JEANNE LANVIN EAU DE PARFUM

Hei te muut intohimoiset ja naiselliset nuuskuttelijat! Olen jo pitkään etsinyt itselleni uutta tuoksua ja onnekseni löysin sen viime viikolla. Pidän suhteellisen miedoista, mutta naisellisista tuoksuista. Jos minun pitäisi kuvailla tuoksumieltymyksiäni, niin yleensä valitsen sellaisia vaaleanpunaisia kukkaistuoksuja.

“Jeanne Lanvin is a creation based on the perpetually seductive musk, with a sweet blackberry and pear top note that leads into a heart made of raspberry, pink peony, crystallised rose and white freesia.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suihkautan hajuvesiä yleensä korvieni taakse ja ranteisiini.  Aiemmat tuoksuni ovat kadonneet päivän aikana jonnekin taivaan tuuliin, mutta Jeanne tuoksuu ranteissani vielä illallakin. Käytin koko viime syksyn Stella McCartneyn Lily-tuoksua. Vaikka kuinka tykkäsinkin siitä ja läträsin tuoksulla ihan huoletta, mutta silti se katosi iholtani päivän aikana. Jeannen kanssa minulla ei ole ollut tätä ongelmaa, vaan voin nuuskutella hyväntuoksuisia ranteitani vielä illallakin. Jeanne on vähän jopa addiktoiva tuoksu, sillä huomaan haistelevani ranteitani vähän väliä ;)

Sievintä sunnuntaita ja Carla Brunin sulosointuja!

You may also like

16 Comments

 1. Vähän harmittaa, itse tykkäisin myös nuista vaaleanpunaisista kukkaistuoksuista, mutta ne aiheuttavat minulle jostain syystä päänsärkyä. Suosin siis vähän makeampia tuoksuja, ja ne ovatkin lemppareitani. Tuoksuhyllyltä löytyy esimerkiksi Lanvinin Marry me! :)

  Vähän aiheesta poiketen. Satuin ihastumaan aika kovasti Rebecca Minkoffin laukkuusi, jonka esittelit jokin aika sitten. Minulla sattuisi olemaan tarvetta tällä hetkellä pienelle laukulle, ja tuo olisi hyvin potentiaalinen vaihtoehto. Yksi kysymys olisi: miten paljon siihen mahtuu tavaraa? Saanko mahdutettua kyseiseen laukkuun vakiotavarani, eli puhelimen, lompakon, hiusharjan ja avaimet?

 2. Vähän harmittaa, itse tykkäisin myös nuista vaaleanpunaisista kukkaistuoksuista, mutta ne aiheuttavat minulle jostain syystä päänsärkyä. Suosin siis vähän makeampia tuoksuja, ja ne ovatkin lemppareitani. Tuoksuhyllyltä löytyy esimerkiksi Lanvinin Marry me! :)Vähän aiheesta poiketen. Satuin ihastumaan aika kovasti Rebecca Minkoffin laukkuusi, jonka esittelit jokin aika sitten. Minulla sattuisi olemaan tarvetta tällä hetkellä pienelle laukulle, ja tuo olisi hyvin potentiaalinen vaihtoehto. Yksi kysymys olisi: miten paljon siihen mahtuu tavaraa? Saanko mahdutettua kyseiseen laukkuun vakiotavarani, eli puhelimen, lompakon, hiusharjan ja avaimet?

 3. Hei!

  No kuules, ei tarvitse harmitella sillä itsekin kärsin migreenistä ja olen tosi tarkkana näiden tuoksujeni kanssa. Aluksi emmin, mutta tuoksu miotonee iholla ja ei ole vähän rankemman lotraamisenkaan seurauksena migreeni iskenyt ;)

  Hih, se on aikana ihana <3 Siis sinne mahtuu kyllä kaikki mainitsemasi tavarat. Itselläni oli esimerkiksi torstaina mukana harjani (tangle teezer), pieni lompakko, iso puhelin, huulikiiltopussi ja avaimet. Tietenkin riippuu että minkä koikoista lompakkoa kannat mukana :)

 4. Hei!No kuules, ei tarvitse harmitella sillä itsekin kärsin migreenistä ja olen tosi tarkkana näiden tuoksujeni kanssa. Aluksi emmin, mutta tuoksu miotonee iholla ja ei ole vähän rankemman lotraamisenkaan seurauksena migreeni iskenyt ;)Hih, se on aikana ihana <3 Siis sinne mahtuu kyllä kaikki mainitsemasi tavarat. Itselläni oli esimerkiksi torstaina mukana harjani (tangle teezer), pieni lompakko, iso puhelin, huulikiiltopussi ja avaimet. Tietenkin riippuu että minkä koikoista lompakkoa kannat mukana :)

  1. Hyvä maku sinulla :)

   Itse en ollut ikinä aiemmin edes haistellut, vaan tämä oli todellinen spontaani löyty :)

   Hyvvä juttu meille migreeni-ihmisille :)

 5. Tää on aivan ihana tuoksu, ollut mun lemppari jo pari vuotta. Puhdasta rakkautta <3 Eikä ole muuten mullakaan migreeniä aiheuttanut! :)

 6. Tuoksuvinkkejä on aina ilo ottaa vastaan.

  Oma uusi suosikkini josta sain näyteputilon viime viikolla on HDP eau de parfumin Vamp Á NY. Nämä tuoksut eivät kuulemma aiheuta migreeniäkään herkemmille. Olen niin ihastunut tähän tuoksuun, että tämä on seuraava tuoksuhankintani. Hajuvesipullo tulee New York henkisessä take away mukissa joten aika täydellinen tämmöiselle N.Y haaveilijalle :)

  1. Hih, kiva kuulla :)

   Hmm. Kiva idea tuo take away! Aivan mahtavasti brändätty <3

   Hyvää yötä toiselta NY-haaveilijalta. Jos ei muuta, mutta aina me voidaan sentään tuoksua New Yorkille ;)

 7. Tuoksuvinkkejä on aina ilo ottaa vastaan. Oma uusi suosikkini josta sain näyteputilon viime viikolla on HDP eau de parfumin Vamp Á NY. Nämä tuoksut eivät kuulemma aiheuta migreeniäkään herkemmille. Olen niin ihastunut tähän tuoksuun, että tämä on seuraava tuoksuhankintani. Hajuvesipullo tulee New York henkisessä take away mukissa joten aika täydellinen tämmöiselle N.Y haaveilijalle :)

 8. Hyvä maku sinulla :)Itse en ollut ikinä aiemmin edes haistellut, vaan tämä oli todellinen spontaani löyty :)Hyvvä juttu meille migreeni-ihmisille :)

 9. Hih, kiva kuulla :)Hmm. Kiva idea tuo take away! Aivan mahtavasti brändätty <3Hyvää yötä toiselta NY-haaveilijalta. Jos ei muuta, mutta aina me voidaan sentään tuoksua New Yorkille ;)

 10. Hih, oli pakko tilata minipullo tätä tuoksua kokeiluun! :) kesätuoksu uupuu vielä. Marc Jacobsin Dot on ollut käytössä viime ajat, mutta kesäksi on pakko saada joku ihana kepeä ja kukkainen tuoksu. :)

 11. Hih, oli pakko tilata minipullo tätä tuoksua kokeiluun! :) kesätuoksu uupuu vielä. Marc Jacobsin Dot on ollut käytössä viime ajat, mutta kesäksi on pakko saada joku ihana kepeä ja kukkainen tuoksu. :)

 12. Mäkin olen rakastunut Lanvinin tuoksuihin! Mulla on tämä Jeanne arkikäytössä ja juhlaan on ehkä vielä ihanampi Éclat d’Arpège :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*