Hello Home

Hei, elossa ollaan. Otin tarkoituksella pienen blogivapaan viikon muuton takia.  Tavaroita purkaessa ja koottaessa aikaa vain menee. Meille tuli siis kaikki uudet huonekalut, joten niiden kokoaminen tässä kaaottisessa kodissa on tuonut omat pienet haasteensa.

Olen aina silloin tällöin saanut teiltä palautetta, että kuvani ovat kiillotettuja, eivätkä ole lähellä normaalia arkea. Silloin aikoinaan kun aloitin kirjoittamaan blogiani, niin halusin kirjoittaa enemmänkin naistenlehtimäistä blogia kuin reality-blogia. Muuton keskeltä kiillotettuja kuvia on vaikea ottaa joten sen takia tänään ollaan lähempänä realitya :)

Kuten näette, ovat tavarat vielä tänäkin aamuna aika sekaisin. Tänään on tosin edessä tehopäivä, joten tavarat pitää saada purettua.  Ehkäpä jo siis alkuviikosta pääsette kurkkaamaan uuteen kotiin.

P.S. Astiakeräilijä on ollut hieman ahdistuksissa astioidensa kanssa, joten ajattelin myydä keskeneräisiä keräilykohteitani pois. Täällä olisi esimerkiksi Villeroy & Boch New Wave –sarjaa tarjolla :)

__________________________________________________

Hi there, I’m alive. I took a small blog-free week because I have moved to a new flat this week. The unpacking is a quite time consuming project, so therefore I haven’t had time to do any posts.  We also bought a lot of new furniture and therefore our home looks not even a bit chaotic ;)

Every now and then I receive feedback from you, that my photos are not realistic, rather polished. When I started to write my blog I wanted to write more like a women’s magazine –type of a blog than a reality one. Anyhow, during this moving project, it’s quite difficult to take nice pictures, so here is some reality bites :)

As you can maybe see, our belongings have not found their new places yet. I really hope that this evening I can sit on my new couch and realize that everything is clean and tidy. So perhaps you will get a sneak peek to our home very soon :)

You may also like

58 Comments

 1. Minä ainakin rakastan “kiillotettuja” kuviasi !!! Ne on minulle kovin inspiroivia. Minusta on hienoa kun jollakin on kuvaamisen taito.
  Odotan innolla kuvia uudesta kodistasi ja kaikkea muutakin jota on tulossa !
  Ihanaa joulun odotusta sinulle.

  1. Hih, kiva kuulla Pia :)

   No huomenna saatte jo uusia kotikuvia. Olen nimittäin urakoinut täällä tänään todella ahkerasti aamuvarhaisesta asti.

   Kiitos samoin. Yritän ensi viikolla saada vihdoinkin jotain jouluisia juttuja tehtyä myös :)

 2. Minä ainakin rakastan “kiillotettuja” kuviasi !!! Ne on minulle kovin inspiroivia. Minusta on hienoa kun jollakin on kuvaamisen taito. Odotan innolla kuvia uudesta kodistasi ja kaikkea muutakin jota on tulossa !Ihanaa joulun odotusta sinulle.

 3. Hui, onpas hauska huomata, kuinka paljon kuvan rajauksella todellakin saa aikaan! En millään malttanut uskoa, että vietitte aamiaishetkeänne vielä keskeneräisessä keittiössä, kun olin ensin katsellut kahta ensimmäistä lähikuvaa kattauksestasi :)

  Täällä olisi ainakin yksi New Wavesta kiinnostunut! Haluaisitko vielä tarkentaa, että mitä osia sinulla olisi myynnissä jne?

  Paljon onnea uuteen kotiinne, odotan innolla esittelykierrosta :)

  1. Niin, tätä juuri tarkoitan. Me bloggaajat voidaan rajata aika hyvin mitä me tänne kirjoitamme ja kuvaamme ;)

   Hahah, kyllä. Täällä on ollut kiva asustella lätkäkamojen ja golf-varusteiden kanssa ja samalla yrittää koota kaikkia mööbeleitä laatikoiden keskellä :D

   Laitan teidät kaikki NW- ostajat samaan sähköpostiin niin voidaan keskustella sitä kautta että mitä haluatte ja ette :)

   Kiitos :)

 4. Hui, onpas hauska huomata, kuinka paljon kuvan rajauksella todellakin saa aikaan! En millään malttanut uskoa, että vietitte aamiaishetkeänne vielä keskeneräisessä keittiössä, kun olin ensin katsellut kahta ensimmäistä lähikuvaa kattauksestasi :)Täällä olisi ainakin yksi New Wavesta kiinnostunut! Haluaisitko vielä tarkentaa, että mitä osia sinulla olisi myynnissä jne?Paljon onnea uuteen kotiinne, odotan innolla esittelykierrosta :)

 5. Ihanaa kuulla, että löysitte uuden kodin! Hyvältä näyttää:) Itse kerään tuota new wawe sarjaa tai no tarkemmin sanottuna mieheni ;) Mitä sinulla olisi siitä sarjasta myynnissä?

 6. Ihanaa kuulla, että löysitte uuden kodin! Hyvältä näyttää:) Itse kerään tuota new wawe sarjaa tai no tarkemmin sanottuna mieheni ;) Mitä sinulla olisi siitä sarjasta myynnissä?

 7. Oon samaa mieltä Pian kanssa! Jos haluan nähdä realityä niin tsuumailen omaa keittiötäni :) Kauniit kuvat on se mihin ihastuin tässä blogissa.

  1. Heh, no niinhän se on. Meillä jokaisella on varmasti ihan omat realitymme ja arjen haasteet, niin joskus on hyvä lepuuttaa silmiä jossakin ei niin kaaottisessa sfäärissä.

   Itse ainakin olin aikamoisessa stressissä ja ahdistuksessa silloin kun aloin kirjoittamaan blogiani, kun en tiennyt että pääsenkö siihen haluamaani maisteriohjelmaan. Blogi oli minulle sinä vuonna se paikka jossa sain ajatukset ihan kunnolla muualle. Onneksi kaikki kumminkin kääntyi parhain päin :)

 8. Oon samaa mieltä Pian kanssa! Jos haluan nähdä realityä niin tsuumailen omaa keittiötäni :) Kauniit kuvat on se mihin ihastuin tässä blogissa.

 9. Haha, niin totta tuo Annan kommentti! Oma keittiö ja keittiön kaaos kun on vähän liiankin realityä välillä :D

  Paaaaljon onnea, iloa ja rakkautta uuteen kotiin – tosi kivasti rempatun paikan olette löytäneet keittiön perusteella! (mulle tärkeä mittapuu) Mulla on itseasiassa sama tilanne: elän muuttolaatikoiden keskellä, koska tiistaina muutan ensimmäiseen ihka omaan kotiini! :)

  Jaksamista ja tsemppiä purkamiseen, kyllä se kohta siitä taas selkenee!
  *kram*

  1. Hahah, tell me about it ;)

   En edes uskaltanut laittaa koko kuvaa oohuoneesta, sillä en tiedä millaisia kommentteja olisin sen jälkeen saanut. Nimim. olen kulkenut eriparisukissa monta päivää kun en löydä sukkalaatikkoa…

   Kiitos kaunis <3 Joo tämä on tämmöinen helmi. Vaikka kaikki on vielä vähän rempallaan, mutta silti tämä tuntuu jo nyt kodilta. Niin, keittiö on minulle myös se kaikista tärkein paikka. Sen pitää olla kiva ja toimiva.

   Onnea niin paljon, mahtavaa! Superisti onnea :`)

   Kiitos ja sitä samaa. Jouluna viimeistään kaikki pitää olla valmista, eikös niin?

   Kram :*

 10. Haha, niin totta tuo Annan kommentti! Oma keittiö ja keittiön kaaos kun on vähän liiankin realityä välillä :DPaaaaljon onnea, iloa ja rakkautta uuteen kotiin – tosi kivasti rempatun paikan olette löytäneet keittiön perusteella! (mulle tärkeä mittapuu) Mulla on itseasiassa sama tilanne: elän muuttolaatikoiden keskellä, koska tiistaina muutan ensimmäiseen ihka omaan kotiini! :) Jaksamista ja tsemppiä purkamiseen, kyllä se kohta siitä taas selkenee! *kram*

 11. Itsekin ihailen suuresti kauniita kuviasi joten keep up the good work! :) Ja täällä myös yksi New Wawesta kiinnostunut ilmoittautuu! :)

 12. Itsekin ihailen suuresti kauniita kuviasi joten keep up the good work! :) Ja täällä myös yksi New Wawesta kiinnostunut ilmoittautuu! :)

 13. Itsellä tuo muutto vielä tässä kuussa edessä. Hiemanhan se ahdistaa, mutta sitten kun saa kaiken paikoilleen voi olla hyvin tyytyväinen :)

  Tuo teidän keittiönne näyttää ihanalta :) olen ehkä hieman aristellut korkeakiiltoisia kaappeja (eikö nuokin mitä teillä on ole niitä?) mutta sopivat todella hyvin vanhan talon elementtien kanssa.

  New Wave sarja on todella tyylikästä, itsellä löytyy siitä vain mukeja ja mukin alusia. Jospa joskus sitäkin lisäisi, jos kaapeista löytyy tilaa.

 14. Itsellä tuo muutto vielä tässä kuussa edessä. Hiemanhan se ahdistaa, mutta sitten kun saa kaiken paikoilleen voi olla hyvin tyytyväinen :)Tuo teidän keittiönne näyttää ihanalta :) olen ehkä hieman aristellut korkeakiiltoisia kaappeja (eikö nuokin mitä teillä on ole niitä?) mutta sopivat todella hyvin vanhan talon elementtien kanssa.New Wave sarja on todella tyylikästä, itsellä löytyy siitä vain mukeja ja mukin alusia. Jospa joskus sitäkin lisäisi, jos kaapeista löytyy tilaa.

 15. Hih, kiva kuulla Pia :)No huomenna saatte jo uusia kotikuvia. Olen nimittäin urakoinut täällä tänään todella ahkerasti aamuvarhaisesta asti. Kiitos samoin. Yritän ensi viikolla saada vihdoinkin jotain jouluisia juttuja tehtyä myös :)

 16. Niin, tätä juuri tarkoitan. Me bloggaajat voidaan rajata aika hyvin mitä me tänne kirjoitamme ja kuvaamme ;)Hahah, kyllä. Täällä on ollut kiva asustella lätkäkamojen ja golf-varusteiden kanssa ja samalla yrittää koota kaikkia mööbeleitä laatikoiden keskellä :DLaitan teidät kaikki NW- ostajat samaan sähköpostiin niin voidaan keskustella sitä kautta että mitä haluatte ja ette :)Kiitos :)

 17. Hei,näen teidän sähköpostit, niin laitan teidät samaan ketjuun, niin sitä kautta on varmasti helpompi kertoa että mitä minulla on ja ei :)

 18. Heh, no niinhän se on. Meillä jokaisella on varmasti ihan omat realitymme ja arjen haasteet, niin joskus on hyvä lepuuttaa silmiä jossakin ei niin kaaottisessa sfäärissä. Itse ainakin olin aikamoisessa stressissä ja ahdistuksessa silloin kun aloin kirjoittamaan blogiani, kun en tiennyt että pääsenkö siihen haluamaani maisteriohjelmaan. Blogi oli minulle sinä vuonna se paikka jossa sain ajatukset ihan kunnolla muualle. Onneksi kaikki kumminkin kääntyi parhain päin :)

 19. Hahah, tell me about it ;)En edes uskaltanut laittaa koko kuvaa oohuoneesta, sillä en tiedä millaisia kommentteja olisin sen jälkeen saanut. Nimim. olen kulkenut eriparisukissa monta päivää kun en löydä sukkalaatikkoa…Kiitos kaunis <3 Joo tämä on tämmöinen helmi. Vaikka kaikki on vielä vähän rempallaan, mutta silti tämä tuntuu jo nyt kodilta. Niin, keittiö on minulle myös se kaikista tärkein paikka. Sen pitää olla kiva ja toimiva. Onnea niin paljon, mahtavaa! Superisti onnea :`)Kiitos ja sitä samaa. Jouluna viimeistään kaikki pitää olla valmista, eikös niin?Kram :*

 20. Niin, muutot ovat ainakin minulle jollain lailla todella epämieluisia juttuja. Vaasailun takia kun tuli rampattua edes takaisin jos jonkun kerran. Olen tällä hetkellä aivan varma etten muuta ainakaan vuoteen yhtään mihinkään. Jos muutan niin muuttofirma saa hoitaa koko muuton.

  Nopeasti ne laatikot on tosin pakattu ja purettu, uhraat vain muutaman päivän niin sitten se on kerralla done. Trust me :)

  No meille tuli oikeastaan kaikki huonekalut korkeakiiltoisina. Ennen kun asuimme Vaasassa niin minulla oli kaikki huonekalut tummaa puuta. Tumma puu teki pienestä kodista toki kotoisan, mutta samalla vähän ehkä ahtaan tuntuisen. Sen takia kaikki on tällä hetkellä korkeakiiltoista ja valkoista. P.S. pölykään ei näy niin helposti valkoisessa kuin tummassa ;)

  Niin, minulla on sitä sarjaa aika vähän, mutta nyt kun näitä sarjoja on vähän kaikenlaisia niin jostakin pitää luopua, sillä kaappitilaa kun ei enää vain ole. Minulta sitä paitsi löytyy sitä Neroa, niin ne ovat vähän samantyyliset niin mielummin panostan nyt siihen kunnolla.

  Paljon tsemppiä muuttoon. Mummini aina sanoo, vähän päivässä, paljon viikossa :) Pidä se mielessä.

 21. Niin, muutot ovat ainakin minulle jollain lailla todella epämieluisia juttuja. Vaasailun takia kun tuli rampattua edes takaisin jos jonkun kerran. Olen tällä hetkellä aivan varma etten muuta ainakaan vuoteen yhtään mihinkään. Jos muutan niin muuttofirma saa hoitaa koko muuton. Nopeasti ne laatikot on tosin pakattu ja purettu, uhraat vain muutaman päivän niin sitten se on kerralla done. Trust me :)No meille tuli oikeastaan kaikki huonekalut korkeakiiltoisina. Ennen kun asuimme Vaasassa niin minulla oli kaikki huonekalut tummaa puuta. Tumma puu teki pienestä kodista toki kotoisan, mutta samalla vähän ehkä ahtaan tuntuisen. Sen takia kaikki on tällä hetkellä korkeakiiltoista ja valkoista. P.S. pölykään ei näy niin helposti valkoisessa kuin tummassa ;)Niin, minulla on sitä sarjaa aika vähän, mutta nyt kun näitä sarjoja on vähän kaikenlaisia niin jostakin pitää luopua, sillä kaappitilaa kun ei enää vain ole. Minulta sitä paitsi löytyy sitä Neroa, niin ne ovat vähän samantyyliset niin mielummin panostan nyt siihen kunnolla. Paljon tsemppiä muuttoon. Mummini aina sanoo, vähän päivässä, paljon viikossa :) Pidä se mielessä.

 22. New Waven keräys on täällä alkutekijöissään, nyt vasta leipälautaset hankittuna, joten pistähän mutkin siihen kiinnostuneiden sähköpostilistalle :)

 23. New Waven keräys on täällä alkutekijöissään, nyt vasta leipälautaset hankittuna, joten pistähän mutkin siihen kiinnostuneiden sähköpostilistalle :)

  1. Hah, noh katsotaampas nyt ;)

   En tiedä luitko FB:stä siitä pesutupakeikasta? Menin poikaystävän vaatteissa pesutupaan ja olin muutenkin aivan räjähtänyt niin tapasin lukijani siellä. Arjen erikoisia kohtaamisia :D

   Niin, itse ehkä pidän siitä pinnasta enemmän mitä ns.oikeasta elämästä. Tai mielummin jollain lailla teen näitä pintapostauksia.

   Kiitos E <3

 24. Jee, lisää tätä realityä! :) Mielestäni on hyvä että blogissa on molempia, joskus on hauska verrata millaisia kuvia yleensä otat ja sitten nähdä tämän tyyppisiä postauksia! Onnea uuteen kotiin!xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 25. Ihanalta näyttää myös uusi kotinne :)

  Haluaisin kysyä sellaista kun luin vanhempia postauksiasi ja olit kirjoittanut käyttäväsi lancomen eclat miraclea niin tuoko se todella hehkua iholle? :D Onko ero ihan huomattava jos vertaa päiviin, jolloin et sitä käytä? Itse kaipailisin juuri jotain hehkua kasvoille, mutta pelkään, että se näyttääkin jotenkin rasvaisen kiiltävältä eikä kauniilta hehkulta :D En myöskään käytä meikkivoidetta, joten en tiedä voiko tuota tuotetta käyttää, jos ei meikkivoidetta käytä ollenkaan vai pitääkö minun nyt ostaa sekin :) Toisaalta voisin kokeilla tuota lancomen teint miraclea kun sitä on niin kehuttu :) Jännittää vain näyttääkö meikkivoidekin jotenkin rasvaiselta ihollani kun kaipaisin oikeastaan vain vähän hehkua ja kuulautta iholleni :) Mietin vain miten se hehku oikein “puskee” sieltä meikin läpi kun kuitenkin puuteriakin täytyy käyttää niin eikö se hehku jää jonnekin sinne puuterin ja muun meikin alle. En todellakaan tiedä meikeistä paljoakaan kuten huomaa enkö oleta, että itsekään tietäisit :) Lähinnä kokemuksiasi olisi kiva kuulla, kiitos jos vastaat! :)

  1. Heippa :)

   Yeps, sitä minä käytän. En ehkä ihan joka päivä, mutta varsinkin silloin jos pitää näyttää vähän ‘paremmalta’. Iltamenoissa ja muualla. Siis se on todella hohtava ja sen takia sen kanssa voi mennä päivämeikki helposti iltameikiksi. Tai näin luonnollisesta meikistä pitävänä olen sen kanssa aika varovainen.

   Hih, no minä olen käyttänyt meikkivoidetta vasta kanssa vuoden säännöllisesti. Osta mielummin se meikkivoide. Se suojaa kasvoja pakkaselta ja tasoittaa värin. Lancomen teint miracle -meikkivoide sisältää niitä samoja ainesosia kuin eclat miracle. Ostaisin sen mielumminkuin eclatin. Tai en oikein tiedä miltä se näyttää pelkästään kasvoilla. Mutta näin äkkiseltään en usko, että se varsinkaan talvella olisi se paras vaihtoehto, kesällä ehkä.

   Siis en ole oikein koskaan osannut käyttää puuteria. En tiedä ihotyyppiäsi, mutta itse en ainakaan sellaista meikkini päälle laittaisi. Tai pidän mielummin kiiltävästä hipiästä kuin sellaisesta elottomasta pakkelikerroksesta :)

   Lyhyestä virsi kaunis: ei pelkälle eclatille, kyllä teint miraclelle :)

 26. Ihanalta näyttää myös uusi kotinne :)Haluaisin kysyä sellaista kun luin vanhempia postauksiasi ja olit kirjoittanut käyttäväsi lancomen eclat miraclea niin tuoko se todella hehkua iholle? :D Onko ero ihan huomattava jos vertaa päiviin, jolloin et sitä käytä? Itse kaipailisin juuri jotain hehkua kasvoille, mutta pelkään, että se näyttääkin jotenkin rasvaisen kiiltävältä eikä kauniilta hehkulta :D En myöskään käytä meikkivoidetta, joten en tiedä voiko tuota tuotetta käyttää, jos ei meikkivoidetta käytä ollenkaan vai pitääkö minun nyt ostaa sekin :) Toisaalta voisin kokeilla tuota lancomen teint miraclea kun sitä on niin kehuttu :) Jännittää vain näyttääkö meikkivoidekin jotenkin rasvaiselta ihollani kun kaipaisin oikeastaan vain vähän hehkua ja kuulautta iholleni :) Mietin vain miten se hehku oikein “puskee” sieltä meikin läpi kun kuitenkin puuteriakin täytyy käyttää niin eikö se hehku jää jonnekin sinne puuterin ja muun meikin alle. En todellakaan tiedä meikeistä paljoakaan kuten huomaa enkö oleta, että itsekään tietäisit :) Lähinnä kokemuksiasi olisi kiva kuulla, kiitos jos vastaat! :)

 27. On mieluista katsella kauniita kuvia. Tuottavat mielihyvää ja kenties ideoita omaan kotiin, pukeutumiseen tms. Viimeistelemättömyyttä näkee aivan tarpeeksi muutenkin…

 28. On mieluista katsella kauniita kuvia. Tuottavat mielihyvää ja kenties ideoita omaan kotiin, pukeutumiseen tms. Viimeistelemättömyyttä näkee aivan tarpeeksi muutenkin…

  1. Kiitos, äsken saatiin viimeinen kaappi koottua. Nyt ne pitää vain vielä täyttää ;)

   Tavaroiden purkaminen ei ole mun juttu kyllä ollenkaan, mutta samalla tulee tehtyä kunnon joulusiivos kun heittää kaiken ihan turhan pois:)

 29. Enemmän blogista saa inspiraatiota jos kuvatkin ovat kauniita ja nätisti otettuja. Tsemppiä muuttoon.:)http://1beautybox.blogspot.fi/

 30. Hah, noh katsotaampas nyt ;)En tiedä luitko FB:stä siitä pesutupakeikasta? Menin poikaystävän vaatteissa pesutupaan ja olin muutenkin aivan räjähtänyt niin tapasin lukijani siellä. Arjen erikoisia kohtaamisia :DNiin, itse ehkä pidän siitä pinnasta enemmän mitä ns.oikeasta elämästä. Tai mielummin jollain lailla teen näitä pintapostauksia. Kiitos E <3

 31. Heippa :)Yeps, sitä minä käytän. En ehkä ihan joka päivä, mutta varsinkin silloin jos pitää näyttää vähän ‘paremmalta’. Iltamenoissa ja muualla. Siis se on todella hohtava ja sen takia sen kanssa voi mennä päivämeikki helposti iltameikiksi. Tai näin luonnollisesta meikistä pitävänä olen sen kanssa aika varovainen. Hih, no minä olen käyttänyt meikkivoidetta vasta kanssa vuoden säännöllisesti. Osta mielummin se meikkivoide. Se suojaa kasvoja pakkaselta ja tasoittaa värin. Lancomen teint miracle -meikkivoide sisältää niitä samoja ainesosia kuin eclat miracle. Ostaisin sen mielumminkuin eclatin. Tai en oikein tiedä miltä se näyttää pelkästään kasvoilla. Mutta näin äkkiseltään en usko, että se varsinkaan talvella olisi se paras vaihtoehto, kesällä ehkä. Siis en ole oikein koskaan osannut käyttää puuteria. En tiedä ihotyyppiäsi, mutta itse en ainakaan sellaista meikkini päälle laittaisi. Tai pidän mielummin kiiltävästä hipiästä kuin sellaisesta elottomasta pakkelikerroksesta :)Lyhyestä virsi kaunis: ei pelkälle eclatille, kyllä teint miraclelle :)

 32. Kiitos, äsken saatiin viimeinen kaappi koottua. Nyt ne pitää vain vielä täyttää ;)Tavaroiden purkaminen ei ole mun juttu kyllä ollenkaan, mutta samalla tulee tehtyä kunnon joulusiivos kun heittää kaiken ihan turhan pois:)

 33. Haha, en lukenut tuosta pesutupakohtaamisesta! Oli varmasti hauska tilanne. Olen kuitenkin varma että selviät tilanteesta kuin tilanteesta tyynin mielin.xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 34. Muutettuamme uuteen kotiin hetki sitten mieheni kanssa, päätimme alkaa keräämään New Wavea. Nyt on vasta leipälautaset ja pari mukia hankittuna, joten minäkin olisin kiinnostunut sarjan astioista :)

 35. Muutettuamme uuteen kotiin hetki sitten mieheni kanssa, päätimme alkaa keräämään New Wavea. Nyt on vasta leipälautaset ja pari mukia hankittuna, joten minäkin olisin kiinnostunut sarjan astioista :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*