Heinäkuun hyvät x 5

Pidän ihan äärettömästi Noora ja Noora – blogin perjantain parhaista ja ajattelin kopioida idean ja toteuttaa sen myös omassa blogissani aina silloin tällöin. Nyt ei ole perjantai, vaan heinäkuu eli tässä teille heinäkuun hyvät :)

1. Ota aikaa lomailuun. Ehkä huomasitte mutta blogi on käynyt nyt vähään hitaammalla mitä normaalisti. Olen kirjoittanut blogiani seitsemän vuotta ilman yhtään kunnollista blogilomaa, joten harventunut tahtini ystävieni ollessa täällä toimi omana blogilomanani viime viikolla. Vaikka blogista ei koskaan oikein voi irtaantua, yritin olla stressaantumatta harventuneesta postaustahdista. Oli vain ihana viettää aika ystävien kanssa ilman, että koko ajan olisin dokumentoimassa elämääni.

2. Heinäkuussa olen saanut ihoni varmasti hyvään kuntoon jo pelkän auringon avulla, mutta uskon, että syventyneet ihonhoitorutiinit sekä suolavesi on tehnyt ihmeitä kuivalle iholleni. Ihoni ei ole koskaan ollut näin hyvänoloinen ja pehmeä. Vannon monen tuotteen nimeen, mutta tänä kesänä löysin Lancômen Hydra Zen – ja Énergie de Vie – kosteuttajat ja niiden avulla ihoni on saanut pehmeän pinnan ja syvän kosteutuksen. Näitä kahta kun laittaa muiden ihonhoitotuotteiden alle, pysyy iho kuultavana ja terveenä.

 

3. Pitääkö tähän edes sanoa mitään? Lisään tryffeliä ihan minne tahansa (munakkaasta lähtien) ja kaikki vain maistuu niin paljon paremmalta sen kanssa. Jos ei tuoretta tryffeliä ole tarjolla, kokeile tryffeliöljyä. Lisää sitä keittoihin, pastoihin tai vaikkapa lisäkeperunoihin.

4.  Banaanipannarit ovat todella hyvä aamiainen ja apu makeannälkään. Teen niitä silloin tällöin aamiaiseksi, mutta viime aikoina on joukkoon mennyt myös kardemummaa. Suuri suoritus!

5. Olen kerännyt Efva Attlingin koruja pitkään ja tänä kesänä sain blogin kautta ihanan lahjan, Efva Attlingin Tove Janssonille suunnitteleman korun, Tove with Love -riipuksen. Suurena Muumi-fanina muistan aina sen aamun, kun rakas kirjailija nukkui pois, kun olin menossa saattamaan ystävääni lentokentälle inter rail -matkalle. Matkustin aamuvarhain lentokenttäbussissa kohti Helsinki-Vantaata ja bussin ikkunasta näin R-kioskin kohdalla lööpissä suru-uutisen. Vaikka Tove nukkui pois, on muumien täyteiset lapsuusmuistot aina mielessä. Lempilauseeni Muumeista taitaa olla ”ei jäädä tänne munimaan” ja lempijaksoni on se missä Niiskuneiti luulee olevansa herttuatar <3 Efvan koruja olen ostanut ystävilleni lahjaksi, ja he minulle. Kiitokseksi esimerkiksi ystävyydestä ja ihanista hetkistä olen antanut korun Pencez de Moy monille ystävilleni. Kun elämässäni oli vaikea hetki, ostin itselleni Take No Shit -käsikorun. Se muistuttaa kädessä koko ajan siitä, että ihan mitä tahansa ei tarvitse ottaa vastaan. Tove with Love -riipus on aivan ihastuttava ja se muistuttaa minua lapsuudesta ja lempisarjastani <3

Toivottavasti piditte heinäkuun hyvistä ja ehkäpä elokuussa saatte elokuun erinomaiset listauksen ja syyskuussa syyskuun suositukset. Vai mitä tykkäätte? Jee or nääh?

You may also like

4 Comments

 1. Juu, ilman muuta sellaiset joka kuukauden jutut.
  Muumit Rivieralla -kirja tai dvd haussa. Sopisi kuulemma mulle suurena Etelä-Ranska fanina

  1. Kiva kuulla!

   Kun on niin monta mini-juttua joista haluaisi kirjoittaa, niin tuollaiset postaussarjat ovat oiva vaihtoehto :)

   En ole katsonut noita Muumi-jaksoja (elokuvaa), joten laitan listalleni – kiitos!

 2. Ainakin mulle mieluinen postaussarja ja jäänkin odottelemaan syyskuun suosituksia jos ne sieltä aikanaan tulevat! Nyt menen samatien tarkastelemaan tuota koruvalikoimaa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*