Etsitään kotia tositarkoituksella

Aiempina kesinä olen hairahtunut vain kesän kestäviin suhteisiin, mutta tällä hetkellä etsin Helsingistä pidempiaikaista kumppania. Eli kyseessä olisi tarve pidempiaikaiselle suhteelle, eikä millekkään lyhyelle hairahdukselle. Koulujutut alkavat olemaan takanapäin, joten loppukevään kynnyksellä olisin valmis taas sitoutumaan pitkäksi aikaa.

Vaikka kuvani kodin ulkokuori on kovin kaunis, mutta sillä ei ole minulle niin paljoa väliä. Sisin on pääasia ;). Hakusessa olisi sellainen kiva suhde jossa viihtyy vähän kauemminkin, eli käytönnöllisyys ja aumisystävällisyys kunniaan. Astianpesukone on must. Jos sellaista ei ole, niin tuon mukanani. Koko ei myöskään ole minulle niin tärkeää, vaan hyvä sijainti. Haluan, että hänen luokseen on helppo palata mihin vuorokaudenaikaan tai minkä sääolojen vallitessa tahansa.

Ihan sydämetön en myöskään ole, sillä etsin nykyiselle kodilleni myös uutta kumppania. Nykyinen kumppanini tarjoaa 47 neliön lisäksi oman saunan ja lasitetun parvekkeen merinäköalalla Vaasan parhaalta paikalta. Jos kiinnostuit, niin kosiokirjeitä voitte lähetellä osoitteeseen avecsofie@gmail.com.

You may also like

20 Comments

 1. AHha, ihana juttu!

  Oot kyllä aina niin piristävä näillä sun jutuilla! Harmi ettei mulla ole ylimääräistä kotia, sillä vuokraisin sen ehdottomasti sinulle hassu Sofié!

 2. AHha, ihana juttu!Oot kyllä aina niin piristävä näillä sun jutuilla! Harmi ettei mulla ole ylimääräistä kotia, sillä vuokraisin sen ehdottomasti sinulle hassu Sofié!

  1. Hihii, kiitos :)

   Vaikka ei siellä taida niitä etelän lämpötiloja tosin ihan hirveästi olla :)
   Tosin, sydäntä lämmittää ajatus ystävien ja perheen läheisyydestä <3

 3. Hihii, kiitos :)Vaikka ei siellä taida niitä etelän lämpötiloja tosin ihan hirveästi olla :)Tosin, sydäntä lämmittää ajatus ystävien ja perheen läheisyydestä <3

 4. Etsitkö kumppania vain itsellesi? Harkinnassa on pistää jossain välissä loppukeväästä/ alkukesästä omaa asuntoa ehkä myynnin sijaan vuokralle, mutta ko. asunto on täydellinen vain yhdelle hengelle. Kaksin se on vähän ahdas nimim. kokemusta on. ;) Ja tämä on tosiaan vasta harkinnan asteella, mutta kysynpähän kuitenkin :)

  1. No kolmaspyörä tulee tähän suhteeseen mukaan, sillä sydänkäpyseni muuttaa mukanani. Eli pikkuriikkinen koti ei ole nyt ajankohtainen. Koti saa olla pieni, mutta ei yksiö :)

   1. Näin vähän epäilinkin. Tämä olisi ollut kyllä kaksio, mutta neliöitä on vain 30, niin se on kyllä hieman kahdelle hengelle mietintää aiheuttava tila. :) Monihan näissä asunnoissa kahdestaan asuu ja eräs perhe jopa kolmestaan, mutta mutta. Kyllä muutama lisäneliö olisi aika ajoin tarpeen. :)

    1. Kiitos paljon ystävällisyydestäsi. Jep, olemme asuneet kaksi vuotta 30 neliössä ja kyllähän se meni, mutta nyt kun tottunut vähän isompaan, niin on vaikea lähteä tästä enään pienempään :)

 5. Etsitkö kumppania vain itsellesi? Harkinnassa on pistää jossain välissä loppukeväästä/ alkukesästä omaa asuntoa ehkä myynnin sijaan vuokralle, mutta ko. asunto on täydellinen vain yhdelle hengelle. Kaksin se on vähän ahdas nimim. kokemusta on. ;) Ja tämä on tosiaan vasta harkinnan asteella, mutta kysynpähän kuitenkin :)

 6. No kolmaspyörä tulee tähän suhteeseen mukaan, sillä sydänkäpyseni muuttaa mukanani. Eli pikkuriikkinen koti ei ole nyt ajankohtainen. Koti saa olla pieni, mutta ei yksiö :)

 7. Näin vähän epäilinkin. Tämä olisi ollut kyllä kaksio, mutta neliöitä on vain 30, niin se on kyllä hieman kahdelle hengelle mietintää aiheuttava tila. :) Monihan näissä asunnoissa kahdestaan asuu ja eräs perhe jopa kolmestaan, mutta mutta. Kyllä muutama lisäneliö olisi aika ajoin tarpeen. :)

 8. Kiitos paljon ystävällisyydestäsi. Jep, olemme asuneet kaksi vuotta 30 neliössä ja kyllähän se meni, mutta nyt kun tottunut vähän isompaan, niin on vaikea lähteä tästä enään pienempään :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*