Homa spa – mikä ihana palvelu

Home + oma= homa

Kun muutin Luxembourgiin, jollain tasolla päätin, että elämäni ei saa olla pelkkää työtä ja että elämästä pitää myös nauttia arkisin. Täällä helposti menisin varmasti siihen kierteeseen, että töiden jälkeen en tekisi muuta kuin kirjoittaisin blogiani ja niin sanottu oma elämä jäisi jokseenkin elämättä. Kun ajaa autolla paikasta a paikkaan b, ei joudu alttiiksi samalla tavalla erilaisille aktiviteeteille kuin kävellessä, niin helposti sitä tulisi oltua iltaisin vain kotosalla.

Avec Sofié blog l Home spa

Ratsastuksen lisäksi olen tällä viikolla ollut myös hieronnassa ystäväni kotona. Kuinka ihana idea onkaan kutsua hieroja kotiin työpäivän jälkeen? Monesti hierojat sulkevat pisteensä jo ennen työpäivän päättymistä, mutta ystäväni hieroja tekee paljon kotikäyntejä tuomalla hierontapöydän mukanaan, joten aukioloajoista ei tarvitse stressata. Maanantaina saimme ystäväni kanssa mitä ihanimmat kokovartalohieronnat ja suosittelen tätä kotihierontakonseptia erittäin mielelläni.

Avec Sofié blog l Home spa

Minusta on ihan äärettömän hienoa, että tämänkaltaiset palvelut ja niiden käyttö lisääntyy koko ajan. Ne helpottavat omaa elämää ainakin todella paljon ja tällä tavalla niitä tulee myös käytettyä. Monesti mietin, että pitäisi vain uskaltaa ulkoistaa niin monta asiaa myös kotitöistä, niin arki helpottuisi jollain lailla.

Avec Sofié blog l Home spa

Pidin hieronnasta niin paljon, että kutsuin hänet luoksemme perjantai-illaksi ja yllätän raksuni koti-spalla. Näin ei hieronnan jälkeen tarvitse liikkua minnekään, vaan voi kellahtaa sänkyyn nukkumaan saman tien teekupposen jälkeen. Kuinka ihanaa?

Avec Sofié blog l Home spa

Olisi todella mielenkiintoista kuulla, että millaisia palveluja te käytätte? Moni varmasti ulkoistaa ikkunanpesun ja siivouksen, mutta kun on niitä palveluja muitakin ja varmasti monesta en edes tiedä. Palvelujen käytöllä on toki myös toinen puoli, sillä siten luomme myös uudenlaisia työpaikkoja ja miksi ei myös ammatteja. Tunnen esimerkiksi Pariisista muutaman ihmisen, jotka työllistävät itsensä olemalla turistiopas ja private shopper.

Vielä on yksi yö seuraavaan hierontaan ja todella toivon, että tänne kotiin tulisi tänään siivooja ennen huomista. Koska en ole siivousta ulkoistanut kenellekään, on kai se itse tehtävä töiden ja kauppareissun jälkeen, että saan Pampulalleni ihanan yllätyksen huomiseksi. Noh, on se totta kai niiden hymyjen arvoista mitä huomenna saan Pampulaltani <3

You may also like

3 Comments

  1. Ihan mahtava idea! Olin pitkästä aikaa kasvohoidossa tällä viikolla, ja tulipa samalla hierottua auki niska ja hartiat. Kun vaan malttaisi vähän useammin antaa hoivata itseään. Seuraavaksi ovat ehdottomasti vuorossa jalat.
    Mielenkiinnolla odotan minkä palveluiden käyttäjiä täältä kommenttien puolelta löytyy. Suomessa kun tehdään niin viimeiseen saakka kaikki itse, että olisi hauska saada uusia ideoita! :)

  2. Meillä käy kodinhoitaja/siivooja useamman kerran viikossa, kuten täällä asuinmaassamme on tapana. Lisäksi lapsilla käy uimaopettaja kotona. Se on tosi näppärää, niin ei tarvitse kaikkia harrastuksia varten lähteä ajamaan jonnekin. Kuljetettavia harrastuksiakin kun kuitenkin välttämättä on (esim. joukkuelajit).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*