Ikuiset ruusut- Infinity Flower Boxes

Kuulin tässä hetki sitten ihan äärettömän ihanan yritystarinan. Kolme naista tapasivat kaksi vuotta sitten ja heti oli tuntunut siltä, kun palapelin puuttuvat osaset olisivat löytäneet toisensa. Naiskolmikko ikuisten ruusujen takaa on aivan eri aloita ja elämänvaiheilta, mutta heitä yhdistää intohimo estetiikkaan sekä samanlainen ajatusmaailma siitä, että elämässä pitää löytyä sanojen lisäksi myös tapoja ilmaista miten tärkeä toinen ihminen on.

Avce Sofié blog l Infinity flowers

Inspiroidun ihan äärettömästi, kun kuulen tällaisia tarinoita, jolloin ihmiset ottavat askeleita kohti intohimoaan ja lähtevät tekemään jotakin sellaista mikä ehkä hivenen pelottaa. Tämänkaltaisista muutoksista elämässä tulevat yleensä ne suurimmat kasvupisteet sekä tässä tapauksessa kauneimmat ja ikuiset ruusut.

Kaikki tietävät, että leikkokukkien elinkaari on aika lyhyt, joten jos haluaa ilahduttaa ystävää tai puolisoa ikuisilla kukilla, Infinity Flower Boxes on mitä ihanin vaihtoehto. Oli kyse sitten millaisista juhlista tahansa tai arjen yllätyksestä, ovat ruusut aina mitä ihanin lahja. Kukkalähetyksellä saa aina hymyn huulille ja varsinkin jos kukat kestävät ikuisesti.

Avce Sofié blog l Infinity flowers

Meillä on mieheni kansa Friday Flowers – tapa. Minä silitän hänen paidat ja perjantaisin minua odottaa kotona miehen lisäksi myös kukkaset. Tämä on ollut loistava diili tällaiselle ihmiselle, joka rakastaa silittämistä. Ennen mieheni vei vaatteensa pesulaan, mutta nyt ne puhdistuvat ja siliävät kotona. Pitää tosin vinkata hänelle, että olisiko helpompi ja ekologisempi tapa ostaa kukat kerralla minulle Infinity Flower Boxes -ruusujen muodossa kuin ravata kukkakaupassa joka viikko.

Avce Sofié blog l Infinity flowers

Jos te siellä ihastuitte myös näihin upeisiin ruusuihin, niin sunnuntaihin 1.10 tehtyihin tilauksiin saatte -10% alennuksen alennuksoodilla Infinity10 ja tilaamaan pääsette tästä linkistä! Muistutan myös, että ruusuja on myös muun värisiä kuin valkoisia ja värivaihtoehdot ovat: valkoinen, punainen ja vaalean pinkki. Kaikki ruusulähetykset toimitetaan valkoisessa laatikossa.

Alennuskoodin lisäksi, sain arpoa Instagram-profiilissani (@avecsofie) osallistuneiden kesken yhden ruusulaatikon yhteistyössä Infinity Flower Boxin kanssa. Kurkkaa arvonta siis Instagramin puolelta ja saa mitä kauneimmat ruusut itsellesi. Arvonta päättyy sunnuntaina 1.10. klo 21.00 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kuvat: Char and the City

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*