I see Ghosts

Kuuden kuukauden kädenvääntö vuokraemäntäni kanssa on päättynyt ja sain vihdoin ja viimein luvan maalata olohuoneen seinän. Tämä on ollut piiiitkä taistelu, mutta näköjään väsytystekniikkani toimi. Juurikin tuon samaisen seinän takia en ole edes halunnut laittaa kotikuvuani tänne blogiini, sillä seinä pilaisi koko kuvat. Muutimme viime huhtikuussa tähän kottiimme ja siitä asti olen soitellut vuokranantajalleni aina silloin tällöin.

Kartellin Ghost-tuoleista taasen olen haaveillut jo useamma vuoden. Olen kumminkin siirtänyt niiden ostoa vuodesta toiseen, sillä ennen minusta on tuntunut turhalta ostaa niitä tänne Vaasan kotiin. Tämä Vaasan koti on kumminkin opiskelujen takia niin väliaikainen. Muutin mieleni tässä alkusyksystä, sillä jokatapauksessa minun pitää täältä toukokuussa muuttoauton kanssa lähteä, niin kyllä autosta varmasti löytyy tilaa myös uusille keittiön tuoleilleni :)

_________________________

Six months of arm wrestling with my landlady has finally ended and I got permission to paint the walls of our kitchen/living room. This battle has been loooong, but apparently my technique worked. Because of that same wall I don’t even want to take pictures from our home, because it would ruin the images. We moved here in last April and since then I’ve made calls to my lovely landlord.

I have been dreaming about Kartell Ghost chairs for years, but because I’ve known that our home is just temporarily in this city, I’ve postponed my purchase.  I changed my mind in autumn, because in any case, I need to move from here in May with a van and I’m certain that  I’ll find a room from the van to my new kitchen chairs.

 

You may also like

18 Comments

  1. Hei!

   Hihii, kiitos! Tätä päätöstä on odotettu :) Olenkin viettänyt sunnuntaita tapetteja repien :)))

   Ne on! Poikaystävä ei aluksi innostunut tuoleista, mutta kun hän huomasi että miten mukava niissä on istuskella niin suunpielet alkoivat nousta :)

   Mä meinasin aluksi kallistua noihin halvempiin versioihin, mutta tällä kerralla kotiutin Kartellin omat haamut :)

 1. Hei!Hihii, kiitos! Tätä päätöstä on odotettu :) Olenkin viettänyt sunnuntaita tapetteja repien :)))Ne on! Poikaystävä ei aluksi innostunut tuoleista, mutta kun hän huomasi että miten mukava niissä on istuskella niin suunpielet alkoivat nousta :)Mä meinasin aluksi kallistua noihin halvempiin versioihin, mutta tällä kerralla kotiutin Kartellin omat haamut :)

 2. Hello Sofie,
  Olisiko sinulla vinkkejä treenin jälkeiseen ruokailuun? Vaikkapa jotain uusia ideoita miten saada Ehrmann maistumaan ;)?

  1. Heippa! Kiva kun kysyit, sillä olen nimittäin saanut selkäni taas kuntoon ja suunnannut ahkerasti jumppailemaan :)

   Itse syön Ehrmanninni Bonan kanssa. Lasten ruoissa ei ole lisättyä sokeria, ainoastaan hedelmäsokeria :) Suosikkimakuni on mustikka tai kuningatar :)
   Tärkeintä kumminkin on, että treenin jälkeen syö proteiinin lisäksi myös hiilihydraatteja. Hiilihydraattien tulisi olla kumminkin kasvis- tai viljaperäisiä eikä mitään kakkupaloja. Itse suosin banaania :)

 3. Hello Sofie,Olisiko sinulla vinkkejä treenin jälkeiseen ruokailuun? Vaikkapa jotain uusia ideoita miten saada Ehrmann maistumaan ;)?

 4. Ihanaa, että sait luvan maalata seinän! Varmasti piristää ilmettä. Me olemme sitten keittiöntuolisamiksia..meilläkin kun on Ghostit keittiöntuoleina ja olemme olleet tosi tyytyväisiä.

  1. AH, niin on! Revin tänään tapetit ja voisin jättää seinät vaikka tuollaisiksi, sillä mikä tahansa on parempi kun ne tapetit :D

   Oi mahtavaa, että teilläkin on Ghostit! Onko teilläkin Victoriat?

 5. Ihanaa, että sait luvan maalata seinän! Varmasti piristää ilmettä. Me olemme sitten keittiöntuolisamiksia..meilläkin kun on Ghostit keittiöntuoleina ja olemme olleet tosi tyytyväisiä.

 6. Heippa! Kiva kun kysyit, sillä olen nimittäin saanut selkäni taas kuntoon ja suunnannut ahkerasti jumppailemaan :)Itse syön Ehrmanninni Bonan kanssa. Lasten ruoissa ei ole lisättyä sokeria, ainoastaan hedelmäsokeria :) Suosikkimakuni on mustikka tai kuningatar :)Tärkeintä kumminkin on, että treenin jälkeen syö proteiinin lisäksi myös hiilihydraatteja. Hiilihydraattien tulisi olla kumminkin kasvis- tai viljaperäisiä eikä mitään kakkupaloja. Itse suosin banaania :)

 7. AH, niin on! Revin tänään tapetit ja voisin jättää seinät vaikka tuollaisiksi, sillä mikä tahansa on parempi kun ne tapetit :DOi mahtavaa, että teilläkin on Ghostit! Onko teilläkin Victoriat?

 8. Kuulostaa huvittavalle, oletko kuitenkin ottanut ennen ja jälkeen tyyliset kuvat jos seinät kerran olivat niin hirveät? Täälläkin haluttaisiin kovasti maalata vuokra-asunnossa, rohkenisikohan sitä itekkin yrittää väsytystaistelua, hmph..

  1. Näin altavastaajana prosessi ei ollut ollenkaan huvittava.. Tein heille jo alkujaan selväksi, että kustannan kaiken itse ja teen myös työn itse. En oikein ymmärtänyt missä oli onglema, sillä asunnosta tuli nyt paljon parempi :)

   On mulla ne kuvat, mutta se tapetti oli niin kamalaa, että en edes tänne halua sitä laittaa. Kaiken kruunasi vielä boordi mikä kehysti tapettia. Oh, onneksi se on nyt revitty alas ja seinä on maalattu :)

   Suosittelen, väsytystekniikka toimi ainakin täällä :)

 9. Kuulostaa huvittavalle, oletko kuitenkin ottanut ennen ja jälkeen tyyliset kuvat jos seinät kerran olivat niin hirveät? Täälläkin haluttaisiin kovasti maalata vuokra-asunnossa, rohkenisikohan sitä itekkin yrittää väsytystaistelua, hmph..

 10. Näin altavastaajana prosessi ei ollut ollenkaan huvittava.. Tein heille jo alkujaan selväksi, että kustannan kaiken itse ja teen myös työn itse. En oikein ymmärtänyt missä oli onglema, sillä asunnosta tuli nyt paljon parempi :)On mulla ne kuvat, mutta se tapetti oli niin kamalaa, että en edes tänne halua sitä laittaa. Kaiken kruunasi vielä boordi mikä kehysti tapettia. Oh, onneksi se on nyt revitty alas ja seinä on maalattu :) Suosittelen, väsytystekniikka toimi ainakin täällä :)

 11. Wow, incredible weblog structure! How long have you been running a blog for? you created running a blog look simple. The entire look of your website is magnificent, neatly as the content material! 818207

 12. Wow, incredible weblog structure! How long have you been running a blog for? you created running a blog look simple. The entire look of your website is magnificent, neatly as the content material! 818207

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*