Hair Piece

Olen aina silloin tällöin kertonut teille, että hiukseni ovat luonnonkiharuutensa takia välillä aika hankalat. Näin kesän jälkeen ne ovat todella kuivat ja elottoman näköiset (kuvissa ne näyttävät paljon parempikuntoisemmilta mitä luonnossa).  Hiuksieni laadun takia en ole ikinä voinut värjätä niitä tai muuttaa mallia kovinkaan radikaalisti.

Tällä hetkellä olen aika kyllästynyt hiuksiini, sillä minulla on lähes aina ollut samanlaiset hiukset. Paitsi… Muutama vuosi sitten leikkasin otsahiukset ja kaikkihan sen nyt tietävät mitä tapahtuu luonnonkiharille hiuksille, jos ne leikataan lyhyeksi. Noh, ne menevät entistä kiharammalle. Siihen kiharuuteen kun sekoitetaan vielä pyörre, niin näky ei ollut aivan sitä mitä olin kampaamoon mennessä lähtenyt hakemaan. Yhtenä aamuna poikaystäväni jopa tokaisi minulle herätessään, että nyt hän tietää miltä tuntuu herätä Riitta Väisäsen vierestä. Nice.

Vaikka en hiuksiani voi värjätä tai muutenkaan muuttaa mallia, mutta onneksi voin  lisätä edes hiuksiini hiuskoristeita. Kuvassa näkyvän hiuskoristeen ostin tässä hetki sitten Gina Tricotista. Aluksi vähän aristelin tuota hiuskorun muovimaista ulkoasua, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna pidän siitä aika paljon. Eikä siitä tule edes mitään ei-toivottua efektiä ;)

_______________________________________

I have told you every now and then that I have naturally curly hair. After the summer and some hair straightening sessions my hair looks quite dry and lifeless. Because of the quality of my hair I have never even dyed my hair or had different kinds of haircuts.

At the moment I’m pretty bored with my hair cut that I’ve had since I was nine. Except that few years ago I got myself a bang. It sounded such a great idea when I went to the hairdresser, but after few days I realized that it was probably the worst hair cut for me. My hair was hideous and I looked like someone from the 80s. Nice.

Even though I can’t dye my hair, or otherwise change the model, but fortunately I can spice my hair with different kinds of hair accessories. I bought that hair piece from Gina Tricot few days ago and first I hesitated a bit because I felt that the hair piece is a bit too plastic like. What do you think?

You may also like

14 Comments

 1. Itse haaveilin nuorempana otsatukasta mutta luonnostaan taipuvien hiusten ja ärsyttävän pyörteen vuoksi se jäi leikkaamatta, kuuntelin silloin kiltisti kampaajatätini neuvoja. Ties minkä näköisenä olisin herännyt otsatukan kera :D

  Hiuksesi ovat kyllä ihanat, itse olen monesti haaveillut ruskeista hiuksista silloin kun tämä vaalea pehko kyllästyttää :)

  1. Hih, voikun minulla olisi ollut tuolloin joku kampaaja joka olisi sanonut ettei kannata. Olisin ehkä kuunnellut kiltisti.
   Trust me, en ollut mitenkään ihan hirmuisen hehkeä näky sen pörröisen otsatukan kanssa ;)

   Noh, minä taas haaveilen vaaleista hiuksista. Minulla on aina ollut tämän väriset hiukset ja aina silloin tällöin toivoisin, että voisin värjätä niitä mutta se ei oikein onnistu. Joten ollaan vain kiltisti ja kuunnellaan kampaajan neuvoja :)

 2. Itse haaveilin nuorempana otsatukasta mutta luonnostaan taipuvien hiusten ja ärsyttävän pyörteen vuoksi se jäi leikkaamatta, kuuntelin silloin kiltisti kampaajatätini neuvoja. Ties minkä näköisenä olisin herännyt otsatukan kera :DHiuksesi ovat kyllä ihanat, itse olen monesti haaveillut ruskeista hiuksista silloin kun tämä vaalea pehko kyllästyttää :)

 3. Tuo onkin kiva piriste tavalliseen ponnariin! Voiskin käydä katsomassa löytyiskö täältä noita.
  Näin yks yö unta että olin vaalentanu hiukseni ihan valkoisiksi ja itkin ihan hirveästi kun katsoin peiliin. Itkin lähinnä sitä että kun oon kasvattanu omaa hiusväriä pitkään ja se on yli korvien nyt että kuinka kasvatushommat oli menny hukkaan. Kaikkea sitä näkee unissaan :D Huomenna menen kampaajalle, uskaltaakohan unesta kertoa :D
  Mutta mitä ihmettä sitä vois tehdä ettei latvat ois niin kuivat! Mulla aivan ropisee latvat kun niitä kampaa :(

  1. Fiipi, kiitos aiemmasta viestitstäsi <3

   Heh, no noita painajaisia on täällä myös havaittavissa, gradusta tosin mutta kumminkin. Mun ohjaaja joskus aiemmin keväällä korosti mulle jotain asiaa lausumalla "remember, no cherry picking". Tää lause tulee usein mun uniin ja vaikka kuinka tykkään kirsikoista, mutta tolla lauseella on ikävä kaiku :D

   No oletko kokeillut erilaisia hoitoja? Mulla on Sebastianin, KMS:n ja Redkenin. Vaikka tosin niitäkin kylvämällä hiukset ovat ihan kuivat..

   1. Ole hyvä <3 Se on tosiaan hassua millaisia unia sitä voi nähdä! Joskus huomaa jos jännittää jotain asiaa tai hermoilee niin se kyllä tulee uniin aina.

    Oon kokeillu vaikka mitä ainetta, joskus mietin että millaisethan latvat ois jos ei käyttäis mitään tehohoitoja.

  2. Tee ölyhoito kookosöljyllä. Levität vaan hyvän satsin kuiviin kutreihin, kiedot pyyhkeen päähäs ja annat olla vaikkapa puolisen tuntia. Peset pois. Itse laitan vielä normaali hoitoaineen tämän jälkeen. Hyvin toimii ja halpaa. Enään ei latvat kahise kuivuutta.

   1. Kiitos vinkistä! Täytyy kokeilla. Joskus olen laittanu oliiviöljyä hiuksiin mutta siitä tulee vähän salaatinkastikefiilis, heh. Kookosöljyä saa varmaan luontaistuotekaupasta?

 4. Tuo onkin kiva piriste tavalliseen ponnariin! Voiskin käydä katsomassa löytyiskö täältä noita.Näin yks yö unta että olin vaalentanu hiukseni ihan valkoisiksi ja itkin ihan hirveästi kun katsoin peiliin. Itkin lähinnä sitä että kun oon kasvattanu omaa hiusväriä pitkään ja se on yli korvien nyt että kuinka kasvatushommat oli menny hukkaan. Kaikkea sitä näkee unissaan :D Huomenna menen kampaajalle, uskaltaakohan unesta kertoa :DMutta mitä ihmettä sitä vois tehdä ettei latvat ois niin kuivat! Mulla aivan ropisee latvat kun niitä kampaa :(

 5. Hih, voikun minulla olisi ollut tuolloin joku kampaaja joka olisi sanonut ettei kannata. Olisin ehkä kuunnellut kiltisti.Trust me, en ollut mitenkään ihan hirmuisen hehkeä näky sen pörröisen otsatukan kanssa ;)Noh, minä taas haaveilen vaaleista hiuksista. Minulla on aina ollut tämän väriset hiukset ja aina silloin tällöin toivoisin, että voisin värjätä niitä mutta se ei oikein onnistu. Joten ollaan vain kiltisti ja kuunnellaan kampaajan neuvoja :)

 6. Fiipi, kiitos aiemmasta viestitstäsi <3Heh, no noita painajaisia on täällä myös havaittavissa, gradusta tosin mutta kumminkin. Mun ohjaaja joskus aiemmin keväällä korosti mulle jotain asiaa lausumalla "remember, no cherry picking". Tää lause tulee usein mun uniin ja vaikka kuinka tykkään kirsikoista, mutta tolla lauseella on ikävä kaiku :DNo oletko kokeillut erilaisia hoitoja? Mulla on Sebastianin, KMS:n ja Redkenin. Vaikka tosin niitäkin kylvämällä hiukset ovat ihan kuivat..

 7. Ole hyvä <3 Se on tosiaan hassua millaisia unia sitä voi nähdä! Joskus huomaa jos jännittää jotain asiaa tai hermoilee niin se kyllä tulee uniin aina.Oon kokeillu vaikka mitä ainetta, joskus mietin että millaisethan latvat ois jos ei käyttäis mitään tehohoitoja.

 8. Tee ölyhoito kookosöljyllä. Levität vaan hyvän satsin kuiviin kutreihin, kiedot pyyhkeen päähäs ja annat olla vaikkapa puolisen tuntia. Peset pois. Itse laitan vielä normaali hoitoaineen tämän jälkeen. Hyvin toimii ja halpaa. Enään ei latvat kahise kuivuutta.

 9. Kiitos vinkistä! Täytyy kokeilla. Joskus olen laittanu oliiviöljyä hiuksiin mutta siitä tulee vähän salaatinkastikefiilis, heh. Kookosöljyä saa varmaan luontaistuotekaupasta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*