Koti tarjolla

Muistatteko kun vähän aikaa sitten etsin kotia tosi tarkoituksella? Nyt se koti on löytynyt ja meidän tämänhetkinen koti tarvitsisi uudet asukkaat. Sain teiltä silloin useamman mailin koskien tätä Vaasan kotiamme ja pyytäisinkin teitä ottamaan minuun nyt uudestaan yhteyttä. Sillä voisin pitää teille asuntonäytön ja pienen kotikirppiksen. Toivoisin kumminkin, että maileissanne kertoisitte hieman itsestänne ja lähettäisitte ne minulle virallisista sähköpostiosoitteista.

Muuttomme on jopa konkretisoitunut niinkin selkeästi, että sohvakin on jo myyty. En ajatellut ottaa täältä mitään muuta mukanani kuin rakkaat Kartellin tuolit ja ne astiat tietenkin. Tietenkin. Tosin muuton takia joudun myös luopumaan muutamista astioistani. Esimerkiksi Pentikin purnukat ja muutamat muut keittiötarvikkeet ovat vailla uutta kotia. Muutamista muista yksittäisistä jutuista olisin valmis myös luopumaan. Vaatteita minulla on myös jonkin verran tarjolla. Villakangastakkeja varsinkin, sillä olen teetellyt maailmalla varastoihin isot pinot erilaisia villakangastakkeja.

Minulla on todella paljon sellaista tavaraa ja huonekaluja joista haluan vain yksinkertaisesti eroon, sillä ne eivät vain mahdu tulevaan asuntoomme. Muistatteko tämän vitriinini? Se ja samaan sarjaan kuuluva televisiokaappi, tumma pylvässänky  ja sivupöytä etsivät tällä hetkellä kipeästi uutta kotia. En millään raaskisi heittää niitä vain kaatopaikalle, sillä ne ovat niin hyvässä kunnossa.

Olen tässä viime aikoina kuunnellut taas ruotsalaista musiikkia. Ne vaan osaa brändäämisen, musiikin tekemisen ja ihan kaiken. Tällä kerralla soittolistalleni on eksynyt  kaunisääninen Melissa Horn. Hänen kappaleensa, “Jag saknar dig mindre och mindre”  on aika surullinen, mutta samalla niin äärettömän kaunis. Jos on herkkä fiilis, niin kuunnelkaa kappale vasta kotona. Halusin vain jakaa hänen kauniin kappaleensa teidän kanssa.

____________________________________

That’s my little living room. We are moving soon and I’ve already sold some of my furniture. Somehow it feels so weird that we are really moving away from here. It also means that I really need to get rid of lot of furniture and other belongings. My furniture has followed me from Helsinki to Vaasa, and those aren’t following me back to Helsinki. That’s so sure.

I listen a lot different kind of music and lately I have been listening Swedish music again. This woman that I’ve been listening is called Melissa Horn and my favorite song from her is  “Jag saknar dig mindre och minder” . It is a bit sad song but I really like it.

You may also like

42 Comments

  1. Hihi, takkeja täältä ainakin löytyy kaikenlaisissa väreissä ja malleissa. Vaasassa on aina niin epävakainen sää, että en käytä täällä mitään muuta kuin Peakin untuvatakkiani joten lähes kaikki villakangastakit on jääneet käyttämättä. Teetin muuten Vietnamissa kaksi vuotta sitten kopion MRS. V:n punaisesta Burberryn takista ;)

   No äkkiä nyt ennen kuin muutetaan :)

 1. Hihi, takkeja täältä ainakin löytyy kaikenlaisissa väreissä ja malleissa. Vaasassa on aina niin epävakainen sää, että en käytä täällä mitään muuta kuin Peakin untuvatakkiani joten lähes kaikki villakangastakit on jääneet käyttämättä. Teetin muuten Vietnamissa kaksi vuotta sitten kopion MRS. V:n punaisesta Burberryn takista ;)No äkkiä nyt ennen kuin muutetaan :)

  1. Yep, first I was thrilled about that I am moving but I have now realized that it is at the same time an end of an era. Well of course I think positively! I can’t wait to start my career and all of those job opportunities in front of me :)

   You can also write me in Italian. I really would like that because it would be nice practice to me ;)

   Mille baci <3

    1. I have to answer in English because even though I understand Italian pretty well but my grammatical skills are not in that level that I would write something in public :D

     Italian is quite easy language for us Finnish to understand because of the pronunciation, so I think it goes vice versa with you Italian and Finnish.

     Mille grazie e baci per voi <3

     1. Uhmmm invece non capisco così bene il finlandese :( sorry! Vorrei tanto anche perchè mi piacciono le lingue straniere, ma è molto difficile per me! Cercherò di impegnarmi! Un bacione :)))

  1. Tykkään niistä itsekin ihan hirmuisesti, mutta tilaa ei vain yksinkertaisesti ole kaikille purkeille ja purnukoille.

   No varmasti pystyy, mutta pelkään niiden rikkoutuvan, sillä paketista tulisi aika painava. Riippuu tietenkin, että missä asut ja jos kotikaupunkisi osuu Helsinki-Vaasa akselille, niin voinhan muuton yhteydessä tipauttaa purnukat sinun kotiovelle :)

 2. Yep, first I was thrilled about that I am moving but I have now realized that it is at the same time an end of an era. Well of course I think positively! I can’t wait to start my career and all of those job opportunities in front of me :)You can also write me in Italian. I really would like that because it would be nice practice to me ;)Mille baci <3

 3. Tykkään niistä itsekin ihan hirmuisesti, mutta tilaa ei vain yksinkertaisesti ole kaikille purkeille ja purnukoille. No varmasti pystyy, mutta pelkään niiden rikkoutuvan, sillä paketista tulisi aika painava. Riippuu tietenkin, että missä asut ja jos kotikaupunkisi osuu Helsinki-Vaasa akselille, niin voinhan muuton yhteydessä tipauttaa purnukat sinun kotiovelle :)

 4. Certo :))) Peccato che io non conosca la tua lingua, altrimenti ti chiederei di scrivermi in Finlandese ;) mille baci anche a te!!! E in bocca al lupo per tutto <3

  1. Kiitos <3

   Tuntuu ihanalta että ensimmäisen kerran moneen vuoteen tavarani ovat yhden osoitteen alla eikä minun tarvitse ravata muuttokuorman kanssa Helsingin ja Vaasan väliä koko ajan :)

   Olen aika innoissani tulevasta kodistani, se on oikein sievä :)

   Halaus on otettu vastaan <3

 5. I have to answer in English because even though I understand Italian pretty well but my grammatical skills are not in that level that I would write something in public :DItalian is quite easy language for us Finnish to understand because of the pronunciation, so I think it goes vice versa with you Italian and Finnish. Mille grazie e baci per voi <3

 6. Kiitos <3Tuntuu ihanalta että ensimmäisen kerran moneen vuoteen tavarani ovat yhden osoitteen alla eikä minun tarvitse ravata muuttokuorman kanssa Helsingin ja Vaasan väliä koko ajan :)Olen aika innoissani tulevasta kodistani, se on oikein sievä :)Halaus on otettu vastaan <3

 7. Uhmmm invece non capisco così bene il finlandese :( sorry! Vorrei tanto anche perchè mi piacciono le lingue straniere, ma è molto difficile per me! Cercherò di impegnarmi! Un bacione :)))

 8. varmaan tulee aikamoiset postikulut kokkipurkeille joten jospa joku lähellä asuva ne hakee pois… minä asun täällä Etelä-Savossa kaaaauuukana…

 9. varmaan tulee aikamoiset postikulut kokkipurkeille joten jospa joku lähellä asuva ne hakee pois… minä asun täällä Etelä-Savossa kaaaauuukana…

 10. Vaasalaisena ja kovana pentik-fanina täytyy kysyä, että mitä mahdollisesti olet myymässä ja missä ;) Huuto.net vai kirppis?
  Olen kanssa muuttamassa ensi kuussa mieheni kanssa omaan asuntoon (kylläkin Vaasan sisällä) ja sisustushuuma on vallannut! Laita siis ihmeessä postausta sisustamisesta :)

  1. Hei,

   Oi ihanaa! Kuule En ole laittanut asiasta vielä minnekään, sillä toivon että ne menisivät ihan muutenkin. Eli laitappas minulle mailia, niin tiedän että mihin voisin tuoda purnukat :)

 11. Vaasalaisena ja kovana pentik-fanina täytyy kysyä, että mitä mahdollisesti olet myymässä ja missä ;) Huuto.net vai kirppis?Olen kanssa muuttamassa ensi kuussa mieheni kanssa omaan asuntoon (kylläkin Vaasan sisällä) ja sisustushuuma on vallannut! Laita siis ihmeessä postausta sisustamisesta :)

 12. Hei,Oi ihanaa! Kuule En ole laittanut asiasta vielä minnekään, sillä toivon että ne menisivät ihan muutenkin. Eli laitappas minulle mailia, niin tiedän että mihin voisin tuoda purnukat :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*