Gucci Wellington Boots

Inhoan kylmää ja märkää, joten Guccin vuorelliset kumpparit ovat syksyllä olleet kovassa käytössä. Monet bloggarit, muun muassa yhdet suosikeistani Char ja Coco, ovat blogeissaan esitelleet kumisaappaitaan joten ajattelin esitellä omani. Ostin kumisaappaani muutama vuosi sitten Pariisista, enkä ole katunut niiden hankintaa kertaakaan, sillä tiedän niiden palvelevan minua monta monta vuotta. Olen kokeillut Huntereita, mutta minun makuuni ne olivat liian massiiviset. Olen aika lyhyt, niin näytin siltä että jalkani olisivat olleet yhtä kumisaapasta. Omat saappaani ovat sirot ja tyylikkäät, niin ne menevät kaupungissakin kävelessä ja koulussa oleillessa.

I hate cold and being wet, therefore I have been using my Gucci rubber boots a lot. Many of my favorite bloggers, for example my favorites Char and Coco, have showed their favorite rubber boots. I bought mine two years ago from Paris, and I haven´t regret my decision even one second. I know that my rubber boots will serve me for many many years. I have tried other brands also but for instance  Hunters are not my cup of tea. I´m quite short so Hunters ate my feet and it looked like I don´t have legs at all. Mine are “petite” and feminine so I can proudly use them in the urban areas and even in university you can spot me walking with my wellingtons :).

You may also like

18 Comments

 1. Noi on kyllä nätit saappaat! Mulla on ollut huono tuuri saappaiden kanssa. Ihan uutena olen ostanut jo kahdet, mutta vuotavat! Jo on kumma kun kumisaapaista tulee vesi sisään. :D No eivät kyllä ole olleet Huntereita tai Haita tai muutakaan merkkisaapasta, joten laatu vain on ollut huono. Tarvinee siis todellakin satsata kunnon saappaisiin!

 2. Noi on kyllä nätit saappaat! Mulla on ollut huono tuuri saappaiden kanssa. Ihan uutena olen ostanut jo kahdet, mutta vuotavat! Jo on kumma kun kumisaapaista tulee vesi sisään. :D No eivät kyllä ole olleet Huntereita tai Haita tai muutakaan merkkisaapasta, joten laatu vain on ollut huono. Tarvinee siis todellakin satsata kunnon saappaisiin!

 3. Laura: Kiitos :) Ja ne on vielä mukavat jalassakin :)B: I know :)Saija:No mä tein ihan tietoisen ratkaisun, kun ostin omani. Vaikka se kukkarossa tuntuikin, mutta pidemmän päälle ne tulevat edulliseksi, kun joka vuosi ei tarvitse osta uusia. Ja muutenkin saapaat säilyvät hyvänä pidempään, kun niitä ei käytetä joka päivä :)Joten suosittelen satsaamaan kerralla kunnolla :)

 4. Laura: Kiitos :) Ja ne on vielä mukavat jalassakin :)B: I know :)Saija:No mä tein ihan tietoisen ratkaisun, kun ostin omani. Vaikka se kukkarossa tuntuikin, mutta pidemmän päälle ne tulevat edulliseksi, kun joka vuosi ei tarvitse osta uusia. Ja muutenkin saapaat säilyvät hyvänä pidempään, kun niitä ei käytetä joka päivä :)Joten suosittelen satsaamaan kerralla kunnolla :)

 5. Ihanat saappaat! Itse tarvitsen ehdottomasti saappaat, ja olenkin paininut pitkään sen kanssa kuinka paljon olen valmis sijoittamaan kumisaappaisiin. Onneksi nyt on muutama kuukausi aikaa miettiä, jos sitten kevääseen mennessä olisin hankkinut omani! :)

 6. Maija: Muistanko oikein, että olet menossa Pariisiin myöskin uuden vuoden tienoilla? Omani ostin sieltä ja Pariisissa valikoimaa oli vaikka kyllästymiseen asti. Olen katsellut viime päivinä muidenkin merkkien saappaita ja esimerkiksi Valentinolla on upeita kumppareita :)

 7. Ihanat saappaat! Itse tarvitsen ehdottomasti saappaat, ja olenkin paininut pitkään sen kanssa kuinka paljon olen valmis sijoittamaan kumisaappaisiin. Onneksi nyt on muutama kuukausi aikaa miettiä, jos sitten kevääseen mennessä olisin hankkinut omani! :)

 8. Maija: Muistanko oikein, että olet menossa Pariisiin myöskin uuden vuoden tienoilla? Omani ostin sieltä ja Pariisissa valikoimaa oli vaikka kyllästymiseen asti. Olen katsellut viime päivinä muidenkin merkkien saappaita ja esimerkiksi Valentinolla on upeita kumppareita :)

 9. Moikka! Halusin kysyä että miten nuo guccin italialaiset koot vastaa SUomalaisia kokoja? Kiitos jos vastaat sillä olen tilaamassa ehkä yksiä kumisaappaita myös :)

 10. Moikka! Halusin kysyä että miten nuo guccin italialaiset koot vastaa SUomalaisia kokoja? Kiitos jos vastaat sillä olen tilaamassa ehkä yksiä kumisaappaita myös :)

 11. Heippa, ostin ihan samankokoiset mitä muutkin kenkäni ovat, eli mielestäni vastaavat normaaleja kokoja ihan hyvin. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*