Get your nails done

Tehän tiedätte, että olen suhteellisen luonnollisen kauneuden puolesta puhuja. Vaikka välillä vähän turhamainen saatan ollakin (niin kuin varmaan me kaikki naiset), mutta karsastan epäaitoja lisiä. Sen takia minulla menikin monta vuotta miettiessä ennen kuin uskalsin ottaa ensimmäiset geelikynteni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lueskelin ja kyselin kauan aikaa ennen kuin päätin mennä työkaverini suosittelemana luonnollisempaan geelaukseen Bio Sculpture – hoitolaan. Olen pitänyt näitä kynsiä kohta vuoden verran, enkä todellakaan ole luopumassa. Helpottaa arkea, pitää kädet kauniina eikä kynnetkään kummemmin kärsi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bs

Olen aina ottanut geelauksen omien kynsieni päälle. Enkä siis ole lisännyt tippiä kynnen päähän, vaan olen antanut kynsien elää omaa elämäänsä ja kasvaa omia aikojaan. Yleensä annan kynsien olla 4 viikkoa ennen kuin menen huoltoon, sillä ne kestävät kauniina helposti yli kolme viikkoa. Talvella minulla oli ranskalainen manikyyri, mutta nyt kesällä olen pitänyt ahkerasti punaisia kynsiä. bs6

Niin hassulta kuin se kuulostaakin, mutta minulle on tarjottu kynsisponsseja kauneushoitoloista. Olen tosin mieluummin maksanut omat kynteni ja mennyt Sinille hoidettavaksi. Sini vain tietää miten tehdään kauniit ja luonnolliset kynnet, eikä kynnetkään kärsi tästä naisellisesta toimenpiteestä. Eli unohtakaa jo ne akryylit ja muut ja hankkikaa kauniit ja luonnolliset geelaukset. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen teille jakanut jo Instagramissa muutaman kuvan kynsistäni, ja moni teistä on mennyt Sinille hoidettavaksi ihan pelkän Instagramin myötä. Ihana supernainen Sini halusi antaa teille lukijoilleni alennuksen kynsien geelaukseen, joten kaikki te lukijani saatte halutessanne -10% kynsien geelauksesta (myös varpaiden).  Muistatte vain sanoa, että luette blogiani, niin saatte alennuksen Siniltä. -10% alennus on siis voimassa tämän kuun loppuun asti. bs7 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sini ottaa teidät vastaan Kampin (Lapinrinne 1) Bio Sculpture – hoitolassa. Varataksesi Sinille ajan voitte soitella numeroon +358504106000 tai lähettää mailia: sini@lansman.net.

Ihanaa maanantaita muruset <3

P.S. En sitten hyödy itse tästä taloudellisesti millään lailla. Saan vain hymyn huulille kun voin tarjota teille jotain tällaista :)

You may also like

48 Comments

 1. Kiitos vinkistä Sohvi! Minulla on nyt geelirakennekynnet.Osaatko sanoa miten geelaus eroaa niistä? On kuitenkin eri asia oletan.. Ja vielä, minkä hintaista laittaminen ja huolto on? Jos geelaus on omille kynsille selvästi hellävaraisempaa, olisin kyllä kiinnostunut vaihtamaan siihen. Kivaa maanantaita sinullekin!

  1. Anteeksi etten ole vastannut aiemmin, mutta kommentit olivat menneet roskaposti kansioon :(
   Sohvi on onnellinen jos voi auttaa teitä :)
   Bio Sculpture on markkinoiden luonnollisin=paras geelaus mitä löytyy. laittaminen ja huolto pyörii 60 €:ssa, riippuu millaisia kynsiä olette laittamassa.

   Kivaa loppuviikkoa :)

 2. Kiitos vinkistä Sohvi! Minulla on nyt geelirakennekynnet.Osaatko sanoa miten geelaus eroaa niistä? On kuitenkin eri asia oletan.. Ja vielä, minkä hintaista laittaminen ja huolto on? Jos geelaus on omille kynsille selvästi hellävaraisempaa, olisin kyllä kiinnostunut vaihtamaan siihen. Kivaa maanantaita sinullekin!

 3. Mä oon kans käynyt yhdessä vaiheessa pitkään just Sinillä laitattamassa mun kynnet ja Sini laittoikin myös mun hääkynnet. Nyt ei ole taas puoleen vuoteen ollut, kun eipä se nyt tosiaan ilmaista puhaa ole, mutta ah on kyllä silloin aina huolitellun näköinen :)

  1. Heippa! Sini on ihana, siis yksi ihanimmista naisista mitä tiedän <3 Hassua miten siinä kysien laiton yhteydessä on tutustunut Siniin jo aika hyvin, Se on vähän niin kuin terapiaa :)

   Kynsihuolto on se kuukausittainen luksus jonka tarjoan itselleni :)

 4. Mä oon kans käynyt yhdessä vaiheessa pitkään just Sinillä laitattamassa mun kynnet ja Sini laittoikin myös mun hääkynnet. Nyt ei ole taas puoleen vuoteen ollut, kun eipä se nyt tosiaan ilmaista puhaa ole, mutta ah on kyllä silloin aina huolitellun näköinen :)

 5. Pidän itse enemmän näyttävemmistä kynsistä, mutta nuo kyntesi näyttävät todella siisteiltä ja noissa on hyvä muoto.

  Mistä olet hankkinut tuon kaulakorun vai onko tuossa monta erikseen? :)

  1. Niin, minä olen vähän tälläinen klassisten juttujen kanssa eläjä + välillä vähän nössö näissä kauneusasioissa :)

   Siinä on kolme erillistä ja ne ovat kaii Urban Outfittersistä :)

 6. Pidän itse enemmän näyttävemmistä kynsistä, mutta nuo kyntesi näyttävät todella siisteiltä ja noissa on hyvä muoto. Mistä olet hankkinut tuon kaulakorun vai onko tuossa monta erikseen? :)

 7. Sie olet kyllä niin aito ja ihana ihminen! Periaatteet kunniaan! Monesti blogeissa törmää näihin kynsiripsihius-tarjouksiin ja tietää aina että bloggaaja on saanut tästä hyvästä kaiken ilmaiseksi. Ei mulla sitä vastaan ole mitään, bloggaajat tekee myös sen eteen että saavat ne, en ole todellakaan kateellinen, välillä vaan nämä toistuvat mainokset alkaa kyllästyttää ja selaan jutut vain nopeasti ohi.
  Joskus olen miettiny että pitäiskö kokeilla kans geelikynsiä, en ole kyllä kauheasti edes perehtyny asiaan missä täällä vois sellaiset hankkia. Alkukesästä tutkin paikallista tarjontaa seitsemänkymppiselle tädilleni joka halusi kestävät kynnet miehensä koulusta valmistumisen 50-vuotisjuhliin! Mutta enpä ole muistanut kysyä kävikö laittamassa kynsiä ja oliko hyvät.

  Ihanaa maanantaita sinullekin! Oot kyllä melkoinen söpöliini näissä kuvissa :D

  1. Niin, ymmärrän mitä tarkoitat. En jaksa koko ajan kuunnella mainoksia radiosta, katsoa televiosta niin ei niitä jaksa blogeistakaan lueskella, varsinkin silloin jos joka toinen postaus on Nelly-kollaasi.

   Mitkä juhlat! Mahtavaa :) <3

   Jos tulet Helsinkiin, niin menethän Sinille? :)

 8. Sie olet kyllä niin aito ja ihana ihminen! Periaatteet kunniaan! Monesti blogeissa törmää näihin kynsiripsihius-tarjouksiin ja tietää aina että bloggaaja on saanut tästä hyvästä kaiken ilmaiseksi. Ei mulla sitä vastaan ole mitään, bloggaajat tekee myös sen eteen että saavat ne, en ole todellakaan kateellinen, välillä vaan nämä toistuvat mainokset alkaa kyllästyttää ja selaan jutut vain nopeasti ohi.Joskus olen miettiny että pitäiskö kokeilla kans geelikynsiä, en ole kyllä kauheasti edes perehtyny asiaan missä täällä vois sellaiset hankkia. Alkukesästä tutkin paikallista tarjontaa seitsemänkymppiselle tädilleni joka halusi kestävät kynnet miehensä koulusta valmistumisen 50-vuotisjuhliin! Mutta enpä ole muistanut kysyä kävikö laittamassa kynsiä ja oliko hyvät.Ihanaa maanantaita sinullekin! Oot kyllä melkoinen söpöliini näissä kuvissa :D

 9. Hienot kynnet, mutta huomio kiinnittyy noihin upeisiin hiuksiisi! :) Käytätkö muuten vielä Redkeniniä kun vaihtoivat All Softin koostumusta, josta aika moni tuntui olevan harmissaan?

  1. Hassua kun kysyit, mutta en käytä. Minulla on nyt uuden shampoo-sarjan metsästys käynnissä. En tiedä johtuuko jostain hormoneista vai mistä, mutta all soft on saanut hiukseni pahasti rasvoittumaan. Ja siis en pese hiuksiani normisti kuin maksimissaan 3 kertaa viikossa, sillä ne eivät ikinä rasvoitu .. Eli harmissani olen myös minä :(

   1. No voi kurjuus! Itsellä myös shampoo&hoitsikka -metsästys menossa ja hyvinkin samanlaatuinen huis kuin sinulla näyttäisi olevan. Vinkkaile jos löytyy hyviä :)

    PS. Blogisi on tosi kiva ja sun kuvat todella kauniita!

 10. Hienot kynnet, mutta huomio kiinnittyy noihin upeisiin hiuksiisi! :) Käytätkö muuten vielä Redkeniniä kun vaihtoivat All Softin koostumusta, josta aika moni tuntui olevan harmissaan?

 11. Kauniit kynnet ja ihanan sävyinen lakka! Luonnollisuus on mullekin se juttu kynsissä, sellaiset ylipitkät glitterkuorrutteiset tekokynnet on ihan ehdoton ei. Ja sama juttu ripsenpidennysten kanssa, mieluummin ilman. Vaikka osataan niitäkin tehdä tyylikkäästi luonnollisen oloisiksi.

  Mistä muuten olet hankkinut tuon kuvissa olevan kivan ristikorun?

  1. Juu ei kiitos! Siis klassinen on vaan klassinen ja överi on överi. Liika on vaan liikaa.

   Olen kokeillut muutaman kerran ripsienpidennyksiä, mutta minulla on paha tapa repiä ripsiäni, niin nypin lisäkkeiden lisäksi myös omat pois. Sen jälkeen ollaan menty ihan vain omilla ripsillä :)

   Korut ovat Urban Outfittersilta :)

 12. Kauniit kynnet ja ihanan sävyinen lakka! Luonnollisuus on mullekin se juttu kynsissä, sellaiset ylipitkät glitterkuorrutteiset tekokynnet on ihan ehdoton ei. Ja sama juttu ripsenpidennysten kanssa, mieluummin ilman. Vaikka osataan niitäkin tehdä tyylikkäästi luonnollisen oloisiksi.Mistä muuten olet hankkinut tuon kuvissa olevan kivan ristikorun?

 13. Anteeksi etten ole vastannut aiemmin, mutta kommentit olivat menneet roskaposti kansioon :(Sohvi on onnellinen jos voi auttaa teitä :)Bio Sculpture on markkinoiden luonnollisin=paras geelaus mitä löytyy. laittaminen ja huolto pyörii 60 ?:ssa, riippuu millaisia kynsiä olette laittamassa. Kivaa loppuviikkoa :)

 14. Heippa! Sini on ihana, siis yksi ihanimmista naisista mitä tiedän <3 Hassua miten siinä kysien laiton yhteydessä on tutustunut Siniin jo aika hyvin, Se on vähän niin kuin terapiaa :)Kynsihuolto on se kuukausittainen luksus jonka tarjoan itselleni :)

 15. Niin, minä olen vähän tälläinen klassisten juttujen kanssa eläjä + välillä vähän nössö näissä kauneusasioissa :)Siinä on kolme erillistä ja ne ovat kaii Urban Outfittersistä :)

 16. Niin, ymmärrän mitä tarkoitat. En jaksa koko ajan kuunnella mainoksia radiosta, katsoa televiosta niin ei niitä jaksa blogeistakaan lueskella, varsinkin silloin jos joka toinen postaus on Nelly-kollaasi. Mitkä juhlat! Mahtavaa :) <3Jos tulet Helsinkiin, niin menethän Sinille? :)

 17. Hassua kun kysyit, mutta en käytä. Minulla on nyt uuden shampoo-sarjan metsästys käynnissä. En tiedä johtuuko jostain hormoneista vai mistä, mutta all soft on saanut hiukseni pahasti rasvoittumaan. Ja siis en pese hiuksiani normisti kuin maksimissaan 3 kertaa viikossa, sillä ne eivät ikinä rasvoitu .. Eli harmissani olen myös minä :(

 18. Juu ei kiitos! Siis klassinen on vaan klassinen ja överi on överi. Liika on vaan liikaa. Olen kokeillut muutaman kerran ripsienpidennyksiä, mutta minulla on paha tapa repiä ripsiäni, niin nypin lisäkkeiden lisäksi myös omat pois. Sen jälkeen ollaan menty ihan vain omilla ripsillä :)Korut ovat Urban Outfittersilta :)

 19. No voi kurjuus! Itsellä myös shampoo&hoitsikka -metsästys menossa ja hyvinkin samanlaatuinen huis kuin sinulla näyttäisi olevan. Vinkkaile jos löytyy hyviä :) PS. Blogisi on tosi kiva ja sun kuvat todella kauniita!

 20. Voih, aiempi kommenttini taisi kadota bittiavaruuteen kun ei täältä löydy, no worries vaan kokeillaan uudestaan josko menisi läpi :)

  Kävin aiemmin kesällä testaamassa Bio Sculpture hoitolaa juurikin sinun suositusten (+ Pupulandian Jennin postausten) innoittama ja huomenna olen menossa kolmatta kertaa :) Kynsissä on ollut niin turkoosit ranskikset, punaiset & kultaiset kynnet sekä huomenna taas jotain uutta. Pinterestiin on aika oiva paikka kerätä inspiraatiokuvia joita voi sitten näyttää kynsihoitajalleni Riikalle.

  Kiva kun muistat lukijoita tämmöisillä tarjouksilla, ihana Sohvi!

 21. Voih, aiempi kommenttini taisi kadota bittiavaruuteen kun ei täältä löydy, no worries vaan kokeillaan uudestaan josko menisi läpi :)Kävin aiemmin kesällä testaamassa Bio Sculpture hoitolaa juurikin sinun suositusten (+ Pupulandian Jennin postausten) innoittama ja huomenna olen menossa kolmatta kertaa :) Kynsissä on ollut niin turkoosit ranskikset, punaiset & kultaiset kynnet sekä huomenna taas jotain uutta. Pinterestiin on aika oiva paikka kerätä inspiraatiokuvia joita voi sitten näyttää kynsihoitajalleni Riikalle.Kiva kun muistat lukijoita tämmöisillä tarjouksilla, ihana Sohvi!

 22. Kiitos vinkistä, Sohvi. Olen suunnitellut geelikynsiä (-lakkausta) jo pitkän aikaa ja nyt sain blogikirjoituksestasi inspiraation varata ajan. Menen kuun lopussa Sinille. Toivottavasti olen tyytyväinen kynsiin! :-)

 23. Kiitos vinkistä, Sohvi. Olen suunnitellut geelikynsiä (-lakkausta) jo pitkän aikaa ja nyt sain blogikirjoituksestasi inspiraation varata ajan. Menen kuun lopussa Sinille. Toivottavasti olen tyytyväinen kynsiin! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*