HOKU

Yksi asia minkä takia erityisesti pidän Helsingissä asumisesta on se, että uusia ravintoloita ja kahviloita putkahtelee aina silloin tällöin vastaan. Vaasa oli kumminkin vähän pienempi kaupunki, niin sinne ei uusia ravintoloita tai kahviloita ihan liian usein avattu.  Nyt kun olen asunut täällä Helsingissä, niin olen huomannut että tähän kotikulmille on avattu jos jonkinnäköistä uutta paikkaa joissa pitää käydä :)

Yksi ravintola, jossa tässä hiljattain kävin oli Albertinkadulla sijaitseva havaijilainen Hoku. Tämä pieni ravintolauutus oli minulle erittäin mieluinen uusi tuttavuus ja nousi kyllä yhdeksi uudeksi suosikikseni. Ruoka oli todella hyvää ja annokset olivat mielettömän kauniita ja värikkäitä. Hinta-laatusuhde oli Hokussa myös enemmän kuin paikallaan.

Jos jotain parannettavaa minun pitäisi sanoa, niin ilmastointia voisi  harkita varsinkin tulevia kesäkelejä silmällä pitäen. Seurueen miespuoliset syöjät tuskailivat lämpötilaa jo nyt, joten heinäkuun lämpölukemat nostattavat sisäilmaa varmasti vielä kumminkin lisää. Siihen lämpötilaan ne minun miinukseni kumminkin jäivät :)

_______________________________________

One thing that I particularly like about living in bigger cities is that there’s always new restaurants where to go. The city where I used to study and live was quite small so there wasn’t that many restaurants or other places to go.

One restaurant where I recently went to was this Hawaiian restaurant called Hoku. The owner is from Hawaii and he wanted to bring little piece of Hawaii to Helsinki. The food was very tasty and the portions were incredibly beautifully and colorfully made.

You may also like

16 Comments

 1. HOKU on ihana! kävin siellä ensimmäisen kerran kolmisen viikkoa sitten ja eilen uudelleen :) ruoka on mahtavaa ja tunnelma tosiaan aika lämmin ;)http://www.lily.fi/juttu/ravintola-hoku

 2. Kiva kuulla positiivisia kommentteja Hokusta. Olen meinaan kävellyt siitä ohi ja sehän vaikuttaa kivalta, kävin myös heidän nettisivuillaan. Jostain syystä olen kuitenkin ollut vähän epäileväinen paikan suhteen, varmasti johtuu siitä, että tiloissa oli aiemmin sellainen enemmän “räkälä baari”.

  Pitääkin joskus testata Hoku! :)

  1. Joo, se entinen paikka pilasi kyllä sen kadun pätkän. Onneksi sen tilalle saatiin tuollainen kiva paikka josta saa hyvää ruokaa.

   Ensi kerralla kävelet kyllä ihan reilusti sisään, eiks jee?

 3. Kiva kuulla positiivisia kommentteja Hokusta. Olen meinaan kävellyt siitä ohi ja sehän vaikuttaa kivalta, kävin myös heidän nettisivuillaan. Jostain syystä olen kuitenkin ollut vähän epäileväinen paikan suhteen, varmasti johtuu siitä, että tiloissa oli aiemmin sellainen enemmän “räkälä baari”. Pitääkin joskus testata Hoku! :)

 4. Eikö olekin! Ehkä laittaisin sisustuksen hieman uusiksi, mutta muuten kiva ravintola ja ruokahan se pääasia on:)

 5. Joo, se entinen paikka pilasi kyllä sen kadun pätkän. Onneksi sen tilalle saatiin tuollainen kiva paikka josta saa hyvää ruokaa.Ensi kerralla kävelet kyllä ihan reilusti sisään, eiks jee?

 6. Me käytiin myös kolmisen viikkoa sitten Hokussa ja tykättiin kovasti. Tällaiset pienet, tunnelmalliset paikat on kyllä Helsingin parhaimmistoa. Näitä lisää :)

 7. Me käytiin myös kolmisen viikkoa sitten Hokussa ja tykättiin kovasti. Tällaiset pienet, tunnelmalliset paikat on kyllä Helsingin parhaimmistoa. Näitä lisää :)

 8. Ai että herkullisen näköistä! Tässähän tuli nälkä, tai ainahan mulla on nälkä :D Pitää laittaa tää paikka korvan taakse, tuun ens vkolla Helsinkiin! Jee! Oon nimittäin kerenny unohtaa että sehän on jo ensi vkolla!

  Pitää vähän kertoa miten oma vkonloppu sujui! Ystäväni meni naimisiin ja häät oli mitä ihanimmat! Itkeä vollotin kirkossa siitä lähtien kun kirkon ovet avautuivat ja näin morsiammen. Morsian sanokin myöhemmin että häntä alko itkettää vielä enemmän kun näki että mie itkin :D
  Lauantai-iltaa ei yhtään haitannu se että Loreen voitti viisut! Hoksasin kahden aikaan yöllä että nyt jonku kännykkä esille ja katsomaan tuloksia kuka voitti! Olisi pitänyt tajuta kirjautua vain Facebookiin kun siellä kaikki hehkutti voittajaa. Hurrailin sitten loppuillan (yön) juhlapaikan pihalla että Ruotsi voitti jeee! Aamulla sulhanen sanoi vitsillä että sie se jaksat intoilla Ruotsin voitosta :D
  Viikonloppu oli kyllä mitä mahtavin! Eilen vielä kävin pienen pojan 3-v synttäreillä. Nyt saa kakkua sulatella, varsinkin kun aamulla käänsin vain kylkeä kun kello herätti että pitäisi lähteä salille. Onneksi täksi vkoksi on luvattu huonompaa säätä niin voi huhkia salilla ja saa kotonakin siivottua kun rientämiset loppu hetkeksi, kerkeää blogejakin taas seurata :)

  1. Voi, ymmärrän sinua niin hyvin. Olen aika herkkä ja itkeä vollotan todella helposti, niin ilosta kun surusta :)

   Hih, mun pitäisi kyllä löytää tieni taas salille. Olen rentoillut koko toukokuun ja aikaa ei vain tunnu riittävän millään kun on niin paljon tehtävää koko ajan :/

   Kivaa viikkoa :))

 9. Ai että herkullisen näköistä! Tässähän tuli nälkä, tai ainahan mulla on nälkä :D Pitää laittaa tää paikka korvan taakse, tuun ens vkolla Helsinkiin! Jee! Oon nimittäin kerenny unohtaa että sehän on jo ensi vkolla!Pitää vähän kertoa miten oma vkonloppu sujui! Ystäväni meni naimisiin ja häät oli mitä ihanimmat! Itkeä vollotin kirkossa siitä lähtien kun kirkon ovet avautuivat ja näin morsiammen. Morsian sanokin myöhemmin että häntä alko itkettää vielä enemmän kun näki että mie itkin :DLauantai-iltaa ei yhtään haitannu se että Loreen voitti viisut! Hoksasin kahden aikaan yöllä että nyt jonku kännykkä esille ja katsomaan tuloksia kuka voitti! Olisi pitänyt tajuta kirjautua vain Facebookiin kun siellä kaikki hehkutti voittajaa. Hurrailin sitten loppuillan (yön) juhlapaikan pihalla että Ruotsi voitti jeee! Aamulla sulhanen sanoi vitsillä että sie se jaksat intoilla Ruotsin voitosta :DViikonloppu oli kyllä mitä mahtavin! Eilen vielä kävin pienen pojan 3-v synttäreillä. Nyt saa kakkua sulatella, varsinkin kun aamulla käänsin vain kylkeä kun kello herätti että pitäisi lähteä salille. Onneksi täksi vkoksi on luvattu huonompaa säätä niin voi huhkia salilla ja saa kotonakin siivottua kun rientämiset loppu hetkeksi, kerkeää blogejakin taas seurata :)

 10. Voi, ymmärrän sinua niin hyvin. Olen aika herkkä ja itkeä vollotan todella helposti, niin ilosta kun surusta :)Hih, mun pitäisi kyllä löytää tieni taas salille. Olen rentoillut koko toukokuun ja aikaa ei vain tunnu riittävän millään kun on niin paljon tehtävää koko ajan :/Kivaa viikkoa :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*