Ihan pihalla ja aivan kahvilla

Kaupunkiasumisen huonot puolet tulevat näin kesäisin aina esille. Kivitalon kotia kun ei vain niin viilennetä ja sen oman pihan tai parvekkeen puuttuminen välillä harmittaa. Miten ihanaa olisikaan jos voisi kävellä takapihalle pyjamassa ja kahvikuppi kädessä aamiaiselle?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ehkä viitsi lähteä pomppimaan pyjamassa tuonne omalle ”takapihalleni”, mutta kahvikuppi kädessä kylläkin. Asumme aika vehreällä alueella ja puistoja löytyy tästä kotini ympäristöstä  ja ne puistot ja rantakalliot ovatkin minun olohuoneita näin kesäisin :)

Aamiainen 5

Täällä meillä asuu kaksi kesää ylikaiken rakastavaa ihmistä ja se yksikin sekunti sisällä on kesäisin meille vain liikaa. Minulle tulee ainakin kesäisin huono omatunto, jos istuskelen kaiket päivät sisällä, sillä sitä ehtii kyllä talvisin tekemään enemmän kuin tarpeeksi.

Aamiainen 3 Aamiainen1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunnuntaina pomppasimme aikaisin ylös ja teimme retkieväät mukaan ja menimme aamupalalle yhdelle näistä meidän takapihoista. Sunnuntai oli taas yksi niistä hetkistä jolloin mietin, että miksi ihmeessä en asu jossakin muualla, missä on aina lämmintä. Toisaalta taas, osaanpahan ainakin arvostaa tätä kesäistä kauneutta ja lämpöisyyttä.  Aamiainen 10 aamiainen 9

Sunnuntainen aamiainen oli vähän tukevampi ja söimme lohileipien lisäksi myös mansikkasalaattia ja smoothieita. Kahvit ja maitovaahdot toimme kätevästi termospullossa, joten sain herkkukahviani vaikka olin kaukana keittiöstä.

Kuten varmasti tiedätte, nämä kattausasiat ovat minulle hyvin tärkeitä ja niistä lempiastioistani en luovu vaikka olen picnicillä. Nytkin kuvissa näkyy muun muassa Arabian KoKo- kahvikupit. Ne kulkevat yhtä kätevästi picnic-korissa, kuin muoviastiatkin. Kivan setupin lisäksi normaalit astiat eivät myöskään tuota ylimääräistä roskaa.

Luulen, että jos vain ilmat sen sallivat, niin tänä kesänä ei blogissani nähdä sisätilojen brunssiaamiaisia, vaan enemmänkin merellisiä piha-picnicejä.  Toivottavasti tämä on teille ok ?

You may also like

32 Comments

 1. Heips! Ihania kuvia ja tunnelmia! Etsin juurikin tuollaista picnic laukkua, voisitko vihjaista, mistä voisin kauniita sellaisia löytää? Hyvää kesää sinulle <3

 2. Heips! Ihania kuvia ja tunnelmia! Etsin juurikin tuollaista picnic laukkua, voisitko vihjaista, mistä voisin kauniita sellaisia löytää? Hyvää kesää sinulle <3

 3. Ihanan näköistä! Samaa myös meillä tuskaillaan, mutta toisaalta jos olisi se oma takapiha, ei olisi näitä upeita kaupungin “takapihoja”. :) Nautitaan näistä! Ja lisää picnic-postauksia odotellen. Aurinkoisia hellepäiviä. :)

  1. Niin totta! Näin kesäisin tässä kotini lähistöällä on paljon mukavia olohuoneita ja keittiöitä ;)

   Niitä on varmasti tulossa :)

   Aurinkoa :)

 4. Ihanan näköistä! Samaa myös meillä tuskaillaan, mutta toisaalta jos olisi se oma takapiha, ei olisi näitä upeita kaupungin “takapihoja”. :) Nautitaan näistä! Ja lisää picnic-postauksia odotellen. Aurinkoisia hellepäiviä. :)

 5. Niin kesäistä ja kaunista. Arvaa vaan laitoinko kaveripariskunnalle viestiä ja ehdotin sunnuntaille pikniktreffejä tämän innostamana :)

  Meiltä löytyy ihana parveke jonne hankittiin juuri uusi löhöilypiste ja myytiin vanhat istuintuolit pois. Kyllä löhöilypiste toimii paremmin. Siellä onkin tullut viihdyttyä iltaisin kylmän juotavan kera ja nautittu maisemista. Meidän kaksikerroksinen kivitalo sijaitsee korkealla kohdalla kallion päällä ja parvekkeelta aukeaa aikamoinen maisema ja ihan oma rauha, ei yhtäkään taloa vastapäätä. Toissailtana bongasin mm. kolme kuumailmapalloa taivaalta.

  Ihanaa kun on vihdoinkin kesä!

  1. Ihana juttu! Ne ovat parhaita ne :)

   Löhöilypiste kuulostaa kyllä aika superkivalta. Haluaisin sellaisen ihan tänne meidän kotiinikin :)

   Hih, minulla näkyy ikkunasta talo ja sen asukkaat :)

   Haluaisin ihan hirmuisesti lentää kuumailmapallolla, mutta kun en vain uskalla :(

   Sanos muuta, lokkien laulukin kuullostaa musiikilta :)

 6. Niin kesäistä ja kaunista. Arvaa vaan laitoinko kaveripariskunnalle viestiä ja ehdotin sunnuntaille pikniktreffejä tämän innostamana :)Meiltä löytyy ihana parveke jonne hankittiin juuri uusi löhöilypiste ja myytiin vanhat istuintuolit pois. Kyllä löhöilypiste toimii paremmin. Siellä onkin tullut viihdyttyä iltaisin kylmän juotavan kera ja nautittu maisemista. Meidän kaksikerroksinen kivitalo sijaitsee korkealla kohdalla kallion päällä ja parvekkeelta aukeaa aikamoinen maisema ja ihan oma rauha, ei yhtäkään taloa vastapäätä. Toissailtana bongasin mm. kolme kuumailmapalloa taivaalta. Ihanaa kun on vihdoinkin kesä!

 7. Ihanan kesäistä! Ja kiva idea tuo syödä brunssia ulkona :)http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

 8. Voi ihania kesäisiä kuvia taas!
  Kesäaamut on kyllä parhaita, sitä jotenkin herää ihan uudenlaiseen eloon näin kesän kynnyksellä :)

  Sinä kun olet guru noissa astia asioissa, niin olisiko sinulla vinkkiä espresso-kupeista. Haluisin jotkut ajattomat kauniit kupit. Muutoin meillä Teemaa arkikäytössä ja Pentikin Vaniljaa kahviastiastona.

  1. Jeps, taas ja niitä tulee vielä paljon lisää :)

   Mä olen niin eri ihminen kesäisin kun talvisin. Talvisin olen se villasukkamimmi, joka ei halua poistua kotoa minnekään, mutta kesällä en halua olla kotona ollenkaan.

   Hm. Minulla on myös Vaniljaa ja nyt kun kysyit niin eilen näin ne tulevat Sarjattoman espresso-kupit. Ne oli aika kivat ja pelkistetyt. Minulla itselläni on taasen Ego-kupposet espressolle :)

 9. Voi ihania kesäisiä kuvia taas! Kesäaamut on kyllä parhaita, sitä jotenkin herää ihan uudenlaiseen eloon näin kesän kynnyksellä :)Sinä kun olet guru noissa astia asioissa, niin olisiko sinulla vinkkiä espresso-kupeista. Haluisin jotkut ajattomat kauniit kupit. Muutoin meillä Teemaa arkikäytössä ja Pentikin Vaniljaa kahviastiastona.

 10. Kesä on parasta aikaa!

  Meillä oli kriteerinä parveke, kun nykyistä asuntoa etsimme. Parveke ei ole suuren suuri, mutta siinä mahtuu kaksi henkeä juri mukavasti syömään. Lisäksi parvekkeella on kesällä kukkia ja yrttitarha.

  Lämpiminä iltoina istumme aina illallisella parvekkeella. Arkiaamuisin syön aamiasita yleensä sisällä, mutta tänä aamuna oli sopivasti aikaa tehdä jääkahvia ja nauttia aamiaista parvekkeella. Tuli hetkellinen lomafiilis!

  Kuumina kesinä käymme läheisen rannan puistossakin picnicbrunssilla viikonloppuisin.

  1. Niin on!!!

   Juuri tuollaisen minäkin haluan. Ihan pikkuruisen kesäkeitaan jossa kasvaa kukat ja voi juoda aamukahvit <3

   Tuollaiset pikkuhetket kesäisin saa arjenkin tuntumaan lomalta. Lähdin eilen töistä vasta 7 aikoihin, mutta menin toimistotsta suoraan rannalle, niin sekin tuntui jo ihan lomalta :)

   PS. Toivottavasti nähtäisiin pian.

 11. Kesä on parasta aikaa!Meillä oli kriteerinä parveke, kun nykyistä asuntoa etsimme. Parveke ei ole suuren suuri, mutta siinä mahtuu kaksi henkeä juri mukavasti syömään. Lisäksi parvekkeella on kesällä kukkia ja yrttitarha.Lämpiminä iltoina istumme aina illallisella parvekkeella. Arkiaamuisin syön aamiasita yleensä sisällä, mutta tänä aamuna oli sopivasti aikaa tehdä jääkahvia ja nauttia aamiaista parvekkeella. Tuli hetkellinen lomafiilis!Kuumina kesinä käymme läheisen rannan puistossakin picnicbrunssilla viikonloppuisin.

 12. Heippa!Olen saanut sen lahjakseni poikaystävältäni, mutta hän on ostanut sen jo edesmenneestä Papagenasta :(Kiitos samoin <3

 13. Niin totta! Näin kesäisin tässä kotini lähistöällä on paljon mukavia olohuoneita ja keittiöitä ;)Niitä on varmasti tulossa :)Aurinkoa :)

 14. Ihana juttu! Ne ovat parhaita ne :)Löhöilypiste kuulostaa kyllä aika superkivalta. Haluaisin sellaisen ihan tänne meidän kotiinikin :)Hih, minulla näkyy ikkunasta talo ja sen asukkaat :)Haluaisin ihan hirmuisesti lentää kuumailmapallolla, mutta kun en vain uskalla :(Sanos muuta, lokkien laulukin kuullostaa musiikilta :)

 15. Jeps, taas ja niitä tulee vielä paljon lisää :)Mä olen niin eri ihminen kesäisin kun talvisin. Talvisin olen se villasukkamimmi, joka ei halua poistua kotoa minnekään, mutta kesällä en halua olla kotona ollenkaan. Hm. Minulla on myös Vaniljaa ja nyt kun kysyit niin eilen näin ne tulevat Sarjattoman espresso-kupit. Ne oli aika kivat ja pelkistetyt. Minulla itselläni on taasen Ego-kupposet espressolle :)

 16. Niin on!!!Juuri tuollaisen minäkin haluan. Ihan pikkuruisen kesäkeitaan jossa kasvaa kukat ja voi juoda aamukahvit <3Tuollaiset pikkuhetket kesäisin saa arjenkin tuntumaan lomalta. Lähdin eilen töistä vasta 7 aikoihin, mutta menin toimistotsta suoraan rannalle, niin sekin tuntui jo ihan lomalta :)PS. Toivottavasti nähtäisiin pian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*