Finlayson ja kauniimmat unet

Huomenta ystäväiset! Olen sitä mieltä, että puhtaat, pehmeät ja silitetyt lakanat takaavat paremmat unet. Sen takia olenkin näistä uusista Finlaysonilta saamistani Emilie-lakanoista ihan äärettömän onnellinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Finlayson3

Minulla on ollut pellavalakanoita jo entuudestaan mutta niitähän ei voi koskaan olla liikaa. Kesällä ne tuntuvat iholla viileältä ja talvella niiden pehmeyteen on ihana sukeltaa. Ne hengittävät ja kestävät kulutusta ja aikaa vuodesta toiseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enkä ehkä tiedä parempaa fiilistä kun käydä nukkumaan sileisiin ja puhtaalle tuoksuviin lakanoihin.  Upottaa kasvot vasten pehmeää tyynyä ja kääriytyä pellavaiseen peittoon.  Parhautta<3

Finlayson Finlayson1

Kuvat ovat otettu eilen aamulla viikoittaisen siivousoperaation yhteydessä. On vähän eri meininki kun eilisissä meikkikuvissa. Myyllä on tukka takussa ja nutturalla, paita rypyssä ja unihiekkaa silmissä. Hyvin Sofiémainen sunnuntai <3

Finlayson2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhteistyön johdosta sain valita Finlaysonilta yhdet lakanat ja valitsin itselleni beiget Emilie-pellavalakanat. Minulla on entuudestaan jo valkoiset, joten beiget Emiliet olivat minulle melkein jopa itsestään selvä valinta. Kunhan saan tämän makuuhuoneprojektini valmiiksi, niin lupaan tehdä teille ylellisiä petauspostauksia. Jospa ensi viikonloppuna ottaisin maalipensselit käteeni ja maalaisin vihdoinkin tuon seinän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tehän tiedätte, että silittäminen ei ole sitä lempipuuhaani. En ole kaiken kanssa mitenkään hirmuisen pedantti, mutta ryppyisistä vaatteista en pidä sitten ollenkaan ja sen takia tuskastelen näiden silittämisteni kanssa. Pellavalakanoiden kanssa en tosin harmistu, sillä ne saavat jäädä ryppyisiksi. Sen takia taidan suosiakin niitä ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”If I were tiny, I would sleep on a marshmallow” on ehkä suloisin ajatus mitä olen löytänyt Pinterestistä vähään aikaan. En tosin ajatellut täyttää sänkyäni vaahtokarkeilla, vaikkakin se kuulostaa ihan supermahtavalle ajatukselle. Onneksi uudet pellavaiset lakanani tuntuvat yhtä pehmeiltä ja takaavat varmasti yhtä makeat unet mitä vaahtokarkit :)

Mitä suloisinta viikonalkua <3

_____________________________________________

I think that clean, soft and well-ironed sheets ensure that I will sleep better during the nighttime. That’s why I’m very happy from these new sheets that I got from Finlayson.  I love linen and I’ve got couple of pair linen sheets in my closets, but an extra pair doesn’t hurt anyone?

I love the feeling how linen feels on a hot summer night against my skin. In the wintertime I just love to dive in between my warm linen sheets. Linen breathes and lasts year to year.  I don’t know a better feeling that when I can fall asleep in between clean-scented sheets. Press my head against soft pillows and wrap myself in a blanket. That’s what I call happiness.

The photos are taken yesterday morning in between my weekly housekeeping session. As you can see, I look quite different in these pictures that on those EL ones?  My hair is tangled, I wear wrinkled shirt, and my eyes are sleepy.  That’s very Sofié-like Sunday.

If I were tiny, I would sleep on a marshmallow” is perhaps the sweetest thought what I’ve found lately from Pinterest. And nope, I’m not gonna fill my bed with marshmallows even it sounds a brilliant idea indeed. Fortunately my new linen sheets feels as soft and guarantee as sweet dreams as marshmallows :)

Have a super sweet Monday ok?

You may also like

18 Comments

  1. Hei Jonna :)

   Kiitos kuvakommentista, pidän näistä uneliaista kuvista myös itse. Ihanaa kun nykyään on niin valoisaa niin bloggaaminenkin helpottuu :)

 1. Onpa kyllä kauniit lakanat! Minä olen harkinnut H&M Homen vastaavia valkoisia pellavalakanoita jo ikuisuuden, pitäisiköhän vihdoin kevään piristykseksi ostaa ne…?

  1. Hei Sini,

   minulla on juurikin nuo valkoiset H&M:n vastaavat. Suosittelen myös niitä oikein miellelläni. Ostin ne viime kesänä ja oikein hyvin ovat kestäneet. Pesen ne aina Vanishin kanssa, joten ne ovat pysyneet myös valkoisina kovasta käytöstä huolimatta :)

 2. Onpa kyllä kauniit lakanat! Minä olen harkinnut H&M Homen vastaavia valkoisia pellavalakanoita jo ikuisuuden, pitäisiköhän vihdoin kevään piristykseksi ostaa ne…?

 3. Pellavapussilakanat kuuluvat ehdottomasti kesään! Itselläni on niitä kolmessa eri värissä. Onko sinulla kokemusta muista pellavapussilakanoista, kuin näistä Finlaysonin? Onko nämä todella hintansa arvoiset, sillä esim. Annolta tai H&M Homelta vastaavat pussilakanat saa yli puolet edullisemmin?!

  1. Heippa :)

   Minulla on nimenomaan noita H&M:n. Mielestäni niissä on hinta ja laatu ihan kohdillaan ja hyvänä ovat pysyneet kovasta käytöstä huolimatta :)

   Finlaysonin lakanat ovat ehkäpä hivenen pehmeämmät ja paksummat mitä H&M:n.

   Annon lakanoista minulla ei ole mitään kokemusta.

 4. Pellavapussilakanat kuuluvat ehdottomasti kesään! Itselläni on niitä kolmessa eri värissä. Onko sinulla kokemusta muista pellavapussilakanoista, kuin näistä Finlaysonin? Onko nämä todella hintansa arvoiset, sillä esim. Annolta tai H&M Homelta vastaavat pussilakanat saa yli puolet edullisemmin?!

 5. Hei Jonna :)Kiitos kuvakommentista, pidän näistä uneliaista kuvista myös itse. Ihanaa kun nykyään on niin valoisaa niin bloggaaminenkin helpottuu :)

 6. Hei Sini, minulla on juurikin nuo valkoiset H&M:n vastaavat. Suosittelen myös niitä oikein miellelläni. Ostin ne viime kesänä ja oikein hyvin ovat kestäneet. Pesen ne aina Vanishin kanssa, joten ne ovat pysyneet myös valkoisina kovasta käytöstä huolimatta :)

 7. Oh please do that! Marshmallows cure everything, I mean everything. Take care, and I hope you’ll feel better soon :)

 8. Itseltänikin löytyy nuo H&M:n pussilakanat sekä myös Hemtexin vastaavat. Ihastelin noita Finlaysonin pussilakanoita myymälässä, mutta jäivät vielä hyllyyn…Oletko kokeilusi jälkeen huomannut pellavan laadussa eroja?

 9. Itseltänikin löytyy nuo H&M:n pussilakanat sekä myös Hemtexin vastaavat. Ihastelin noita Finlaysonin pussilakanoita myymälässä, mutta jäivät vielä hyllyyn…Oletko kokeilusi jälkeen huomannut pellavan laadussa eroja?

 10. Heippa :)Minulla on nimenomaan noita H&M:n. Mielestäni niissä on hinta ja laatu ihan kohdillaan ja hyvänä ovat pysyneet kovasta käytöstä huolimatta :)Finlaysonin lakanat ovat ehkäpä hivenen pehmeämmät ja paksummat mitä H&M:n. Annon lakanoista minulla ei ole mitään kokemusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*