Hobitti Amsterdamissa

Lempitakki mukavuutensa takia

Heippa hei! Täällä on ollut hivenen hiljaista, mutta olin melkein kaksi viikkoa Suomessa, jonka jälkeen piipahdin kotona muutaman päivän ja perjantai-iltana lähdin junalla Amsterdamiin. Amsterdamissa odotti kylmän sään lisäksi muutama amerikkalainen thanksgivingin merkeissä. Lauantaina ennen dinneriä kävi tämä hobitti kumminkin kylmässä, mutta samalla niin aurinkoisessa säässä kävelyllä.

Olen ostanut hobittitakkini  – tai kotona sitä tosin sanotaan mummotakiksi reilu vuosi sitten. Jo ennen kuin ostin takin, oli pampulani kovasti sitä vastaan. Kuulemma ihan muodoton takki eikä millään lailla edes naisellinen. Vastaväitteistä huolimatta, ostin takin ja olen sitä ahkerasti pitänyt niin viime kuin tänäkin talvena.

Vaikka se ei saanut kehuja kotona, niin kaduilla kylläkin. Moni on kysynyt mistä takki on ja huomasin, että Zaraan on tullut samantyyppinen takki tänä vuonna. Takki on samanvärinen, mutta huppu siitä tosin taisi puuttua.

En kammoksu mitään muuta enempää kuin kylmää, joten kun tuon nuttuni laitan niskaani ja upotan pääni hupun sisään, ei paljoa palella. Ainakaan vielä. Mikään kovien pakkasten takki se ei kylläkään ole, mutta viime talven pärjäsin sillä ihan hyvin.

Jacket:  Zara

Shoes: Massimo Dutti

Sunnies: D&G

Cashmere scarf: Balmuir (*)

Gloves: American Apparel

Rings: Lily and Rose & Club Monaco

……………..

Hi there! It has been quiet in the blog, but I’ve been travelling back and forth so I haven’t had so much time to myself. Last weekend though we took a train to Amsterdam. On Saturday we had a traditional Thanksgiving dinner with our American friends and ended the night with movie marathon. Before the dinner, we spent the day walking in a chilly but sunny weather.

I bought my jacket over a year ago. My Bunny haven’t liked it so much since the beginning, but I don’t know anything better than to dive into my jacket in a breezy morning. He calls it “grandma jacket” and it’s true that my baggy jacket does not stand for femininity, but comfort.

Although my jacket does not receive praises at home, it gets a lot of attention in the streets. Many people have stopped me and asked where I’ve bought it and I just saw that Zara has a similar model also this year. So if you want to get comfy and warm, please visit their store.

You may also like

11 Comments

 1. Kylläpä “mummotakkisi” näyttää ihanan pörröiseltä ja lämpöiseltä! Olen itse asunut koko alkutalven vuosi sitten ostamassani Tiger of Swedenin mustassa villakangastakissa. Ajattelin sen jo olleen täysi hutiostos, koska viime talvena käyttökertoja kertyi vain muutama, mutta onneksi olin väärässä. :)

  Huokailen kerta kerralta vain enemmän Rebecca Minkoffin laukkusi perään. Harmi, ettei sitä taideta enää valmistaa hopeisilla metalliosilla, kullanväriset osat kun eivät ole ihan mieleeni..

  Ihanaa joulukuun ensimmäistä! :)

  Susu

 2. Sain ujutettua pyyntöni Rebecca Minkoff -laukusta keväällä New Yorkiin, mutta pettymys oli melkoinen kuin näin laukun. Malli oli aivan erilainen ja tosiaan liikaa kimmallusta. No sattumalta sukulainen täytti pyöreitä vuosia, ja tiesin puuttuvan pikkulaukun… sinnehän se lähti. =)

 3. Ihanaa, takkikaima :) Omistan samanlaisen takin Zarasta viime vuodelta ja olen siihen ihan ihastunut edelleen. Tämän vuoden sateiden takia jäänyt vielä vähälle käytölle. Nauratti lukea kommentteja takista kun oma mieheni mollasi takkia aamutakiksi. Siksi se on niin mukava :)

  ebba

 4. Se on! Takki on ihana laittaa päälle kylmänä aamuna :)

  Hih, joo. Nyt on tosi kylmä myös Ranskassa. Tuli ikävä tuplalaseja :)

  Oikeastiko? Oh no! Haluaisin nimittäin ostaa saman laukun isompana ja nimenomaan hopeisella hihnalla.

   

  Kiitos samoin -ihanaa joulukuuta!

 5. Hih,

  mummotakki, aamutakki, hobitti -rakkaalla on monta nimeä :)

  Takki on päällä joka päivä vastustuksista huolimatta :D

  Mummeli

 6. Oi, ihana kuulla että sait myös nauttia aurinkoisista keleistä :)

  No mutta kylpytakit on parhaita, mulla on monta erilaista ja olen aina kotona kylpytakissa, niin miksi en myös kodin ulkopuolella :D

 7. Siltä pahasti vaikuttaa! Olen bongannut nettikaupoista vain kultaisilla (jopa ruusukultaisilla) metalliosilla olevia laukkuja, mutta hopeisilla osilla varustetut mustat laukut loistavat poissaolollaan. Sama juttu ebayssa.

  Sain viikko sitten tiedon, että Pariisista tulee myös minun kotini ensi vuonna. Olen äärettömän innoissani ja samaan aikaan vähän kauhuissanikin. Voisinko laittaa sinulle esim. sähköpostia tai fb-viestiä mielessäni pyörivistä jutuista? Olisi mukavaa, että paikan päällä olisi edes yksi tuttu. :)

  Susu

 8. Hei, kirjoittelen ekaa kertaa kommenttia :) Selailen välillä sun blogiasi, itsekin ulkosuomalaisena Itävallassa, koska huomaan että pohdit usein samoja asioita kuin minäkin :) Halusin kysäistä tuosta sun kuvissa näkyvästä käsilaukusta. Onko se Rebecca Minkoffin laukku? Olen suuntaamassa ensi vuonna USA:han ja meinasin ostaa kyseisen laukun itselleni. Oletko ollut tyytyväinen laatuun?

  Elisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*