Happy new year!

Hyvää uutta vuotta teille ihanille lukijoilleni ja kiitos kuluneesta vuodesta! Toivottavasti tulevasta vuodesta tulee yhtä antoisa kuin kulunut vuosi oli. Viime vuosi oli aika vaihderikas niin blogin puolella kuin omassa elämässänikin. Olette ihastuttaneet ja piristäneet minua kauniilla sanoillanne ja ihanilla kommenteillanne, kiitos niistä. Te ihanat olette se syy, että miksi tätä blogiani kirjoitan <3

Minun uusi vuosi sujui aika kivoissa merkeissä täällä Tallinnassa ja juhlimme melkeimpä aamuun asti. On ollut mahtavaa olla täällä ja nähdä kavereita kerralla kunnolla ja viettää yhteistä aikaa näinkin iloisissa merkeissä. Samassa talossa järjestettiin kahdet eri juhlat ja kun vuosi oli vaihtumassa kokoonnuimme yläkerran asunnon terassille vastaanottamaan vuosi 2012. Juhlijoita oli yhteensä varmaankin hieman alle 100 joten meitä suomalaisia on matkustanut tänne Tallinnaan aika paljon.

Nappailin taas tuttuun tapaani aika paljon kuvia ja ylläolevista kuvista voitte ihailla juhlien pukuloistoa. Varmaan huomaatte, että millaiset materiaalit ovat olleet juhlapukeutumisessa SE juttu? No paljetit ja pitsi! Miehillä näkyi aika paljon rusetteja, kravatteja ja henkseleitä :)

Miten teidän uuden vuoden  juhlinnat ovat sujuneet?

________________________________

Happy New Year to you all! Thank you so much for the sweet comments and kind words. You wonderful people out there are the reason why I continue to write my blog.

I celebrated my New Year’s Eve in Tallinn with my friends. It has been great to be here and see my lovely friends. I hope you’ve had unforgettable night as well.

I took once again quite many pictures and above you can see some outfits from last night. Probably you can see what has been the THING in party dresses? Well, sequins and lace! Guys wore a lot of bows, ties and suspenders :). I personally like a lot of bows and suspenders!

You may also like

48 Comments

  1. Eikö :)) Kiva kuulla, että tykkäsit. Tällaisia kuvia ei täällä juurikaan näy, mutta ajattelin että tämä olisi kivaa vaihtelua :)

   Kiitos samoin!

 1. Eikö :)) Kiva kuulla, että tykkäsit. Tällaisia kuvia ei täällä juurikaan näy, mutta ajattelin että tämä olisi kivaa vaihtelua :)Kiitos samoin!

 2. Oi oi oi, ihania kuvia! Ja tyylikkäitä ystäviä sinulla:) Osaatko yhtään sanoa, mistä tuo kultainen paljettihame on kotoisin?

 3. Oi oi oi, ihania kuvia! Ja tyylikkäitä ystäviä sinulla:) Osaatko yhtään sanoa, mistä tuo kultainen paljettihame on kotoisin?

  1. Kysäisin ystävältäni ja mikäli tarkoitat toisessa kuvassa olevaa hametta, niin itseasiassa se on mekko. Hame on kiinni paidassa eikä sitä saa siitä irti. Ystäväni on ostanut sen Zarasta :)

 4. Kiva, että tykkäät! No ystäväni ovat kyllä aikamoisia fashionistoja! En nyt tiedä mistä se on ostettu, mutta kysäisen ystävältäni :)

 5. Tyylikkään näköisiä juhlijoita :) Toivottavasti tuleva vuosi tuo mukanaan ikimuistoisia hetkiä sinulle Sofie!

 6. Onnea vuodelle 2012 Sofié!Upeita kuvia ja upeita pukuja, tuolta uuden vuoden juhlien pitääkin näyttää! :)

 7. Love these pictures! They are amazing :)Happy New Years!follow me :)www.amazinglybe-au-tiful.blogspot.comxox, Isa

 8. No eikös olekin :)! Toivon myös, että teille lukijoilleni tuleva vuosi tuo tullessaan mahtavia juttua :)

 9. Kiitos samoin Pertra! Sinulla alkaa vuosi sitten Suomeen totutteluun :) Tervetuloa takaisin! Kun tulen turkuun niin olisi kiva nähdä sinua :))

 10. Kysäisin ystävältäni ja mikäli tarkoitat toisessa kuvassa olevaa hametta, niin itseasiassa se on mekko. Hame on kiinni paidassa eikä sitä saa siitä irti. Ystäväni on ostanut sen Zarasta :)

  1. Hey you pretty girl :)
   I noticed this morning that some beautiful girl from Greece had liked my fan page! Thanks a lot for ur support!

   Thank you so much!

  1. Heippa!

   Niin oli! Jos vahvistin sanoo itsensä irti ennen juhlijoita, niin bileiden on täytyneet olla ihan mahtavat :)
   Voisin jo nyt kirjoittaa ensi vuoden kalenteriin uuden vuoden kohdalle että “Tallinnaan ———->” :))

 11. Hey you pretty girl :)I noticed this morning that some beautiful girl from Greece had liked my fan page! Thanks a lot for ur support!Thank you so much!

 12. Heippa!Niin oli! Jos vahvistin sanoo itsensä irti ennen juhlijoita, niin bileiden on täytyneet olla ihan mahtavat :)Voisin jo nyt kirjoittaa ensi vuoden kalenteriin uuden vuoden kohdalle että “Tallinnaan ———->” :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*