Gorgeus Blogger

Sain viime viikolla ihanalta  Char and the Cityn Charilta sekä upealta Lumo Lifestylen Lumolta “The gorgeous blogger”-palkinnon. Tässä postauksessa  vastailen kysymyksiin ja jaan palkinnon eteenpäin.

“The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat.”

Milloin aloitit blogisi?
Sofién tarina blogimaailmassa alkoi kesän 2010 kynnyksellä, mutta varsinaisesti aktiivisen bloggaamisen aloitin syyskuussa 2010. Kerran aiemminkin kokeilin blogin pitoa, mutta se tyssäsi koulukiireisiin ja kärsimättömyyteeni. Joten oikeastaan olen kirjoitellut blogiani vasta noin puolisen vuotta.


Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?
Olen yrittänyt rajata blogiani, mutta se tuntuu olevan minulle aika vaikea juttu. Blogissani ovat  pääosassa kumminkin ruoka ja valokuvat. Sanoisin, että blogini on  jollain lailla myös valokuvablogi? Yritän viedä lukijani upeisiin matkakohteisiin, kuin myös makumatkoillekin. 

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
No toivon hartaasti, että blogini valokuvat olisivat se juttu, joka nostaa blogini esille. Nään valokuviini aika paljon vaivaa, joten toivon, että kuvani toisivat lukijoillenikin paljon iloa. En ole erityisen hyvä kirjoittamaan, joten annan kuvieni puhua mielummin. Ja ehkä myöskin ruokajuttuni ovat erilaisia muihin ruokablogeihin verrattuna. Ruokajutuissa yritän nyt tulevalla viikolla hieman petrata, kunhan saan kiireisimmät koulujutut taas tehtyä. 


Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Minulla on aina jokin projekti menossa. On se sitten seinän maalaaminen, korujen tekeminen tai öljyväreillä sotkeminen, viimeiset puoli vuotta se on ollu blogini. Koska lähimmät ystäväni/sukulaiseni eivät asu Vaasassa, voivat he käydä  lukemassa blogistani, että mitä oikein olen puuhaillut.  Ja jotenkin tunsin, että Suomesta puuttui visuaalinen ruokablogi. En tykkää lukea ruokablogeja, jotka kertovat pelkästää ruoasta, joten päätin tehdä vähän erilaisen ruokablogin, joka sisältäisi kirjoituksia ruoasta monelta kantilta. Rakkauteni valokuvaamiseen ja kauniiden asioiden ikuistamiseen, kannustivat minua myös julkaisemaan otoksiani jossakin. Muun muassa nämä asiat kannustivat minua blogin pitämiseen.


Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Pidän blogini layoutin rauhallisuudesta ja selkeydestä, mutta bannerin haluaisin kyllä uudistaa.  Haluaisin myös, että minulla olisi enemmän aikaa blogilleni, jotta saisitte kivempiä postauksia. Ja jos saisin aikaiseksi, niin siirtäisin blogini wordpressin puolelle. 


Koska palkinto kuuluu jakaa eteenpäin, niin olen tässä miettinyt että keille sen oikein jakaisin. Moni blogisuosikkini on sen jo saanutkin. Jaan palkinnon mielelläni seuraaville bloggaajille; SuvilleSaijalle,  AdalminalleAlmalle  ja  Lauralle.

You may also like

30 Comments

 1. Lumo: Kiitos ihan hirvittävän paljon :) Olen joskus ihastellut blogin tunnelmaa. Blogi on aivan on aivan ihana!Henna:Kiva kun eksyit tänne :) Kuvauksen takia oikeastaan blogini aloitinkin :) Toivottavasti pian kerkeän kuvata vielä hieman enemmän ;)

 2. Palaute:Blogisi on uskomattoman kaunis, rivien välistä on myös luettavissa, että sinun täytyy olla aika mieletön tyyppi.Mutta nyt harmittelen, että kun tuntuu että nämä blogien tunnustukset menevät vain kaverilta kaverille :/

 3. Kiitos palautteestasi!Harmi, että susta tuntuu tuolta, sillä en ole henkilökohtaisesti tavannut ketään kelle tunnustuksen annoin. Emme ole ikinä muuten kanssakäymisessä kuin blogiemme ansioista. Olen todella huono etsimään blogeja. Joten kaikki kyseiset henkilöt joille tunnustuksen annoin ovat kommentoineet alunperin blogiini, ja sitä kautta olen tieni heidän blogeihin löytänyt.Toivottavasti selvensi asiaa :)

 4. Vaikka oon kommentoinu saman jutun jo aiemminkin niin kuvasi todellakin ovat upeita – mielestäni parhaita suomalaisessa blogosfäärissä.Vaikka blogitunnustukset ovatkin mielestäni vähän hömppiä (samat bloggarit jakelevat niitä toisilleen ristiin rastiin) niin tästä tunnustuksesta olen samaa mieltä, olet sen todella ansainnut!

 5. Hei! Eksyin tänne Cocon kommenttien kautta ja parikytä postausta selattuani olen läkähtynyt pelkästä ihastuksesta. Todella helposti lähestyttävä blogi ja visuaalinen maailmasi on upea. Miten kummassa en ole tänne aiemmin löytänyt? :)

 6. Petra:Voi kiitos! Oi miten ihanasti tämä keskiviikko alkoi! <3Itse luen lähinnä lehtiä ja blogeja kuvien perusteella. Jos kuvat miellyttävät, luen myös jutun :) Koulukirjoissa tosin joudun syventymään ihan pelkkään tekstiin, hihi :)Niin onhan ne vähän, mutta toisaalta ne taitavat kuulua suomalaiseen blogikulttuurin aika vahvasti. Yritän jakaa niitä uusille blogitutuillle, koska sitä kautta ihmiset sitten toivon mukaan löytävät uusia kivoja blogeja :) Olen vain tällä hetkellä niin kiinni koulujutuissa niin en kerkeä ihan hirveesti etsiä uusia blogeja, mutta toivotaan että pian kerkeäisin syventyä tähän ihmeelliseen blogimaailmaan :)))

 7. Mari:Voi miten kauniita sanoja! Kiitos niistä :) Ihana, että löysit tänne! Kiva, että kommentoit, sillä nyt minä löydän sinun luoksesi. Kävin jo kurkkaamaassa kaunista blogiasikin ja meillä on ainakin se yhteistä, että kumpikin rakastaa hyvää ruokaa :)Lupaan syventyä maailmaasi pian :)

 8. Lumo: Kiitos ihan hirvittävän paljon :) Olen joskus ihastellut blogin tunnelmaa. Blogi on aivan on aivan ihana!Henna:Kiva kun eksyit tänne :) Kuvauksen takia oikeastaan blogini aloitinkin :) Toivottavasti pian kerkeän kuvata vielä hieman enemmän ;)

 9. Palaute:Blogisi on uskomattoman kaunis, rivien välistä on myös luettavissa, että sinun täytyy olla aika mieletön tyyppi.Mutta nyt harmittelen, että kun tuntuu että nämä blogien tunnustukset menevät vain kaverilta kaverille :/

 10. Kiitos palautteestasi!Harmi, että susta tuntuu tuolta, sillä en ole henkilökohtaisesti tavannut ketään kelle tunnustuksen annoin. Emme ole ikinä muuten kanssakäymisessä kuin blogiemme ansioista. Olen todella huono etsimään blogeja. Joten kaikki kyseiset henkilöt joille tunnustuksen annoin ovat kommentoineet alunperin blogiini, ja sitä kautta olen tieni heidän blogeihin löytänyt.Toivottavasti selvensi asiaa :)

 11. Vaikka oon kommentoinu saman jutun jo aiemminkin niin kuvasi todellakin ovat upeita – mielestäni parhaita suomalaisessa blogosfäärissä.Vaikka blogitunnustukset ovatkin mielestäni vähän hömppiä (samat bloggarit jakelevat niitä toisilleen ristiin rastiin) niin tästä tunnustuksesta olen samaa mieltä, olet sen todella ansainnut!

 12. Hei! Eksyin tänne Cocon kommenttien kautta ja parikytä postausta selattuani olen läkähtynyt pelkästä ihastuksesta. Todella helposti lähestyttävä blogi ja visuaalinen maailmasi on upea. Miten kummassa en ole tänne aiemmin löytänyt? :)

 13. Petra:Voi kiitos! Oi miten ihanasti tämä keskiviikko alkoi! <3Itse luen lähinnä lehtiä ja blogeja kuvien perusteella. Jos kuvat miellyttävät, luen myös jutun :) Koulukirjoissa tosin joudun syventymään ihan pelkkään tekstiin, hihi :)Niin onhan ne vähän, mutta toisaalta ne taitavat kuulua suomalaiseen blogikulttuurin aika vahvasti. Yritän jakaa niitä uusille blogitutuillle, koska sitä kautta ihmiset sitten toivon mukaan löytävät uusia kivoja blogeja :) Olen vain tällä hetkellä niin kiinni koulujutuissa niin en kerkeä ihan hirveesti etsiä uusia blogeja, mutta toivotaan että pian kerkeäisin syventyä tähän ihmeelliseen blogimaailmaan :)))

 14. Mari:Voi miten kauniita sanoja! Kiitos niistä :) Ihana, että löysit tänne! Kiva, että kommentoit, sillä nyt minä löydän sinun luoksesi. Kävin jo kurkkaamaassa kaunista blogiasikin ja meillä on ainakin se yhteistä, että kumpikin rakastaa hyvää ruokaa :)Lupaan syventyä maailmaasi pian :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*