Italian Glass Table- italialainen lasipöytä

Meillä on ollut hakusessa olohuoneenpöytä jo hyvin pitkään. Viimeisinä vuosina olen ollut ihastuksissani Italialaisiin lasipöytiin. Mutta Italian matkani jälkeen innsotukseni  vain nousi. Italialainen ystäväni on viittä vaille valmis arkkitehti ja hänellä on suunnittelu/arkkitehtitoimisto äitinsä kanssa. Hän tietää innostukseni designiin, niin Italiassa ollessani hän kierräti minua upeissa sisustuskapiossa ja suunnittelutoimistojen showroomeissa. Olen teettänyt meidän keittiönpöytään lasipäällyksen, ja toissaviikolla soitin samaan firmaan, että jos he tekisivät meille taitetusta lasista pöydän olohuoneeseen. En ollut edes ajatellut, että miten kalliiksi teettäminen tulisi, 1500 euroa sohvapöydästä on aika huikea hinta. Onneksi löysin muutaman varteen otettavan liikkeen, jotka valmistavat/maahantuovat lasipöytiä, Baltasar Korkeavuorenkadulla Helsingissä ja InDesign Tampereella. 
Alla on muutama inspiraation lähde kuvina. Ja kuten kuvistakin huomaa, voi lasipöytää käyttää hyvin erilaisissakin sisustuksissa.
We have been looking for a new table for our living room for a long time. Few years I have found myself staring  Italian glass tables. But after my vacation in Italy, my desire for simple glass tables has just increased. My Italian friend is studying architecture and he and his mom has own architecture business in North-Italy. He knows my interest on design and luckily he showed me nice spots and shops. Our kitchen tables cover is custom made and I called to the same company and asked their price for the small table for our living room. Well for me 1500 for a glass table is way too much at the moment. But luckily I found some other shops who are importing glass tables from Italy. You can see the links above.  Below you can see some inspirational pictures, and as you can see you can easily use glass tables with different kind of interiors. 
Photos borrowed from herehere and here.

You may also like

4 Comments

  1. Täällä ilmottautuu uusi lukijasi! Pläräsin blogisi läpi heti kun tänne eksyin! Pakko kysyä, että mikä kamera sulla on? Tosi hienoja kuvia, vaikka tiedän kyllä että ei se kamera niitä kuvia tee ;)-Anna

  2. Hei Anna! Kiva kun ilmottauduit :)Minun kamerani on Canonin 450D, mutta se on ihan perus kamera ja oikeastaan mikä siitä tekee hyvän on ne linssit, ei se kameran runko. Haaveilen jo uudesta ;)Joo se on niin hassua kun ihmiset luulee, että se kamera ne kuvat tekee, kyllä se on se ihminen sen takana. Meni sen käytön harjoitteluun aikansa, mutta antaa se paljon enemmän kun pelkällä automaatilla kuvaisi. On mun mielestä ihan rahan hukkaa jos kuvaa järkkärillä automaatilla, ihan hyviä pokkareitakin on jo markkinoilla :)

  3. Täällä ilmottautuu uusi lukijasi! Pläräsin blogisi läpi heti kun tänne eksyin! Pakko kysyä, että mikä kamera sulla on? Tosi hienoja kuvia, vaikka tiedän kyllä että ei se kamera niitä kuvia tee ;)-Anna

  4. Hei Anna! Kiva kun ilmottauduit :)Minun kamerani on Canonin 450D, mutta se on ihan perus kamera ja oikeastaan mikä siitä tekee hyvän on ne linssit, ei se kameran runko. Haaveilen jo uudesta ;)Joo se on niin hassua kun ihmiset luulee, että se kamera ne kuvat tekee, kyllä se on se ihminen sen takana. Meni sen käytön harjoitteluun aikansa, mutta antaa se paljon enemmän kun pelkällä automaatilla kuvaisi. On mun mielestä ihan rahan hukkaa jos kuvaa järkkärillä automaatilla, ihan hyviä pokkareitakin on jo markkinoilla :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*