Getting prepared

Tänään on aika jännä päivä ihanalla tavalla, sillä juhlin muutaman tunnin päästä ystäväni häitä <3. Häät pidetään ladossa, joten jo tämän hääpaikankin takia odotan päivää todella paljon. Sain ystävältäni eilen vielä viestin, että ladossa saattaa olla aika kylmä joten hän kehotti varustaumumaan myös lämpimällä takilla. Viestin loppuun hän kirjoitti: “nähdään kirkossa” <3

Today is going to be quite wonderful day because my friend is getting married.  The wedding reception will be held in the old barn, so I’m waiting a lot to see the venue. Yesterday my friend reminded me that I should also bring warm clothes because after the sunset it can get pretty cold. In the end of her message she wrote “see you at the church”. How lovely is that <3

You may also like

26 Comments

 1. Olipa suloinen tuo teksti, ja niin ihana tuo kuva! Taas, ainahan täällä on upeita kuvia, hihi :) -Helihttp://withasilverlining.blogspot.fi/

 2. Oikein ihania juhlia Sofie, päiväsi on varmasti tulvillaan lämpimiä ja tunteikkaita hetkiä. Muistan itse kun ihana ystävättäreni meni naimisiin..muutama ilon kyynel vierähti sen kauniin päivän aikana.

  Toivottavasti saisimme nähdä vilauksen latohäistä, merenranta häiden lisäksi latohäät on yksi vaihtoehto jos päädyn joskus naimisiin :)

  1. No olí kyllä. Niili taas virtasi hyvin vuolaana pitkin päivää :´)

   No huomenna saatte pieniä maistiaisia ystäväni ihanista häistä. En malta odottaa että pääsen huomenna jakamaan ne kanssanne. Latohäät ovat kyllä aivan ihana vaihtoehto, mutta on niissä kyllä järjestäminen. Suomessa on yksi ainut catering jolla on autossa juokseva vesi. Eli jos hääpaikassasi ei ole vesipistettä niin voin lämpimästi suositella ystäväni valitsemaa cateringia :)

 3. Oikein ihania juhlia Sofie, päiväsi on varmasti tulvillaan lämpimiä ja tunteikkaita hetkiä. Muistan itse kun ihana ystävättäreni meni naimisiin..muutama ilon kyynel vierähti sen kauniin päivän aikana.Toivottavasti saisimme nähdä vilauksen latohäistä, merenranta häiden lisäksi latohäät on yksi vaihtoehto jos päädyn joskus naimisiin :)

  1. Heippa!

   Ei ole tökeröä ollenkaan, kiva kun kerroit :)
   Itse en tosin sellaisen tarpeessa ole, sillä säästän tällä hetkellä uuteen kameraan.
   Toivottavasti saat linssisi myytyä :)

 4. Ihania kuvia :) Tämä nyt voi olla hieman tökeröä, mutta koska olet kokeillut Olympus Peniä ja minulla sattuu olemaan kameraan sopiva fish eye -linssi edullisesti myynnissä, niin ajattelin siitä vinkata, jos vaikka joku lukijasi olisi sellaisen tarpeessa :)http://www.huuto.net/kohteet/samyang-75-mm-f35-umc-fish-eye-mft–kalansilmaobjektiivi/235517920Voit toki jättää julkaisematta, jos koet tämän olevan mainostamista. :)

 5. Toivottavasti juhlat onnistuivat, onnea hääparille! Olen itsekin vielä ihan juhlahumussa, vaikka ystäväni häät olivat jo viime viikolla. On ne häät vaan ihania:)

  1. Häät olivat aivan ihanat! Näette niistä huomenna kuvia. Niin, tässähän tulee ihan hääkuume kun kaikki menevät ympärilläni naimisiin. Lapsiakin syntyy, mutta ne saavat kumminkin vielä odottaa. Häät ovat uskomattoman ihania<3

 6. Toivottavasti juhlat onnistuivat, onnea hääparille! Olen itsekin vielä ihan juhlahumussa, vaikka ystäväni häät olivat jo viime viikolla. On ne häät vaan ihania:)

 7. No olí kyllä. Niili taas virtasi hyvin vuolaana pitkin päivää :´)No huomenna saatte pieniä maistiaisia ystäväni ihanista häistä. En malta odottaa että pääsen huomenna jakamaan ne kanssanne. Latohäät ovat kyllä aivan ihana vaihtoehto, mutta on niissä kyllä järjestäminen. Suomessa on yksi ainut catering jolla on autossa juokseva vesi. Eli jos hääpaikassasi ei ole vesipistettä niin voin lämpimästi suositella ystäväni valitsemaa cateringia :)

 8. Heippa!Ei ole tökeröä ollenkaan, kiva kun kerroit :)Itse en tosin sellaisen tarpeessa ole, sillä säästän tällä hetkellä uuteen kameraan.Toivottavasti saat linssisi myytyä :)

 9. Häät olivat aivan ihanat! Näette niistä huomenna kuvia. Niin, tässähän tulee ihan hääkuume kun kaikki menevät ympärilläni naimisiin. Lapsiakin syntyy, mutta ne saavat kumminkin vielä odottaa. Häät ovat uskomattoman ihania<3

 10. Mekkosi näyttää aivan ihanalta tuossa kuvassa, mistäköhän se mahtaa olla? :)Mukavaa alkanutta viikkoa! :)<3: Empska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*