä kun ei noin vain vaihdeta, niin toivon löytäväni jonkun vähän isomman maton, mikä peittäisi tuota punertavuutta henkivää lattiaa (josta en pidä sitten ollenkaan).

Tiedättekö sen fiiliksen kun aamulla heräätte ja olohuoneen lattia on täynnä erilaisia ja hyvin epämääräisiä lehtipinoja. Jos te ette sitä tiedä, mutta minä ainakin tiedän. Kokemusta tästä on hyvin monen vuoden takaa. Tätä joka-aamuista siivousaskaretta helpottamaan ostin vähän aikaa sitten meille lehtitelineen. En ollut oikeastaan koskaan ajatellut sellaista tarvitsevani, kunnes näin tuon Kartellin Magazine Rack -lehtitelineen.

Aluksi pelkäsin, että näyttääköhän kotini nyt ihan muoviselta kun sieltä löytyivät jo entuudestaan Kartellin Victoria Ghost -tuolit joista olen kertonut teille Uudet tuolit ja loppuunhengitetyt pionit -postauksessani. Olohuoneen pöytäkin henkii muovisuutta, sillä  Invicible pöytäni on myös kokonaan muovia. Pähkäilin pöydän kanssa Kartell Invicible Table -postauksessani, mutta päätin pitää sen ja olen päätökseeni todella tyytyväinen.

Sohvapöytää jatkamaan ostin tuon lehtitelineen, mikä jopa näyttää siltä, että se kuuluisi pöydän jatkoksi. Kotini näyttää niin paljon kotoisammalta ja lehdetkin pysyvät nyt yhdessä paikassa. Ainakin toivon niin. Lehtitelinettä on myös helppo liikutella paikasta toiseen, sillä sisäpuolella on piilossa kantokahva. Täten lehtitelineen saa helposti mukaan vaikka makuuhuoneeseen, niin epämääräiset lehtikasat eivät siirry olohuoneesta makuuhuoneeseen ;)

_____________________________________________

My home decor project is proceeding quite slowly and with small steps, but I guess that’s better than not proceeding at all. While ago I bout that magazine rack from Kartell. I had not even thought that I would need one, until I saw that rack.

At first I was afraid that my home would look too plastic, because I already had Kartell Victoria Ghost chairs, which I’ve told you about in this post. In addition to those chairs, our living room table is also made entirely from plastic.

My new magazine stand looks like it would really belong next to the living room table. Therefore, I think that our home don’t look too plastic like. My new magazine rack is also very easy to move from place to another because of the handle, which is hidden inside. Thus, the magazines follow easily wherever you want to read them.

You may also like

16 Comments

 1. Voisi laittaa tuollaisen tai jonkin muun lehtitelineen ostoslistalleni. Lehdet ovat nimittäin vallanneet asuntoni ja lehtipinoja on vähän joka pöydän kulmalla, sängyn vieressä, sohvan vieressä jne.

  1. Minä niin tiedän tuon tunteen. Meillä on kaikki paikat täynnä lehtiä. En vaan millään raaski heittää niitä pois, sillä niissä on kumminkin niin paljon sellaista mitä saatan joskus tarvita :)

 2. Voisi laittaa tuollaisen tai jonkin muun lehtitelineen ostoslistalleni. Lehdet ovat nimittäin vallanneet asuntoni ja lehtipinoja on vähän joka pöydän kulmalla, sängyn vieressä, sohvan vieressä jne.

  1. Hei, kiitos vinkistä!

   Olen ihan pulassa tuon maton kanssa ja en jotenkin viitsi tilata mitään ellen ole ihan varma. Tuo sinun mattosi taas näyttää todella pehmoiselta ja lokoisalta. Itse haluaisin myös maton missä olisi hivenen enemmän tekstuuria :)

   Kiitos!

 3. Teillä on niin kaunista, vaaleaa ja pelkistettyä – olen kateellinen niille, jotka osaavat pitää sisustuksen yksinkertaisena.

 4. Minä niin tiedän tuon tunteen. Meillä on kaikki paikat täynnä lehtiä. En vaan millään raaski heittää niitä pois, sillä niissä on kumminkin niin paljon sellaista mitä saatan joskus tarvita :)

 5. Hei, kiitos vinkistä! Olen ihan pulassa tuon maton kanssa ja en jotenkin viitsi tilata mitään ellen ole ihan varma. Tuo sinun mattosi taas näyttää todella pehmoiselta ja lokoisalta. Itse haluaisin myös maton missä olisi hivenen enemmän tekstuuria :)Kiitos!

 6. Niin no, tämä pelkästymisprosessi on kyllä vienyt oman aikansa :)Mutta tehän ette näe miten paljon kaapeissani on tavaraa ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*