I’m lovin’ it!

Huuh, mistä sitä oikein aloittaisi? Meidän viime viikonlopun teema oli turistina Helsingissä. Teimme koko viikonlopun aikana yhtä paljon asioita kun varmaan koko kesänä tähän mennessä yhteensä. Päätettiin että vaikka ilmat olisivatkin hivenen kehnonlaiset, niin ei annettaisi niiden vaikuttaa sillä muuten kesä valuu ihan hukkaan.

Ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä jos sanon, että en ole mitenkään suurin festareillakävijä. En vain pidä siitä yleisestä meiningistä ja täten mieluummin menen konsertteihin ja vähän ehkä rauhallisempiin ja miellyttävämpiin tapahtumiin.  Yksi suosikkiartisteistani on Regina Spektor ja hän esiintyi Helsingissä viime perjantaina Garden Party-tapahtumassa. Yllä olevat kuvat ovat niin sanotulta festarialueelta ja eikö näytäkin kivalta? Ei ollenkaan sellaiselta perinteiseltä festarimeiningiltä. Olin totaalisen häkeltynyt ja onnellinen, että kerrankin joku festivaalialue oli Suomessa näin viehättävä.

Vallila oli yksi sponsoreista ja luulen, että  he olivat lahjoittaneet nuo värikkäät matot joilla ihmiset pystyivät istua ja nauttia aurinkoisesta ilmasta iloisella meiningillä. Muuten alueelle oli ripoteltu puulavoista tehtyjä pöytiä ja puupöllejä tuoleiksi. Alueella sai nauttia myös juomansa pöytien ääressä tuolilla istuen ja varsinkin tuo Copenhagenin valkoinen teltta sopi teemaan loistavasti. Ai että, oli kyllä hienosti järjestetty tapahtuma ja kaiken kruunasi tietenkin kaunisääninen Regina <3

Onkos täällä muita Reginaa kuuntelevia? Sain onneksi kuulla melkein kaikki lempibiisini ja kyllä se vain on niin, että hän kuulostaa niin upealta livenä. Suosikkibiisejäni ovat muun muassa Fidelity,  All the Rowboats, Ballad of a Politician ja Dance Anthem of the 80’s. Regina Spektor on yksi niistä artisteista jota voisin kuunnella edestakaisin ja ympäriämpäri taukoamatta.

P.S. Arvatkaa mitä me teimme keikan jälkeen? Me mentiin kalastamaan keskellä yötä Helsingin edustalle ja saatiin pienen pieni kuha. Aikas kivaa tuollaien yökalastaminen :)

______________________________

Hmmm. Where do I start? Our theme for the last weekend was as a tourist in Helsinki. During last weekend we tried to take the most of our beautiful capital and did so many nice things that we usually do not do. The weather hasn’t been that great so far so I have almost forgot that these are the months that I’ve been waiting for the whole winter.

It does not probably surprise anyone if I say that I’m not that big fan of festivals. I mean that the festivals in Finland are not my kind usually. The focus is usually on alcohol instead of a nice setting. Anyhow, last weekend one of my favorite artists, Regina Spektor, was in Finland. The theme of the festival was garden party and I was totally amazed and overwhelmed how the whole setting was decorated. Finally something different and worth to experience.  The festival setting was so charming and it totally felt that I was in a garden party.

The cherry on top was of course Regina and her beautiful voice. Is there someone else that listens her? Fortunately, I got to hear almost all of my favorite songs.  She sang Fidelity, All the Rowboats, Ballad of a Politician and Dance Anthem of the 80’s for instance. Ah, how on earth can she be so talented??

P. S. Guess what we did after the concert? We went fishing in middle of the night and we caught a tiny perch. Night fishing is kinda cool:)

You may also like

24 Comments

 1. Tää Regina on kyllä outo mulle, tai ehkä kun musiikkia kuuntelis, saattais hoksata mikä tää on. Mutta Suomen Regina, elektropoppia, siitä tykkään! Mie oon ollu kovakin festarikävijä, kävin 8 Provinssia peräkkäin, viimeisin 2008, sen jälkeen en oo pahemmin käyny kuin paikallisilla festareilla.

  P.S. Eilen oli ilon päivä! Viva España y todos los hombres calientes! :D

  1. No tää Regina on ihan superkaunisääninen!
   Kuunteleppa Samson: http://www.youtube.com/watch?v=p62rfWxs6a8. Vähän ehkä surullinen biisi, mutta niin kaunis.

   Reginan videot on myös jollain lailla aina hyväntuulisia. Tykkään noista toukista varsinkin :)

   Meidän ihan omasta Reginastakin tykkään. Se on kivaa kesämussa :)

   Ohoh, oletpa ollut ahkera! Kävin kerran ja tulin siihen lopputulemaan et ne ei ole oikein mua varten.

   Hih, niin oli! Hombres muy caliente :D

 2. Tää Regina on kyllä outo mulle, tai ehkä kun musiikkia kuuntelis, saattais hoksata mikä tää on. Mutta Suomen Regina, elektropoppia, siitä tykkään! Mie oon ollu kovakin festarikävijä, kävin 8 Provinssia peräkkäin, viimeisin 2008, sen jälkeen en oo pahemmin käyny kuin paikallisilla festareilla.P.S. Eilen oli ilon päivä! Viva España y todos los hombres calientes! :D

 3. Ompa ihana tunnelma ja kauniit festarit. Tollasille festareille sitä vois itekkin lähtee tai pitää jotkut ihanat kesäjuhlat ja pistää saman tyyppisia koristeita :)

  1. No eikö! Olin ihan todella hämmentynyt, että miten meillä oli kerrankin käytetty aikaa ja resursseja johonkin tällaiseen. Jes! Toivottavasti tää Garden Party saa jatkoa myös ensi kesänä, sillä osallistuisin tähän tapahtumaan uudestaan enemmän kuin mielelläni :)

 4. Ompa ihana tunnelma ja kauniit festarit. Tollasille festareille sitä vois itekkin lähtee tai pitää jotkut ihanat kesäjuhlat ja pistää saman tyyppisia koristeita :)

 5. Mä tykkään myös Reginasta mutta keikalleen en nyt harmi vaan päässyt. Itse asiassa se meni ihan kokonaan ohi, vaikka olinkin jostain lukenut että hän täällä näihin aikoihin keikkaileekin.

  1. No ehkä ensi kerralla :)

   Siis en tiedä, että onko tässä tiedoktuksessa mennyt jotain pieleen sillä huomasin itsekin ettei tätä juurikaan mainostettu. Harmillista, sillä tää oli oikeasti tosi kiva tapahtuma :/

 6. Mä tykkään myös Reginasta mutta keikalleen en nyt harmi vaan päässyt. Itse asiassa se meni ihan kokonaan ohi, vaikka olinkin jostain lukenut että hän täällä näihin aikoihin keikkaileekin.

 7. Olen vasta hiljattain alkanut kuuntelemaan Reginan musiikkia, mutta olen samaa mieltä – sitä voisi kuunnella vaikka miten pitkään! :)xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 8. No tää Regina on ihan superkaunisääninen! Kuunteleppa Samson: http://www.youtube.com/watch?v=p62rfWxs6a8. Vähän ehkä surullinen biisi, mutta niin kaunis.Reginan videot on myös jollain lailla aina hyväntuulisia. Tykkään noista toukista varsinkin :)http://www.youtube.com/watch?v=BWXWivwhi14Meidän ihan omasta Reginastakin tykkään. Se on kivaa kesämussa :)Ohoh, oletpa ollut ahkera! Kävin kerran ja tulin siihen lopputulemaan et ne ei ole oikein mua varten. Hih, niin oli! Hombres muy caliente :D

 9. No eikö! Olin ihan todella hämmentynyt, että miten meillä oli kerrankin käytetty aikaa ja resursseja johonkin tällaiseen. Jes! Toivottavasti tää Garden Party saa jatkoa myös ensi kesänä, sillä osallistuisin tähän tapahtumaan uudestaan enemmän kuin mielelläni :)

 10. No ehkä ensi kerralla :)Siis en tiedä, että onko tässä tiedoktuksessa mennyt jotain pieleen sillä huomasin itsekin ettei tätä juurikaan mainostettu. Harmillista, sillä tää oli oikeasti tosi kiva tapahtuma :/

 11. Nimenomaan! Olen kuunnellut samoja biisejä monen monta vuotta enkä edelleenkään ole kyllästymässä. Kuulin ensimmäisen kerran Samsonin vuonna 2009 KL:n Starbucksissa ja onneksi elettiin älypuhelinten ja appien aikaa sillä muuten olisi hän ehkä jäänyt hivenen tuntemattomaksi :)

  Kävin muuten eilen taas Särkänlinnassa ihan muuten vain :)

 12. Nimenomaan! Olen kuunnellut samoja biisejä monen monta vuotta enkä edelleenkään ole kyllästymässä. Kuulin ensimmäisen kerran Samsonin vuonna 2009 KL:n Starbucksissa ja onneksi elettiin älypuhelinten ja appien aikaa sillä muuten olisi hän ehkä jäänyt hivenen tuntemattomaksi :)Kävin muuten eilen taas Särkänlinnassa ihan muuten vain :)

 13. Regina on ihana! Todellakin harmittaa, että en päässyt tällä kertaa mukaan. Täytyy toivoa, että neitonen seikkailee Suomeen useamminkin…

 14. Regina on ihana! Todellakin harmittaa, että en päässyt tällä kertaa mukaan. Täytyy toivoa, että neitonen seikkailee Suomeen useamminkin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*