Golden milk – Lait d’or

Viime aikoina on tullut juotua kahvia todella harvoin, sillä rakas Nespressokoneeni, Nicolas, on ollut Pariisissa. Töissä en juo kahvia, kun se on mitä on ja ravintoloissa tulee muutenkin juotua kahvia harvemmin, sillä käytän kasviperäistä maitoa kahvin seassa. Näiden syiden takia, on minusta kehkeytynyt teenjuoja aina silloin kun en ole Pariisin kotona.

Avec Sofié blog l Golden milk - lait d´or

Kuinka moni teistä juo matcha lattea? Matchan terveysvaikutuksista ei varmasti tässä blogipostauksessa tarvitse paasata, sillä tuo japanilainen vihreä jauhe on varmasti teille monelle tuttu. Mutta entäs kurkuman, kanelin tai kardemumman? Kurkumaa ja sen terveysvaikutuksia on hehkutettu paljon ja sen takia tämä kultainen maito kellertää monien kahvikupeissa.

Avec Sofié blog l Golden milk - lait d´or

Kun olimme Annin kanssa lounaalla, tilasi hän chia-vanukkaan seuraksi kultaisen maidon, eli kurkumalla maustetun maidon. Kysyin Annilta hänen reseptiään ja täältä löydätte Annin version ja alta minun. Kardemummaa kun niin paljon rakastan, tuli sitä laitettua aika paljon omaan versiooni, mutta toki sitä voi laittaa vähemmänkin. Kardemumma makeuttaa maidon, joten muuta makeutusainetta ei omaan versiooni tarvita.

Avec Sofié blog l Golden milk - lait d´or

2 dl soijamaitoa

1 tl kardemummaa

0,5 tl kanelia

1 tl kurkumaa

Lämmitä maito ja sekoita mausteet lämpimän maidon sekaan. Easy as that! Ihania aamun terveyshetkiä!

 

You may also like

3 Comments

 1. Heippa Sohvi,

  harvemmin olen kommentoinut mut nyt piti. Vasta Instagramin Storyn takia ymmärsin millainen duuni on blogissasi. Kunnioitan sinua niin paljon kun jaksat vapaapäiväsi laittaa blogillesi tekemällä julkaisusi etukäteen. En ollut tiennyt sitä aiemmin ennen kuin nyt ihan äskettäin.

  Kiitos näistä kuvaunelmista ja tarinoista!

  1. Heippa,

   voi kiitos paljon – ihana kommentti :)

   Niin, en millään ehtisi tehdä blogia jos en suunnittelisi postauksia etukäteen. Yleensä teen suunnitelmat jo perjantaina, kuvaan sunnuntaina ja viikolla sitten yleensä ennen kun menen töihin niin kirjoitan postauksen ja muokkaan kuvat. Toki joskus tulee spontaanejakin ideoita, mutta viikolla en näe auringon valoa ollenkaan, niin sen takia on pakko tehdä kaikki valmiiksi viikonloppuna :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*