Helleaalto ja uudestaan löydetty merkki – NAF NAF

NAF NAF löytyi varmasti monen meidän lapsuuden tai nuoruuden vaatekaapeista. Sittemmin tämä kyseinen merkki on ainakin minulta kadonnut kaapeista ihan kokonaan. En edes muistanut koko merkkiä ennen kuin muutin Ranskaan. Nyttemmin olen heidän liikkeissään aina silloin tällöin vieraillut ja rekeistä on löytynyt taas jotain kivaa vanhalta tutulta merkiltä.

Avec Sofié blog / Eze Village & summer dress

Avec Sofié blog / Eze Village & summer dress

Monet materiaalit ovat tosin vaihtuneet puuvillasta polyesteriin, mutta kyllä heiltä löytyy ihan puuvillaisiakin tai vähintään puuvillasekoitteisia vaatteita. Tämä samainen trendi on tosin aika monella muullakin merkillä, mutta siihen on kai totuttava.  Ylläni on hiljattain ostamani kesämekko, josta on tullut tämän kesän suosikkini näiden helteiden takia. Pidemmät hihat suojaavat tosin palamiselta, mutta hulmuavat helmat viilentävät mukavasti tässä tukahduttavassa kuumuudessa.

Avec Sofié blog / Eze Village & summer dress

Avec Sofié blog / Eze Village & summer dress

Avec Sofié blog / Eze Village & summer dress

 

Nämä kuvat ovat otettu suosikkikylässäni, Ezessä. Eze on viehättävä pieni vuoristokylä, josta löytyy pieniä mahdottoman sieviä kujia. Lämpöasteiden tosin kivutessa yli kolmenkymmenen, tulee hellemekko tarpeeseen.

Sveitsissä en suuremmin shoppaillut muuten kuin sisustustarvikkeita ja sandaaleita. Jalastani löytyy paikallisen MAX-merkin sandaalit, joita olen pitänyt varmaankin joka päivä reissumme jälkeen. Kauniit kivin koristellut sandaalit sopivat Sohvin kesäpukeutumiseen täydellisesti ja ennustan, että tällä käytöllä sandaalien elinikä loppuu elokuun loppuun mennessä. Suosittelen todella mielelläni merkin sandaaleita.

Dress / NAF NAF

Arm candy / Céline

Sandaalit / Max

 

You may also like

4 Comments

  1. Juuri toissapäivänä kävimme Montpellierin Naf nafissa ja olin aivan unohtanut sen merkin olemassaolon! Mekko sopii sinulle niin ihanasti ja tuo kuja..! <3 Oi kun oltaisiin ehditty ottaa niitä kuvia viime viikolla! :D

    1. Heippa,
      sanos muuta! Missä se on piileksinyt? Olin ihan totaalisesti unohtanut koko merkin.

      No sanos muuta – ehkä sitten Kroatissa tai Luxissa ;)

  2. Ei polyesteriluomuksiin tarvitse mielestäni tottua, ei niitä tuoda markkinoille kauaakaan mikäli ne jäävät kauppojen rekeille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*