Iittala addiction

En yleisesti ottaen ole millään lailla mikään keräilijätyyppi, mutta laseja on kerääntynyt kaappeihin jo melkein riesaksi asti. No ei nyt sentään, mutta sitten kun Vaasasta muutto on edessä, mietin varmasti että onko tässä keräilyssäni mitään järkeä. Vaikka muuten suosinkin valkeita ja simppeleitä astioita, mutta laseissa saa olla väriä. Olen kerännyt laseja 15-vuotiaasta asti, joten niitä on kaapit pullollaan. Jonkun verran olen astioita ostanut myös ulkomailta, lähinnä oikeastaan vain  laseja. Älyttömin tempaukseni on ollut ostaa euron lautaset Thaimaasta ja maksaa niiden postituksesta 120 euroa. Tästä on opittu ja  ehkä ensi kerralla en tekisi samanlaista ratkaisua. Vaikka kaapeista löytyy myöskin ulkomaista keramiikkaa ja designia, mutta silti suomalainen yksinkertaisuus viehättää eniten. Aasiassa ollessani huomasin monista sisustuslehdistä, että miten kovassa huudossa Iittala on esimerkiksi Singaporessa. Myöskin Italialaiset ystäväni tykkäävät Iittalasta kovasti, joten vein heille Iittalan Kartio-lasit tuliaisiksi ja joulupakettiin pakkaan Iittalan Ego-kupit.

Generally speaking I don´t collect anything else than glasses. At the moment I’m fine with that idea that they don’t even fit in the cupboards. But when the moment comes that we have to move and I really have to pack them I’m gonna be mad to myself. Even though generally  I like simple and white designs but I feel that  glasses can have color. I have brought some glasses and plates from abroad but normally I prefer our  simple nordic style in designs.

You may also like

12 Comments

  1. Keräilen myös astioita, mutta en ehkä samassa mittakaavassa kuin sinä. Silmääni pisti erikoinen sininen Iittalan lasi, joka on kuvissa etualalla. Mistä olet sen hankkinut?

  2. Keräilen myös astioita, mutta en ehkä samassa mittakaavassa kuin sinä. Silmääni pisti erikoinen sininen Iittalan lasi, joka on kuvissa etualalla. Mistä olet sen hankkinut?

  3. Olet kyllä vielä addiktiollasi lisännyt minunkin kiintymystä Iittalaan! … Onneksi on ihania ystäviä jotka tuovat niitä sunnuntai-illan lahjaksi! <3BPS. Boy on hauska!

  4. Olet kyllä vielä addiktiollasi lisännyt minunkin kiintymystä Iittalaan! … Onneksi on ihania ystäviä jotka tuovat niitä sunnuntai-illan lahjaksi! <3BPS. Boy on hauska!

  5. No hyvä :)) Ne on! Ihmettelen vain, että miksi niiden tekeminen lopetettiin.Ole hyvä laseista ja kiitos illallisesta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*