Hand care

 

Vaikka saatan kulkea arkisin ilman meikkiä, mutta yhtä juttua en unohda tehdä ja se on käsien hoito. Minulla on luonnostaan aika kuiva iho, niin joudun hoitamaan ihoani alituisesti. En ole varsinaisesti mitenkään brändiuskollinen, mutta yksi suosikkimerkeistäni on Biotherm. Kasvovoiteeni ja aurinkosuojani joista olen kertonut teille aiemmin ovat Biothermin ja olen ollut niihin enemmän kuin tyytyväinen.

Kädet ovat koko ajan alttiina erilaisille kolhuille ja naarmuille ja muulle rasitukselle, joten niitä pitäisi hoitaa ihan samalla tavoin kuin esimerkiksi kasvojen ihoa. Muihin käsienhoitorutiineihini kuuluu myös käsien kuoriminen aina silloin tällöin. Kädet ovat erityisen alttiina myös auringolle  ja sen takia käsiäkin olisi hyvä suojata korkeimmilla suojakertoimilla. Useimmiten naiset levittävät aurinkosuojaa kasvoille, dekolteelle ja muille alueille joita  he haluavat suojata, mutta käsien suojaaminen unohtuu varmasti aika monelta.  Käsien ihosta nimittäin näkee ihon kunnon aika selvästi.

Näin talvisin varsinkin ihoni on todella kuiva, joten joudun rasvaamaan käsiäni monta kertaa päivässä. Käsilaukustani löytyy koulukirjojen lisäksi voide, niin käsille, kynsinauhoille, kuin huulillenikin.  Kynsinauhoille olen viimeisen puolen vuoden käyttänyt ACO:n kynsinauhavoidetta. Huulirasvapurkkini on yhtä iso kuin käsivoiteeni, sillä huulirasvanani virkaa toimittaa Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream.

_____________________________

I have very dry skin and therefore I have to pamper my skin constantly with different kind of lotions. I can’t say that I would be brand loyal because I use a lot of different brands, but when it comes hand and body treatments I like to use products from Biotherm.

We use our hands all the time and therefore we should treat our hands at the same way as we treat our facial skin for example. Hands are that body part that is constantly exposed to the sun, and therefore we should protect our hands also from the UV exposure. I think that we remember to spread sunscreen into our face and chest area, décolleté, but we forget to protect our hands.

Especially in the winter my skin is really dry so I have to use hand cream all the time and therefore I always carry some lotions and creams with me. I protect and pamper my lips with Eight Hour Cream from Elizabeth Arden and recently I have bought a new hand cream from Biotherm.

You may also like

16 Comments

 1. Minäkin vannon 8 Hour Creamin nimeen ja Biothermin Aqua Source on yksi lempparikasvovoiteistani. (toinen on nyt käytössä oleva Clinique) Mutta täytyypä kokeilla tuota käsirasvaa – omani ovat yleensä L’occitane en Provence-sarjaa. Ja kynsinauhavoide on tuo ihan sama purkki, tosi hyvää tavaraa ja pitää minunkin rutikuivat näpit pehmeinä talvella.

  Aijai, ihania kosmetiikkajuttuja, tulee niin tyttömäinen olo! :))

  Kivaa viikonloppua Sofié ja tsemppiä tentteihin! :)

  1. Hih, ihan samat tuotteet siis kuin minulla! Meillä ei ole L’occitanea täällä Vaasassa ja Helsingissäkin taitaa olla ainoastaan yksi myymälä, niin meinaan aina unohtaa sen. Helsinkiin avattiin muuten Kiehlsin ja Face Stockholmin myymälät ja ne löytyvä L’occitanen lisäksi Kämpistä :)

   Josksu pitää olla tyttömäinen :)

   Kiitos paljon!

 2. Minäkin vannon 8 Hour Creamin nimeen ja Biothermin Aqua Source on yksi lempparikasvovoiteistani. (toinen on nyt käytössä oleva Clinique) Mutta täytyypä kokeilla tuota käsirasvaa – omani ovat yleensä L’occitane en Provence-sarjaa. Ja kynsinauhavoide on tuo ihan sama purkki, tosi hyvää tavaraa ja pitää minunkin rutikuivat näpit pehmeinä talvella.Aijai, ihania kosmetiikkajuttuja, tulee niin tyttömäinen olo! :))Kivaa viikonloppua Sofié ja tsemppiä tentteihin! :)

 3. Ostin tuota rasvaa äidille joululahjaksi viime viikolla, eiköhän se sitten ole hyvä rasva!
  Mulla on itellä yöpöydällä Maison Bellen käsirasvapullo jota ilman ei voi olla. Tuoksuu sitruunalle ja greipille.

  1. Hei!

   On se :) Hauska juttu, että ostit juurikin samaa rasvaa kuin minäkin.

   Hmm. Vaasassa ei ole valitettavasti saatavilla Maison Belleä kuin pesuaineiden muodossa. Käsivoiteesi kuulostaa ihanan raikkaalle :))

   1. Hämeenlinnan Sokoksella oli osaava myyjä joka suositteli rasvaa :)
    Mieki oon ostanu omat tämän hetkiset (rohmusin viimeksi kaksi) purkkini Helsingistä pienestä sisustuliikkeestä, en vain muista sen nimeä nyt. Ennen ostin paikalliselta myyjältä mutta ne ei oo saaneet sitä myyntiin pitkään aikaan. Kannattaa kokeilla jos tulee mahdollisuus, hintaa isohkolla pumppupullolla on noin 10e molemmin puolin riippuen myyjästä.

    1. Rakastan murteita :))!! Puhun myös 100%:sta miekieltä, vaikka kukaan ei ehkä päällepäin uskoisi. Aina kun mummi soittaa, niin murteeni vaihtuu automaattisesti mie/sie-kieleen :)

     Mun pitää nyt kyllä jostain löytää tuota kyseistä voidetta, sillä se kuulostaa kyllä tosi hyvältä!

 4. Ostin tuota rasvaa äidille joululahjaksi viime viikolla, eiköhän se sitten ole hyvä rasva!Mulla on itellä yöpöydällä Maison Bellen käsirasvapullo jota ilman ei voi olla. Tuoksuu sitruunalle ja greipille.

 5. Hih, ihan samat tuotteet siis kuin minulla! Meillä ei ole L’occitanea täällä Vaasassa ja Helsingissäkin taitaa olla ainoastaan yksi myymälä, niin meinaan aina unohtaa sen. Helsinkiin avattiin muuten Kiehlsin ja Face Stockholmin myymälät ja ne löytyvä L’occitanen lisäksi Kämpistä :)Josksu pitää olla tyttömäinen :)Kiitos paljon!

 6. Hei!On se :) Hauska juttu, että ostit juurikin samaa rasvaa kuin minäkin.Hmm. Vaasassa ei ole valitettavasti saatavilla Maison Belleä kuin pesuaineiden muodossa. Käsivoiteesi kuulostaa ihanan raikkaalle :))

 7. Hämeenlinnan Sokoksella oli osaava myyjä joka suositteli rasvaa :)Mieki oon ostanu omat tämän hetkiset (rohmusin viimeksi kaksi) purkkini Helsingistä pienestä sisustuliikkeestä, en vain muista sen nimeä nyt. Ennen ostin paikalliselta myyjältä mutta ne ei oo saaneet sitä myyntiin pitkään aikaan. Kannattaa kokeilla jos tulee mahdollisuus, hintaa isohkolla pumppupullolla on noin 10e molemmin puolin riippuen myyjästä.

 8. Biomains on ollut myös mun suosikki jo monta vuotta, tuubi kulkee aina laukussa mukana. Se on ollut töissäkin ihan superhyvä, koska imeytyy niin nopeasti. Ja hoitaa tehokkaasti. Myös Biothermin pumppupullossa oleva Lait Corporel Body Milk on ihan paras. Kiitos tuosta ACO -vinkistä, täytyy pitää mielessä!

  1. Heippa!

   Biothermin voiteet on kyllä tosi hyviä! Mulla on tällä hetkellä Biothermin Baume Corps-Oil Therapy ja se kyllä kosteuttaa mun lähinnä hiekkapaperia muistuttavaa ihoa :D

 9. Biomains on ollut myös mun suosikki jo monta vuotta, tuubi kulkee aina laukussa mukana. Se on ollut töissäkin ihan superhyvä, koska imeytyy niin nopeasti. Ja hoitaa tehokkaasti. Myös Biothermin pumppupullossa oleva Lait Corporel Body Milk on ihan paras. Kiitos tuosta ACO -vinkistä, täytyy pitää mielessä!

 10. Rakastan murteita :))!! Puhun myös 100%:sta miekieltä, vaikka kukaan ei ehkä päällepäin uskoisi. Aina kun mummi soittaa, niin murteeni vaihtuu automaattisesti mie/sie-kieleen :)Mun pitää nyt kyllä jostain löytää tuota kyseistä voidetta, sillä se kuulostaa kyllä tosi hyvältä!

 11. Heippa! Biothermin voiteet on kyllä tosi hyviä! Mulla on tällä hetkellä Biothermin Baume Corps-Oil Therapy ja se kyllä kosteuttaa mun lähinnä hiekkapaperia muistuttavaa ihoa :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*