Italian Chic

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA asu2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Olen tällainen wannabe-italialainen ja minulla on todella hyvä ihmistutka ja löydän italialaiset aina saman tien. Niin kävi myös täällä jenkeissä ollessani ja skannasin italialaiset kollegani heti ihmisten vilinästä. Olen ihan varma, että olen ollut entisessä elämässäni italialainen, sillä minulla ja italialaisilla synkkaa AINA. Olen siis saanut muutaman uuden italialaisen ihanan ystävän ja puhunut italiaa aina kun se on vain ollut mahdollista :)

Kuvissa on yksi näistä uusista italialaisista ystävistäni, herttainen Francesca. Pidän niin paljon luonnonkauniista ihmisistä ja Francescan on ihan äärettömän upea tapaus, niin ulkoa kuin sisältä. Hänen kauniit pisamat, luonnonkiharat hiukset ja bambimaiset kasvonpiirteet ovat kerrassaan niin sievät <3

Italiaisilla on yleensä taito pukeutua todella simppelisti, mutta silti he näyttävät aina kuin ”million bucks”. Olimme menossa Francescan kanssa syömään ja hän todella näyttää kerrassaan upealta simppelissä tyylissään ja meikissään. Hmm. Nuo violetit rajaukset ovat kyllä kopioimisen arvoiset. Vai mitä?

You may also like

24 Comments

 1. Ihanaa etten ole ainoa wannabee-italialainen! Rakastan italiankieltä, kulttuuria, ihmisiä ja ruokaa <3 voi mikä ihana maa!

 2. Ihanaa etten ole ainoa wannabee-italialainen! Rakastan italiankieltä, kulttuuria, ihmisiä ja ruokaa <3 voi mikä ihana maa!

  1. Hän on! Harmittaa etten ehtinyt kuvailla heitä sen enempää sillä nämä italialaiset kollegani pukeutuivat joka päivä niin uskomattoman upeasti :)

 3. kaunis ja tyylikäs nainen! kivaa, että suostui kuvattavaksi tänne meille.:) italia on tosiaan ihana maa!

 4. Mäkin rakastan Italiaa :) Miten italialaiset naiset näyttävätkin aina niin tyylikkäiltä? Koska niin kuin sanoit, vaatteet on simppeleitä, hiukset ja meikit siistit, mutta kokonaisuus on iästä riippumatta aivan uskomattoman tyylikäs :)

  1. En tosiaan tiedä. Ruoassa on myös vähän sama juttu. Muuta ei tarvita kuin ihan muutama perusasia ja kaikki saadaan maistumaan niin taivaalliselle :)

 5. Mäkin rakastan Italiaa :) Miten italialaiset naiset näyttävätkin aina niin tyylikkäiltä? Koska niin kuin sanoit, vaatteet on simppeleitä, hiukset ja meikit siistit, mutta kokonaisuus on iästä riippumatta aivan uskomattoman tyylikäs :)

 6. Se on hassua miten italialaisilla on se tietty maan näkö. Kun oikein katsoo, niin näkee myös minun “siskoni” Elen Ferraralaisia piirteitä :D Mutta yksi wannabe-italialainen myös ilmottautuu :)

  1. Niin on. Heilla on upeat piirteet eikä niitä ole yleensä pilattu liialla meikillä tai hiusväreillä.

   Pääsenkin tänään taas Italiaan minilomalle :)

 7. Se on hassua miten italialaisilla on se tietty maan näkö. Kun oikein katsoo, niin näkee myös minun “siskoni” Elen Ferraralaisia piirteitä :D Mutta yksi wannabe-italialainen myös ilmottautuu :)

 8. Olen pannut merkille, ettei italialaisilta voi välttyä enää juuri missään ;) Itsekin rakastan Italiaa ja mielellään sinne on päästävä vähintään kerran vuodessa. Ja se tyyli! Todella uskomattoman yksinkertaisesta voi saada niin tyylikästä!

  1. Niin, Italiaan on tosiaan päästävä kerran vuodessa. Olin siellä viimeeksi lokakuussa ja tänään lähden sinne taas minilomalle – niin ihanaa <3

 9. Olen pannut merkille, ettei italialaisilta voi välttyä enää juuri missään ;) Itsekin rakastan Italiaa ja mielellään sinne on päästävä vähintään kerran vuodessa. Ja se tyyli! Todella uskomattoman yksinkertaisesta voi saada niin tyylikästä!

 10. Hän on! Harmittaa etten ehtinyt kuvailla heitä sen enempää sillä nämä italialaiset kollegani pukeutuivat joka päivä niin uskomattoman upeasti :)

 11. En tosiaan tiedä. Ruoassa on myös vähän sama juttu. Muuta ei tarvita kuin ihan muutama perusasia ja kaikki saadaan maistumaan niin taivaalliselle :)

 12. Niin on. Heilla on upeat piirteet eikä niitä ole yleensä pilattu liialla meikillä tai hiusväreillä.Pääsenkin tänään taas Italiaan minilomalle :)

 13. Niin, Italiaan on tosiaan päästävä kerran vuodessa. Olin siellä viimeeksi lokakuussa ja tänään lähden sinne taas minilomalle – niin ihanaa <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*