Estée Lauder BB-voiteiden voittajat

Kiitos teille kaikille arvontaan osallistuneille! Oli todella mielenkiintoista lueskella teidän ihonhoitotavoistanne ja on ihana huomata miten paljon te näette kommentteihinne vaivaa. Niitä lukiessani huomasin teidän olevan aika todella valveutuneita ihonhoidossa. Huomasin myös sen, että ette oletuksistani huolimatta käytäkään niin paljon selektiivistä kosmetiikkaa vaan aika moni teistä käyttää esimerkiksi apteekissa myytäviä tuotteita. Joukosta löytyi myös omaan luonnolliseen kauneuteensa luottavia kommentoijia, jotka eivät tuhlaa aikaansa peilin edessä. Oli myös kiva kuulla, että muutama teistä oli mennyt ostamaan Estée Lauderin voiteen, josta kirjoitin hetki sitten. Toivottavasti tykkäätte :)

Syy miksi utelin ikiänne oli ihan vain se, että halusin tietää että minkä ikäisiä blogini lukijat suurin piirtein ovat. Laskeskelin tänään päivällä kahteentoista mennessä kommentin jättäneiden ikien moodin ja keskiarvon. Arvelinkin teidän olevan lähempänä 30 ja siitä yli kuin 20-vuotiaita ja sen alle.

Sitten sellainen juttu, että olen ihan äärettömän kiitollinen teille FB-ystävilleni. On ollut kiva päästä vähän lähemmäs teitä ja kommunikoimaan Facebookin kautta teidän kanssanne enemmän.  Sain jopa viime viikolla lukijalahjan hollantilaiselta lukijaltani?! :) Lukijalukuni ovat tässä viimeisen kuukauden aikana kasvaneet ihan ryminällä, mutta silti niin harva teistä uskaltautuu tykkäämään FB-sivustani. C’mon kaveri, tykkää minusta, sillä minä tykkään sinusta!

Ja sitten asiaan..Voiteet menevät seuraaville henkilöille;

Jules;

Mainoksen uhrina päädyin ostamaan Garnierin BB:n ja täytyy sanoa, etten varsinaisesti hullaantunut… Rohkeasti kuitenkin kokeilen uusia juttuja, ja joskus niiden suhteen onnistaakin sitten vähän paremmin! :) Joten josko tämä olisi minulle “se oikea”..?

Ihonhoitorutiinini ovat melko simppelit. Olen tuskaillut ihoni kanssa koko aikuisikäni (ikä lähempänä kolmea- kuin kahtakymppiä). Iltaisin pesu, kasvovesi, voide ja nykyään myös silmänympäryksille omansa. Kuorintaa kerran-pari viikossa, samoin naamio. Kuiville länteille tehospotit perusvoidetta. Onneksi pakkaset ovat loppuneet, niin myös kuivat läntit sitä myötä vähentyneet.

Aamuisin yleensä vain kasvovedellä pyyhkäisy ja sitten meikin pohjustus ja maltillinen meikki. Koska olen näppyihin taipuvainen atoopikko (jeah, hieno yhdistelmä!) ja vielä ihan valkonaamakin, on aurinkosuojaus pakkomielteeni. Rutiineihin haluaisin kuuluvan myös säännölliset kosmetologivierailut. Talous ei anna periksi sitä kuitenkaan tässä vaiheessa. Ehkä joskus…Nykyisellään käyn kasvohoidossa ehkä kerran-kaksi vuodessa. Valitettavasti kasvojeni ihosta näen kuukautiskiertoni vaiheet. Siitä en tykkää. Muuten tullaan toimeen ihan kivasti.:)

 Tarja;
Minua kiinnostavat kovasti nuo BB-voiteet, mutta enpä ole tohtinut lähteä kokeilemaan, koska hyllyiltäni löytyvät kuitenkin juuri minulle sopivat, oman kosmetologini valitsemat tuotteet (luotan RVB:n ja Diego Dalla Palman tuotteisiin). Tässä tuotteessa on kuitenkin jotain extraa verrattuna moneen muuhun tuotteeseen: tuo hyvä suojakerroin. Palan hyvin herkästi, joten olisipa ihanaa, kun meikkivoiteessa olisi myös kunnon suojakerroin – se useimmiten käytetty SPF 15 kun ei tahdo minulle riittää.

Olen hirvittävän säntillinen ihminen ja jos alan jotain rutiinia noudattaa, se sitten tapahtuu joka ilta ja joka aamu :) Täytin juuri 40 vuotta ja rypyistä pitäisi kai jo huolestua, mutta en jaksa, enkä osaa. Toisaalta rasvaisuuteen taipuva ihoni ei näytä huolivankaan ryppyjä kovin helposti, vaikka eipä se kiiltelykään kovin kivaa aina ole… Puhdistan meikit joka ilta, en ole ikinä nukkunut meikit kasvoillani. Puhdistan kasvovedellä ja käytän silmänympärysvoidetta ja yövoidetta. Aamulla puhdistan kasvot pelkällä kasvovedellä ja laitan päivävoidetta ja nykyisin myös silmänympärysvoidetta, kun tuota ikääkin on, kröhöm… Meikkaan jollain tavalla joka päivä. Meikkipuuteria/meikkivoidetta, valokynää, poskipunaa, ripsiväriä vähintäänkin. Olen tässäkin tapojeni orja, en osaa olla ilman meikkiä. Ja kosmetologilla käyn säännöllisesti. Onpahan tuossa näköjään kaikenlaista toimintaa omien kasvojen ympärillä ja peilin edessä ja vielä ihan joka päivä. Onneksi on mies, joka ymmärtää nämä naiselliset jutut (jotka jatkuvat vaatekaapilla ja kenkähyllyllä yms.) :)

Laittaisitteko osoitteenne minulle sähköpostiin, niin saan paketit postiin mitä pikimmiten :)

You may also like

20 Comments

  1. Heippa!

   No kiva kun tykkäät :)

   Olen ollut nyt aika aktiivinen FB-profiilissani ja on ollut kiva huomata että tekin olette aktiivisesti osallistuneet keskusteluun :)

 1. Täällä ollaan tykätty jo pitkään :) On ollut hauskaa päästä ihastelemaan kuvia myös FB:ssä – kuvasi ovat yksinkertaisesti kauniita! Terkuin: Caritahttp://sweetlifebycarita.blogspot.com/

  1. Heippa!

   Kiitos siitä. Luin sen heti herättyäni, mutta en ole vielä kerennyt vastata siihen:/ Vastaan heti kun saan tämän päivän koulujutut tehtyä :)

 2. Apua kirjoittamasi arvio lukijoiden iästä tömäytti minut kovaa maan pinnalle. Olen TODELLAKIN jo lähempänä 30 ikävuotta kuin 20 vuotta. Vaikka tietää olevansa 27v niin silti ajattelee että siihen isoon kolmoseen ja nollaan on vielä aikaa mutta eihän siihen olekaan! Äkkiä ryppyvoiteet käyttöön :D

  Tää oli vaan vähän tällaista torstaihuumoria mutta silti kirjoituksessani taitaa piileä oikeasti pelkoni…

  1. Voi anteeksi :D
   Mutta mikäs paniikki sinulla on? Odotan sitä päivää kuin ensi kesää kun täytän 40, sillä en malta odottaa että saan yhtä upean kropan kun Halle Berryllä :D. Viisikymmpisen Demi Mooren ulkonäöstä nyt puhumattakaan ;) Tässä sulle torstaihuumoria!

   Muista että ikä on vain numeroita.

 3. Apua kirjoittamasi arvio lukijoiden iästä tömäytti minut kovaa maan pinnalle. Olen TODELLAKIN jo lähempänä 30 ikävuotta kuin 20 vuotta. Vaikka tietää olevansa 27v niin silti ajattelee että siihen isoon kolmoseen ja nollaan on vielä aikaa mutta eihän siihen olekaan! Äkkiä ryppyvoiteet käyttöön :DTää oli vaan vähän tällaista torstaihuumoria mutta silti kirjoituksessani taitaa piileä oikeasti pelkoni…

 4. Heippa!No kiva kun tykkäät :)Olen ollut nyt aika aktiivinen FB-profiilissani ja on ollut kiva huomata että tekin olette aktiivisesti osallistuneet keskusteluun :)

 5. Heippa!Kiitos siitä. Luin sen heti herättyäni, mutta en ole vielä kerennyt vastata siihen:/ Vastaan heti kun saan tämän päivän koulujutut tehtyä :)

 6. Voi anteeksi :DMutta mikäs paniikki sinulla on? Odotan sitä päivää kuin ensi kesää kun täytän 40, sillä en malta odottaa että saan yhtä upean kropan kun Halle Berryllä :D. Viisikymmpisen Demi Mooren ulkonäöstä nyt puhumattakaan ;) Tässä sulle torstaihuumoria!Muista että ikä on vain numeroita.

 7. Fiipi ihan samaa mietin!! Täytin myös juuri 27 ja ei yhtään tunnu kyllä 3-kymppiseltä vielä! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*