Ensimmäinen adventti ja pari lahjakorttia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täällä on vietetty ensimmäistä adventtia ensi viikon blogipostauksia tehden. Yleensä kuvaan suurimman osan postauksistani aina viikonloppuiin, mutta kirjoitustyön jätän viikolle. Nyt viime viikosta oppineena, tuli myös kirjoitettua tänään aika paljon. En vain enää millään jaksanut ranskantuntien jälkeen tehdä mitään ylimääräistä viime viikolla, joten olen pahoillani kun en ole vastaillut kommentteihinne. Palaan niihin nyt tämän postauksen julkaisemisen jälkeen.

Eli ensi viikolla blogi on vähän aktiivisempi mitä tällä viikolla, sillä olen varautunut opiskelun aiheuttamaan väsymykseen nyt paremmin. En olisi voinut edes kuvitella, miten kielen opiskelu onkin noin väsyttävää ja miten posket tulevat kipeiksi kun käyttää eri lihaksia puhuessaan mitä normaalisti – outoa :D. Hyvän koulun olen tosin valinnut, sillä olen oppinut viikossa ihan todella paljon. Eli ihan turhasta tällainen väsymys ei ole tullut.

Lupasin myös arpoa joulukortteja lahjakortteja ja nämä makeat kortit menevät;

Ninni: “Minulta löytyy samanlaisia minivuokia beige-valkoisena. Tarjoilisin kakkuja yllätyksenä tenttien kanssa ahertaville ystävilleni ja ehdottomasti shamppanjan kera. Pieni yllättävä juhlahetki, jota kukaan ei osaisi etukäteen odottaa tekisi meille opiskeleville niiiin hyvää:)”

Mona: “I-h-a-n-i-a!! Minä ilahduttaisin omia lapsia jonain arkisena päivänä. Olisi mahtavan helppoa, mutta kuitenkin mielettömän hienoa ;)”

Sini: “Voi miten ihanan näköistä. Kaiken harmauden ja ikävien tapahtumien jälkeen tälläinen ilonpito ja pieni julhinta on justiinsa se mitä kaipaa.
Ja voi harmi kun en tajunnut minikakkuja aikaisemmin, ne olisivat olleet täydellisiä eilisille ystävälle järjestetyille babyshowereille. Sielläpä niitä olisin voinut tarjoilla.”

Ina:”Koristelut ja kattaus ei todellakaan ole överit, upean näköistä! =) Tarjoaisin minikakkuja synttärijuhlissa, jotenkin yksinkertaisesti koristelemalla esim. suklaisilla sydämillä! =)”

Late: “Oii! Tarjoilisin kakkuja äidilleni, joka saapuu 4.12 vierailemaan vihdoin uuteen kotiini. Katsoisimme itsenäisyyspäivänä linnanjuhlia, syöden herkullisia pikku kakkuja, jotka on lisäksi koristeltu erilaisilla nameilla! Nams!”

Ihanaa sunnuntai-iltaa!

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*