Ikea App

Kävin tässä hetki sitten Ikean järjestämässä tiedotustilaisuudessa kurkistamassa Ikean uuden katalogin ulottuvuuksiin. Mukaani tilaisuudesta sain Ikean uuden kuvaston jo hieman etukäteen, mutta uskon että se on tupsahtanut sisään nyt jo myös teidän postiluukuistanne. Oletteko ehtineet selailla sitä jo?

Siis ehkä minun tulee tässä vaiheessa jo paljastaa, että en tiedä kummasta olen enemmän innoissani, katalogista vaiko sen sisään rakennetusta uudenlaisesta lukukokemuksesta. Tällä hetkellä mielessä pyörii taas, että kyllä ne ruotsalaiset ovat taas kerran olleet nerokkaita! Jopa se toinen puoliskonikin innostui kerrankin  selaamaan kuvastoa!

Älypuhelimiin ladattavan applikaation avulla lukukokemus on jotain sellaista mitä en ole ennen kokenut. Puhelimessa olevan skannauksen avulla pääsee kurkistamaan esimerkiksi kaappien sisään tai katsomaan videoita tuotteiden tekoprosessista. Siis niin nerokasta! Hmm. Milloinkohan me alettaisiin saamaan tällaisia ominaisuuksia normaaleihin lehtiin? Näin lukukokemukseen tuotaisiin jotain aivan uutta piilottamalla ideoita ja informaatiota sivujen sisään ;)

_____________________________________________

Few weeks ago I got invitation to Ikea’s new catalog launch. I left the launch with new Ikea catalog and ever since I’ve been amazed how brilliant someone has been by creating this new kind reading experience! I am so excited at the moment!

I should maybe admit at this point that I’m not sure that which of the two I’m more exited, whether the catalog or the app. The Ikea app offers a new kind of reading experience to the reader. With the app you can scan through the pages and get sneak peeks that what is inside the closets for example. Simply brilliant I’d say! Even my other half got exited about Ikea catalog ;)

Hmm. When will we get these kinds of apps into the normal printed media?

You may also like

14 Comments

 1. Itse en ole vielä luetteloon ehtinyt tutustumaan, mutta App kuulostaa kyllä hirmuhoukuttelevalta! Ja haha, olisi tosiaan ihanaa jos tuollaisia ominaisuuksia tulisi lehdissäkin :D

  withasilverlining.blogspot.com

  1. Niin kuin jo tekstissänikin sanoin, niin en tiedä kummasta olen oikeasti enemmän inoissani.. Täytyy ehkä myöntää että ehkäpä se applikaatio sai suuremman huomion kuin mitä katalogi.

   Siihen menee ehkä pieni hetki kun saamme tuollaisia ominaisuuksia normaaliin printtimediaan, sillä uskon että tuollaiseen uppoaa euro tai pari ;)Mutta toivottavasti muutaman vuoden sisään!

 2. Itse en ole vielä luetteloon ehtinyt tutustumaan, mutta App kuulostaa kyllä hirmuhoukuttelevalta! Ja haha, olisi tosiaan ihanaa jos tuollaisia ominaisuuksia tulisi lehdissäkin :D withasilverlining.blogspot.com

  1. Minäkin käytin poikaystävän korealaista kun Lumiaan ei tuollaista applikaatiota ole vielä saatavilla. Toivotaan että sellainen olisi pian tulossa :)

 3. Tuo applikaatio on kyllä niin uskomattoman kuuloinen ettei sitä melkein voi uskoa :D Tosin en omista tähän soveltuvaa puhelinta joten en ole vielä päässyt testaamaan :)

  1. Nämä ovat juuri sellaisia applikaatioita joita naiset rakastavat käyttää ja ehkä tällaisten ominaisuuksien kautta miehetkin innostuvat Ikean-katalogista ;)

   Olin myös hieman epäluuloinen, mutta ryntäsin tilaisuudesta saman tien kotiin ja kyllä, applikaatio toimii!!

   Toivottavasti pääset pian seikkailemaan lehden sivujen väliin :)

 4. Tuo applikaatio on kyllä niin uskomattoman kuuloinen ettei sitä melkein voi uskoa :D Tosin en omista tähän soveltuvaa puhelinta joten en ole vielä päässyt testaamaan :)

 5. Niin kuin jo tekstissänikin sanoin, niin en tiedä kummasta olen oikeasti enemmän inoissani.. Täytyy ehkä myöntää että ehkäpä se applikaatio sai suuremman huomion kuin mitä katalogi. Siihen menee ehkä pieni hetki kun saamme tuollaisia ominaisuuksia normaaliin printtimediaan, sillä uskon että tuollaiseen uppoaa euro tai pari ;)Mutta toivottavasti muutaman vuoden sisään!

 6. Minäkin käytin poikaystävän korealaista kun Lumiaan ei tuollaista applikaatiota ole vielä saatavilla. Toivotaan että sellainen olisi pian tulossa :)

 7. Nämä ovat juuri sellaisia applikaatioita joita naiset rakastavat käyttää ja ehkä tällaisten ominaisuuksien kautta miehetkin innostuvat Ikean-katalogista ;)Olin myös hieman epäluuloinen, mutta ryntäsin tilaisuudesta saman tien kotiin ja kyllä, applikaatio toimii!!Toivottavasti pääset pian seikkailemaan lehden sivujen väliin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*