Hola!

Barcelonassa ollaan! Olen ollut viime viikon ihan todella kiireinen muuttojen ja muiden asioiden takia, niin en ole kerennyt ajastaa postauksia teille. Minulla ja ystävälläni on hieman erilaiset unirytmit, joten minulla on aamuisin hyvää aikaa postailla teille kuulumisia Barcelonasta. Kiitos muuten kaikista kommenteista  ja sähköposteista. Vastailen teille pian  :)
 
 Saavuin eilen tänne Katalonian kukkaseen  heti  kymmenen aikoihin aamulla, joten kerkesin eilenkin tehdä vaikka mitä. Aloitimme aamiaisella, jonka jälkeen menimme puistoon jonkinlaisille festivaaleille. Muutaman auringossa vietetyn tunnin jälkeen aloimme kiipeämään kohti Montjüicin linnaa, mikä sijaitsee korkean kukkulan  huipulla. Linnalle noustaessa ohitimme myös pienet antiikkimarkkinat. Nyt ovat jalat kyllä  ihan älyttömän kipeät kaikkien niiden rappusten ja nousujen jälkeen.  Nousu kumminkin kannattaa sillä matkalla tulee ohitettua eri teemoin istutettuja puutarhoja. Ehkä tämä kokemus ohittaa sittenkin sen kansallispalatsin shown, sillä jokaista pientä puutarhaa seuraa aina seuraava pienempi puutarha. Kun olimme vihdoinkn saavuttaneet huipun, pystyimme ihastelemaan Barcelonaa panoramamaisesti.  Sen jälkeen kun olimme kiertäneet linnan ympäristöä ja ihastelleet maisemia aloitimme laskeutumisen. Laskeuduimme alas Olympiastadionia kohti ja huomasimme, että ihmisä oli kerääntytyt stadionin läheisyyteen sadoittan. Hetkisen kuluttua saimme kuulla, että Shakiralla tulee olemaan konsertti muutaman tunnin päästä ja muutaman minuutin päästä meillä olikin liput konserttiin. Hetken kuluttua katsoimme toisiamme ihmetellen ja naureskellen, että miksi ihmeessä me ostimme liput konserttiin, sillä eihän meistä kumpikaan edes erikoisemmin välitä Shakirasta?! Juoksimme äkkiä kotiin  vaihtamaan vaatteet ja tuomaan isoimmat kantamukset kotiin. Vaihdoimme vaatteet hirmuisessa kiireessä ja yritimme syödä ja juoda lennossa jotakin pientä. Saavuimme stadionille ennen iltakymmentä, jolloin Shakiran piti aloittaa shownsa, mutta senorita Shakira aloittikin esiintymisensä puolitoista tuntia myöhässä. Espanjalaiset eivät tästä oikein innostuneet ja Shakira saapuikin lavalle  herjausten ja buuasusten saattelemana. Olin itseasiassa aika yllättynyt Shakiran esiintymisestä, sillä neitonen lauleskeli esimerkiksi Metallicaa? Lopuksi Shakira pyysi lavalle Barcelonan jalkapallojoukkueen pelaajia ja  opetti pelaajia tanssimaan.  Olimme konsertin jälkeen ihan rättiväsyneitä ja menimme suoraan nukkumaan, jotta olisimme tänään vähän virkeämpiä kuin eilen. 

Ystävälläni on aamuisin maalaustunteja ja tennistä (rankkaa tuo opiskelu täällä Espanjassa), joten minulla on aikaa kiertää sellaisia nähtävyyksiä joita en ole aiemmin nähnyt. Nyt  laitankin kameran kaulaan ja sujautan espadrillot jalkaan  ja lähden ihastelemaan Barcelonaa! 

You may also like

18 Comments

 1. Hauskaa että päädyitte Shakiran konserttiin noin vain! Yksi kaverini asuu Kanarialla ja on pienoinen Shakira-fani. Hän yritti hankkia konserttiin lippuja netin kautta, mutta kaikki maksusuunnitelmat oli ilmeisesti aika hämäriä joten hänen osaltaan konsertti jäi väliin (tulivat sen sijaan Ranskaan:). Nyt voin kertoa hänelle että ei se ilmeisesti ihan niin taivaallinen ollutkaan.

 2. Hauskaa että päädyitte Shakiran konserttiin noin vain! Yksi kaverini asuu Kanarialla ja on pienoinen Shakira-fani. Hän yritti hankkia konserttiin lippuja netin kautta, mutta kaikki maksusuunnitelmat oli ilmeisesti aika hämäriä joten hänen osaltaan konsertti jäi väliin (tulivat sen sijaan Ranskaan:). Nyt voin kertoa hänelle että ei se ilmeisesti ihan niin taivaallinen ollutkaan.

 3. Sinullahan matka on alkanut vauhdikkaasti! ;) Ihanaa! Ilmoittelethan heti, kun olet palannut! Vauhdikasta loppulomaa <3

 4. Wow really nice pictures, very well done, to bad I don't undrstand the lenguage, but I decided to folow you.Waw muy bonitas fotos, muy bien hecho, lo unico malo es que n o entiendo el lenguage en el que esta escrito, pero de todos modos he decidido subscribirme.I just started my career in interior design and I have a blog hope you can come and check it out. http://tweakeddesigns.blogspot.com/

 5. Sinullahan matka on alkanut vauhdikkaasti! ;) Ihanaa! Ilmoittelethan heti, kun olet palannut! Vauhdikasta loppulomaa <3

 6. Wow really nice pictures, very well done, to bad I don't undrstand the lenguage, but I decided to folow you.Waw muy bonitas fotos, muy bien hecho, lo unico malo es que n o entiendo el lenguage en el que esta escrito, pero de todos modos he decidido subscribirme.I just started my career in interior design and I have a blog hope you can come and check it out. http://tweakeddesigns.blogspot.com/

 7. Ella B:No osaltaan siihen varmasti vaikutti se, että hän esiintyi espanjaksi ja suurin osa biseistä oli ihan tuntemattomia. Mutta ystäväsi on varmasti kuunnellut hänen levyjään, niin hänen lähtökohtansa ovat hieman erilaiset mitä meidän. Meille keikasta jäi käteen hurja motivaatio tehdä vatsalihaksia :DKirppuni:Yep! Nähdään heti kunhan olen palannut kotiin <3Mary and Mauricio:Normally I do write in English also but I'm on vacation at the moment and therefore I don't have so much time to sit in front of my computer. But when I get back home I'll get back to my normal habits ;)

 8. Mielenkiintoisen näköiset antiikkimarkkinat, niitä en pysty ohittamaan! Barcelona on kiva, sinenkin pitäisi vielä palata…

 9. Antiikkimarkkinoilla on aina niin ihana fiilis :)Kesärutiineihini on kuulunut jo useamman vuoden Fiskarsin/Billnäsin antiikkimarkkinat :)

 10. Ella B:No osaltaan siihen varmasti vaikutti se, että hän esiintyi espanjaksi ja suurin osa biseistä oli ihan tuntemattomia. Mutta ystäväsi on varmasti kuunnellut hänen levyjään, niin hänen lähtökohtansa ovat hieman erilaiset mitä meidän. Meille keikasta jäi käteen hurja motivaatio tehdä vatsalihaksia :DKirppuni:Yep! Nähdään heti kunhan olen palannut kotiin <3Mary and Mauricio:Normally I do write in English also but I'm on vacation at the moment and therefore I don't have so much time to sit in front of my computer. But when I get back home I'll get back to my normal habits ;)

 11. Mielenkiintoisen näköiset antiikkimarkkinat, niitä en pysty ohittamaan! Barcelona on kiva, sinenkin pitäisi vielä palata…

 12. Antiikkimarkkinoilla on aina niin ihana fiilis :)Kesärutiineihini on kuulunut jo useamman vuoden Fiskarsin/Billnäsin antiikkimarkkinat :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*