Home away from home

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen mukana Indiedaysin ja Hotel Indigo Helsinki – Boulevardin yhteistyössä. Hotelli ja sen henkilökunta päätti ilahduttaa matkalaista yöpymismahdollisuudella viime kuussa ja näin puolittain kotoa kauaa olevana nautin mielelläni hotellihetkistä työpäivän päätteeksi.  Hotel Indigo Helsinki – Boulevard sijaitsee nimensä mukaisesti Bulevardilla, mikä on yksi Helsingin lempikaduistani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Samalle illalle oli luvassa tyttökaverieni sivuston julkaisukekkerit, joten kutsuin kaverit alkuskumpalle huoneeseeni. Hotelli sijaitsee ihanien palvelujen lähellä, joten kävin hakemassa sushit naapurista ja kihartamassa kutrit korttelin päässä. Kätevää!

Nyt kun Suomen kesä on mitä on, niin moni varmasti haluaa pysyä mieluummin kaupungissa kuin mökillä. Itse olen muutaman kerran yöpynyt hotellissa Helsingissä vaikka olen asunut siellä. Säiden, sijainnin ja hotelli on hyvävaihtoehto lähteä kaupunkilomalle vaikka ihan kotikaupunkiin.

ig5 ig6

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huoneeni oli kuin unelmasta. Pariisiin kylpyhuonetta ei minulle tule varmaan koskaan ikävä ja voi kun voisin saada tuollaisen kylpyhuoneen kotiini mitä hotellissa oli. Ikkunasta näkyi kesäinen Helsinki ja sen kauniit talot. Sänky oli mieleinen, eli korkea ja varustettu muhkeilla tyynyillä ja peitoilla.

Aamiainen on minulle ruokahetkistä se kaikkein tärkein ja onnekseni sain syödä hotelliaamiaisen Charin kanssa. Pöytään oli katettu niin suomalaisia herkkuja ja kuin muiden matkailijoiden mieliksi myös runsain mitoin hedelmiä ja herkkuja ympäri maailmaa. Eli aamiaiselle kannattaa mennä vaikka ei hotellissa yöpyisikään.

ig1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotelli on sijaintinsa takia mitä ihanimmassa paikassa. Kivenheiton päässä löytyy kaikki lempikauppani niin Zarrosta Sofinahiin. Hotellin henkilökunta osaa neuvoa myös Helsingin viimeisimmistä must to do -jutuista, eli kysythän heiltä neuvoa mitä ikinä haluatkaan tehdä tai nähdä.

ig11

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ig9
Pidin erityisesti hotellin aulasta. Siellä oli hylly mihin oli kerätty suomalaisia juttuja aina pinkistä Minna Parikan kengästä Iittalan laseihin. Vitriinissä oli paljon eri brändejä, niin isoja kuin pieniä luomassa kuvaa Suomesta, suomalaisuudesta ja antamassa ideoita, että mitä Helsingissä voi kokea. Vitriini oli vähän niin kuin ideataulua, mistä pystyi nappailemaan Helsingin herkkupalat.

Uskoisin että tämmöinen ideahylly löytyy myös esimerkiksi täältä Pariisista, sillä hotelli Indigo on IHG:n upscale tason hotellibrändi ja näitä designhotelleja on ympäri maailmaa jo yli 60. Hotellit eivät halua antaa designin tuntua pelkästään huoneissa tai hotelleissa ja sen takia hotellit löytyvät aina läheltä palveluja ja ostosmahdollisuuksia.

Jos haluat kaupunkiloman, varaa oma huoneesi täältä!

You may also like

4 Comments

  1. Hotelli on todella huippupaikalla Helsingissä. Olin hotellin avajaisissa, jolloin pääsin kurkistelemaan tyylikkäisiin huoneisiinkin. Etenkin kylpyhuoneet olisin siirtänyt kotiini heti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*