Georg Jensen – shiny and simple

Georg Jensen on meille monelle tuttu sisustusblogeista ja -lehdistä. Tutustuin Georg Jenseniin paremmin kolme vuotta sitten kun olin Helsingissä heidän aamiaistapahtumassa. Sain tapahtumasta lahjaksi Tea with Georg -sarjan espressokupit. Niistä kauniista kupeista se ihastukseni  Jensenin  yksinkertaisiin, mutta näyttäviin, sisustus- ja kattauselementteihin alkoi.

Avec Sofié blog l Georg Jensen designs

Avec Sofié blog l Georg Jensen designs

Aamiaistapahtuman jälkeen olen ostanut Pariisiin kotiin Alfredo-sarjan keittiötarvikkeita. Keittiöstä löytyy suola- ja pippurimylly, paperiteline sekä juustoveitsisetti. Edellä mainitut keittiön pienet kiintopisteet tekevät Pariisin muuten niin pienestä ja ehkä hivenen kulahtaneesta (lue pariisilaisesta) keittiöstä kauniin. Kiitos Georg Jensen!

Avec Sofié blog l Georg Jensen designs

Entinen ruotsalainen työkaverini on huomannut, että pidän kauniista skandinaavisesta muotoilusta ja hän yllätti minut mitä kauneimmalla häälahjalla, Georg Jensenin kuparisella ILSE- rasialla. Rasian kaveriksi oli tietenkin laitettu vielä Lakridsin love-lakuja – mikä ihana paketti <3

Vaikka muuten pidän aika yksinkertaisesta sisustuksesta, mutta aina pitää olla tilaa kimalteleville yksityiskodille. Niitä ei saa olla liikaa, mutta sopivassa suhteessa muuten pelkistetyn sisustuksen kanssa. Tämä uusi ILSE-rasia sopii siis mainiosti muiden sädehtivien sisustuselementtien kaveriksi.

P.S. Onko vinkkejä miten sormenjäljet saa pois Georg Jensen -mallistojen tuotteista tai vaikka Iittalan metallisesta Aalto-tarjottimesta? Apua tarvitaan :)

You may also like

7 Comments

 1. Ah, Georg Jensen <3 Voisin ottaa omaan kotiini melkein mitä tahansa heidän kokoelmistaan!
  Minä sain lahjaksi saamani Aalto-vadin mukana Iittalan puhdistusliinan, joka on ihan hurjan kätevä! Käytän sitä kuivana ja sillä kyllä helposti lähtee sormenjäljet vadista ja Jensenin Moneyphantista. :)

  1. Sama juttu – ei pitäisi mennä heidän nettisivuille, sillä siellä on vaikka mitä ja toimitus onnistuu myös Ranskaan :D

   Ah, nyt muistan sen liinan. Omani on kadonnut jonnekin enkä saa vatiani enää millään samanlaiseksi mitä se aikoinaan oli. Sama on tuon Jensenin kanssa. Ei ole ollut kauaa edes käytössä, mutta sormenjälkiä jo täynnä. Pitääkin katsastaa jos IIttalan nettikaupasta voisi tilata uuden liinan :)

 2. Aikoinaan kun ostin juurikin teräksisen Aalto-vadin, tuli sen mukana antistaattinen liina jolla jäljet saa helposti pois! Käytän sitä niin Nappula-kynttiläjalkoihin kun pariin korurasiaankin :) ihan kuivana mutta voi sen myös nihkeäksi kostuttaa :)

  1. Nyt kun muistutitte, muistin miltä liina näytti ja tuntui. Omani on kadonnut jonnekin ja kipeästi kaipaisin uuden sellaisen. Pitää katsastaa jos saisin sellaisen tilattua Iittalan nettikaupasta. Kiitos muistutuksesta :)

 3. Se Iittalan liina on mun mielestä todella samanlaista materiaalia kuin silmälasien puhdistusliinat tai sitten mikä tahansa nukaton mikrokuituliina varmaan toimii myös. Itse olen haaveillut Muuton teräksistä pippuri- ja suolamyllyistä, mutta en kestäisi niitä sormenjälkiä ;)!

 4. Mä olen nyt huomannut silmäileväni jotain Georg Jensenin tuotteita, esimerkkinä hurmaavat elefantti figuurit. Ihan vielä en ole täysin hurahtanut, vaan voin jättää maljakot ja tarjoilukulhot ongelmitta niille, jotka niitä himoitsevat.

 5. Voi miten kaunis tuo rasia! <3 Täällä kanssa on hurahdettu kyseisen valmistajan tuotteisiin noin pari vuotta sitten, kun käytin niitä asuntomessukohteessani. Tässä työssä on kyllä kova vaara, että tekee mieli ostaa aina kaikkea ihanaa heti kun ne tulee myymälään. Oma lisänsä on vielä se, kun suuninttelee tuotteita asiakkaalle ja innostuu niistä itsekin! :D nim. merk. palkka huonekaluina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*