It’s Vacation Baby!

Huh, nyt on viimeisetkin koulujutut tehty tältä kuukaudelta ja voinkin vaihtaa lomafiiliksen päälle. Suuntaan huomenna ystäväni luokse Helsinkiin ja meidän lento lähtee keskiviikkona aika aikaisin, niin pääsemme jo heti keskiviikkona ihastelemaan Riikaa. Yritän keretä tehdä teille postauksia loppuviikoksi, mutta tällä hetkellä aikataulu näyttää aika tiiviltä. Jätän tietokoneen kotiin, joten palaan tänne ruudun ääreen aikaisintaan vasta sunnuntaina. Mutta jos en kerkeä teille pääsiäisterveisiä myöhemmin toivotella, niin ihanaa ja aurinkoista pääsiäistä teille :)


Firstly, I have to apologize because I haven’t have time to make my posts in English. I have been super busy with last school assignments. Today I had my last exam and tomorrow I will    start my mini vacation. I will leave my computer home so you don’t hear from me before sunday. Have a nice and sunny easter :)

You may also like

20 Comments

  1. Absolutely White:Kiitos paljon :)))Alma:Voi kiitos!On kyllä aika ihana fiilis! Kun tekee kahta tutkintoa päällekkäin, niin loma on ihan paikallaan :) Toivotaan,että saadaan nauttia auringosta ja lämpimöstä ilmasta :)

  2. Absolutely White:Kiitos paljon :)))Alma:Voi kiitos!On kyllä aika ihana fiilis! Kun tekee kahta tutkintoa päällekkäin, niin loma on ihan paikallaan :) Toivotaan,että saadaan nauttia auringosta ja lämpimöstä ilmasta :)

  3. Ihanaa ja aurinkoista lomaa teille. Toivottavasti päästään kurkkimaan reissuanne kuvien välitysellä.

  4. Kaitaliina:Kiitos! Toivotaan, että saataisiin kaikki nauttia auringosta :) Kamerat akkuineen ja muistikorttineen on pakattu ihan ensimmäisenä mukaan, joten kuvia on varmasti tulossa :)

  5. Kaitaliina:Kiitos! Toivotaan, että saataisiin kaikki nauttia auringosta :) Kamerat akkuineen ja muistikorttineen on pakattu ihan ensimmäisenä mukaan, joten kuvia on varmasti tulossa :)

  6. Rentouttavaa lomaa, olet varmasti sen ansainnut! :)Mistä aineista muuten teet tutkintoja? Tai siis mainitsit muistaakseni jossain postauksessa, että opiskelet hallintotieteitä, mutta tuossa vastauksessasi Almalle mainitsit, että teet kahta tutkintoa, niin siksi kysyin.

  7. Rentouttavaa lomaa, olet varmasti sen ansainnut! :)Mistä aineista muuten teet tutkintoja? Tai siis mainitsit muistaakseni jossain postauksessa, että opiskelet hallintotieteitä, mutta tuossa vastauksessasi Almalle mainitsit, että teet kahta tutkintoa, niin siksi kysyin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*