Ihania asusteita

laukkuja, ihania sellaisia. Pehmoisia, mokkaisisia ja mustia.

En olekaan piiitkään aikaan kirjoitellut mihinkään vaatteisiin tai asusteisiin liittyen. Kesällä melkein koko vaatekaappini meni uusiksi, sillä jenkkien työreissulle lähdin pelkillä käsimatkatavaroilla, mutta takasin tulin ylipainoisella laukulla. Italiassa taas autoin kernaasti kansantaloutta ostamalla kuusi paria kenkiä ;)

Jenkeissä ihastelin muun muassa tanskalaisen työkaverini Lommé – laukkua. En ollut aiemmin kuullut siitä, mutta ihastuin ystävättäreni mustaan mokkalaukkuun aivan heti sen nähdessäni. Nyt se laukku roikkuu tuolla rekilläni ja esimerkiksi eilen ylläni.  Se on aika tosi ihana <3

Lommé on tanskalainen merkki ja onnekseni pääsen ihan pian Kööpenhaminaan ihastelemaan kaikkea kaunista, ehkä myös Lomméja. Ihan Kööpenhaminaan teidän ei tosin tarvitse Lomméja lähteä etsimään, sillä niitä myy se ihana Sofinah-shop, josta ostan aina niitä Cecilie Mellin korvakoruja ja rakas ystäväni Mrs.V sen Zoe Karssenin klassikko-paidan. Käykää ihmeessä kurkkailemassa heidän NIIN ihanaa ja naisellista valikoimaa!

En olekaan ikinä aiemmin käynyt Köpiksessä, mutta PIAN. Jos teillä on jotain ihania ehdotuksia minulle siellä nähtäväksi, niin kerrottehan. Jotain museoita, ravintoloita ja kuppikakku-paikkoja olen laittanut jo listalle, mutta kertokaa ihmeessä jos teille tulee jotain ihania juttuja mieleen :)

P.S. Yritän saada kommentoinnin tänään toimimaan. 

You may also like

18 Comments

 1. Eiiiiiiiii! Kirjoitin pitkän kommentin ja se hävisi tai lähti liian ajoissa! En enää kerkeä kirjoittaa uutta. Voihan vanukas!

  Mukavaa viikkoa! Täällä vietetään lomaa, palaan kyllä asiaan uudelleen :)

 2. Jos olet vaatteista kiinnostunut ;-) niin käy läpi ensimmäinen Strögetin osa (Kongens Nytorvilta lähtien) sekä myös Grönnegade kortteli  trendikkäine buotiqueineen. Nyhavn kannattaa myös nähdä vaikka onkin turistiansa. Hyvää ruokaa ravintola Upalis, Store Strandstraede.Emmeryn ekologinen kahvila ihanine leivonnaisineen (myös Store Strandstraede), ja sitten Cafe World, Holbergsgade 19. Ja aivan yksinkertaisesti kanavakierros laivalla – saa nopean käsityksen Kööpenhaminan historiasta ja kuriositeeteistä. Suuret tavaratalot ovat Magasin du Nord ja Illum Strögetillä.

  Kööpenhamina on kotikaupunkini and I love it, vaikka Helsinki on myös aivan upea (syntymäkaupunki) – vain vähän erilainen. Tervetuloa!

 3. Joe and the Juice! Ihan must paikka käydä juomassa paikan päällä tehty smoothie ja syömässä pientä välipalaa! Itse suosittelen tunacadoa ;) (tonnikalaa ja avokadoa ihanan rapean leivän välissä) Näihin “kahviloihin” törmää lähes kaikkialla Köpiksessä, parhaiten kävelykadulla Strøget, joka edellisessä kommentissa mainittiinkin :) 

  -Olivia

 4. Joe and the Juice! Ihan must paikka käydä juomassa paikan päällä tehty smoothie ja haukkaamassa pientä välipalaa :) Itse suosittelen tunacadoa ;) (tonnikalaa ja avokadoa ihanan rapean leivän välissä) Joe and the Juiceja löytyy ympäri Köpistä, mutta parhaiten Støgetin (ostos/kävelykatu) sivukadulta Købmagergadelta :) Hauskaa matkaa! :) 

 5. Heip!

  Kiitos vinkeistä :))

  Minulla on ravintolavaraukset illoille ja brunssivaraus tietenkin jo sunnuntaille, mutta kahvilat on vielä miettimättä. Yritin etsiä tuota ekologista kahvilaa, mutta en löytänyt??

  No uskon! Se on vain tunnin lentomatkan päässä, mutta silti niin erilainen. Olen käynyt lentokentällä kerran jo se riitti vakuuttamaan minut siitä että Kööpenhamina olisi ihan minun kaupunkini :)

   

  Kiitos!

 6. Heippa!

   

  Kuulostaa ihan sellaiselta paikalta jossa on käytävä hakemassa pientä purtavaa mukaan :)

  Kiitos vinkistä!

 7. Moikka Sohvi,

  Mistä olet löytänyt sen People who love to eat…. -julisteen? Löydän vaikka kuinka monta erilaista, mutta en tuollaista yksinkertaista.

  Kiitos kivasta ja inspiroivasta blogista, kauniista kuvista ja onnittelut uuteen blogikotiin :)

  Papu

 8. Suosittelen menemään Strøgetin “rinnakkaiskaduille” eli niille jotka menevät samansuuntaisesti n. korttelin päässä oisko kaakkois?puolella. Esim. Læderstrædella on monta kivaa kuppilaa ja pikkukauppaa joissa esim. sisustustavaraa. Vaarallinen katu meikäläisen lompakolle :)

   

  o.

 9. Jos olet vaatteista kiinnostunut ;-) niin käy läpi ensimmäinen Strögetin osa (Kongens Nytorvilta lähtien) sekä myös Grönnegade kortteli  trendikkäine buotiqueineen. Nyhavn kannattaa myös nähdä vaikka onkin turistiansa. Hyvää ruokaa ravintola Upalis, Store Strandstraede.Emmeryn ekologinen kahvila ihanine leivonnaisineen (myös Store Strandstraede), ja sitten Cafe World, Holbergsgade 19. Ja aivan yksinkertaisesti kanavakierros laivalla – saa nopean käsityksen Kööpenhaminan historiasta ja kuriositeeteistä. Suuret tavaratalot ovat Magasin du Nord ja Illum Strögetillä.

  Kööpenhamina on kotikaupunkini and I love it, vaikka Helsinki on myös aivan upea (syntymäkaupunki) – vain vähän erilainen. Tervetuloa!

  Edelliseen viitaten; http://www.emmerys.dk. Muutamia kahviloita Köpiksessä. Mielestäni kivempiakin löytyy, joten ei ehkä ihan metsästämisen arvoinen. :) Mutta Kööpenhamina on ihana ihana kaupunki, yksi parhaimmista!! Suosittelen ehdottomasti pyörän vuokraamista. Mahtavaa matkaa! :D

   

   

 10. Kööpenhamina on kiva. Joulushoppailu reissu on varattuna joulukuulle. Kerrothan käytyäsi ravintoloista ja kahviloista joissa kävit, omat illallivaraukset ovat vielä mietinnässä.

 11. Siskoni vietti viime uuden vuoden Köpiksessä ja tykkäsi kaupungista, kuulemma parasta oli ravintoloiden tarjonta.
  Itse olen monesti miettinyt, että sitä voisi hyvin lentää miniloman muodossa viikonlopuksi Köpikseen. Lyhyt lentomatka niin aikaa jää hyvin kaupungin kiertelyyn ja tottakai herkutteluun :)

  Vaikka kaupunkivinkkejä ei ole antaa niin sen voi sanoa, että varmasti silmänruokaa siellä on. Sen verran olemme kollegan kanssa ihastelleet muutamaa tanskalaista yhteistyökumppani komistusta heidän vieraillessaan toimistollamme, että eiköhän heitä löydy enemmänkin sieltä ;)

   

  Rentouttavaa reissua! Vinkkejä ja kauniita kuvia odotellessa! :)

 12. Selkeän designin ystävälle Bella Sky -hotellissa yöpyminen, ja etenkin Sky Bar:ssa vierailu on mieleenpainuva kokemus :) Vähän keskustan ulkopuolella mutta metrolla pääsee helposti!

  Mutta ehdottomasti parasta Kööpenhaminassa on istuskelu kahviloissa ja yleisen rennon ilmapiirin imeminen itseensä talven varalle :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*