Electrolux & effortless cleaning

edl2013 kuva

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei muruset! Lupasin arpoa teidän kesken yhden Electroluxin Ultrapowerin liittyen Electroluxin globaaliin suunnittelukilpailuun, Electrolux Design Lab:iin.  Perinteiset sunnuntai-siivoukset ovat täällä taas tehty ja oma rakas pikkuapurini, Ergorapidoni, on ollut ahkerassa käytössä.  Kiitos paljon kaikista siivousvinkeistä ja niiden jakamisesta :)

Tiedän, että teitä kaikkia hyödyttäisi tuollainen henkilökohtainen apuri, mutta toivottavasti saatte vinkkejä postaukseni kommenteista omiin siivoushetkiinne. Minä ainakin sain :)

Yksi teistä kumminkin saa oman apurin omaan kotiin ja hän on Celina :)

” Tämä koirapehe on niin tuollaisen tarpeessa :)

Siivousta helpotan sillä, että laitan kaikki tavarat aina heti paikoilleen, enkä jätä levälleen. Myös kaikille tavaroille oltava oma paikka, niin ei jää kuljeksimaan ympäriinsä. “

Hyvää sunnuntai-iltaa virtuaaliset ystäväni <3

You may also like

6 Comments

 1. Iiiiik, ei ole todellista, en koskaan voita mitään! Tämä piristi kummasti mieltä, sillä elämä on ollut super hektistä viimeaikoina :)

  Kiitos kaunotar <3 Ja ihan parasta sunnuntai-iltaa myös sinne!!

 2. Iiiiik, ei ole todellista, en koskaan voita mitään! Tämä piristi kummasti mieltä, sillä elämä on ollut super hektistä viimeaikoina :)Kiitos kaunotar <3 Ja ihan parasta sunnuntai-iltaa myös sinne!!

 3. Hih, kiva että piristi!

  Lupaan, että tuollainen apuri on juuri mitä tarvitsee jos on kiirus. Imuri on aina kädenulottuvilla silloin kun sitä eniten tarvitsee :)

  Laitathan yhteystietosi mailin cc:nä olleelle :)

 4. Hih, kiva että piristi!Lupaan, että tuollainen apuri on juuri mitä tarvitsee jos on kiirus. Imuri on aina kädenulottuvilla silloin kun sitä eniten tarvitsee :)Laitathan yhteystietosi mailin cc:nä olleelle :)

 5. Tällaisessa siivoushullujen perheessä tuo tulee todelliseen käyttöön ;)Laitettu, kiitos kaunis :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*