in a Holiday mood

 

Kukkuu! Vihdoinkin pieni hengähdystauko! Tälläiset pakolliset lomapäivät ovat ihanan rentouttavia kiireestä huolimatta, sillä kaikki jouluun liittyvät kiireet ovat yleensä ihan mukavia. Tänään ollaan kokeiltu joulukattauksia, ostettu viimeiset joululahjat, tehty sienisalaattia  ja syöty kuhaa.

Mitäs siellä ruudun toisella puolella on oikein tehty??

Tämän illan ajattelin ottaa ihan rennosti ja katsella pakollisia jouluisia elokuvia, ja tietenkin Los Serranosia. Minua aina vähän hävettää myöntää, että Los Serranos kuuluu Frendien ohella lempisarjoihini. Kun haluan laittaa aivot narikkaan ja rentoutua, niin laitan yleensä Serranot tai Freandit pyörimään :) Eli buenas noches ja huomiseen!

Finally a little break! Despite all of the Christmas hassle I feel quite relaxed because all of my schoolwork is finally done. Today we tested the final table settings, ate some pikeperch, made some mushroom salad, and bought the last gifts.

I hope you all will be able to be near to your loved ones and enjoy from these holidays! Have a nice evening y’all <3

You may also like

20 Comments

  1. Todella kauniit astiat <3 Monesti niitä katsellut, mutta ne pitää osata yhdistää, että näyttää hyvältä! Just noin valkoisten kanssa. Sulla täällä taas niin monta postausta kauniiden kuvien kanssa, ilo katsella!

    Ihanaa joulua Sofie <3

    1. Ne ovat!! Olen aiemmin pitänyt Kastehelmeä vähän vanhahtavana sarjana, mutta pieninä ripauksina se muuntautuu kivasti ja on todella tyylikäs.

      Kiitos samoin Cherry <3

  2. Todella kauniit astiat <3 Monesti niitä katsellut, mutta ne pitää osata yhdistää, että näyttää hyvältä! Just noin valkoisten kanssa. Sulla täällä taas niin monta postausta kauniiden kuvien kanssa, ilo katsella!Ihanaa joulua Sofie <3

  3. Ne ovat!! Olen aiemmin pitänyt Kastehelmeä vähän vanhahtavana sarjana, mutta pieninä ripauksina se muuntautuu kivasti ja on todella tyylikäs. Kiitos samoin Cherry <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*