Efva Attling & Bow Wow Wow

Picture: Efva Attling

Picture: Efva Attling

Muistatteko vielä tämän postaukseni? Tehän tiedätte, että pidän ruseteista ja hopeakoruista todella paljon ja tuon rannekoru-postaukseni jälkeen olen miettinyt, että mistä saisin rusetilliset korvakorut. Olin miettinyt, että ostaisin Barcelonasta itselleni Tiffanyn Bow-korvakorut, mutta sitten törmäsin Efva Attlingin Bow Wow Wow– mallistoon ja päädyin sittenkin malliston tyttömäisiin korvakoruihin. Minun piti itse asiassa ostaa ne itselleni kesälahjaksi, mutta raksuttimeni ehti ensin :)

Pidin näistä korviksista hieman enemmän mitä Tiffanyn, sillä nuo Attlingin suloiset Bow Wow Wow-korvakorut ovat mielestäni hivenen tyylikkäämmät ja ajattomammat. Efva Attling on ollut minulle aiemmin hivenen tuntemattomampi, sillä olen näissä hopeakoruissa suosinut lähinnä Tiffanya, mutta Attlingiltahan löytyy nykyään vaikka mitä. Tuntuu, että heillä olisi nykyään vähän ehkäpä nuorekkaampi ote? Ehkäpä siis tulevaisuudessa turkoosien korulaatikkojen vierelle alkaa kertymään myös tuollaisia mustia ;)

______________________________________________

Do you remember my post about details? I guess you know how much I like about silver jewelry and bows? Anyhow, after my Details post I have been thinking about to buy nice bow earrings to me. I was thinking that I would buy those bow earrings from Tiffany, but when I saw those Bow Wow Wow earrings by Efva Attling, I knew that those were made to me.  I was planning that those would be my summer gift to myself, but few days ago my honey surprised me with those girly but sophisticated earrings :)

I liked these earrings a little bit more than those Tiffany ones, because  I feel that these Bow Wow Wow earrings by Efva Attling are a bit more timeless and elegant. Efva Attling has been a bit unknown to me and that’s why I have always been dreaming about those little turquoise boxes over black ones. Anyhow, lately I have been going through their web site and I feel that nowadays they have maybe a bit youthful grip in their collections? Am I wrong? So perhaps those little black boxes start appear next to my turquoise ones ;)

You may also like

28 Comments

 1. No mun mielestä ihan normaali hintaiset. Design ja brändi tuo tietenkin oman pienen lisänsä, mutta kyllä ne näkyvät tuossa muotoilussakin :)

 2. No mun mielestä ihan normaali hintaiset. Design ja brändi tuo tietenkin oman pienen lisänsä, mutta kyllä ne näkyvät tuossa muotoilussakin :)

 3. Todella kauniit korvakorut! Toivottavasti laitat niistä joskus kuvaa ihan käytössäkin :) Itsekin olen harkinnut noiden ostoa, tosin myös rannekoru himottaisi paljon!

  1. Minä laitan :)

   Minuakin himottaisi vähän se rannekoru. Minulla on se budjettiversio, mutta kun se on nimenomaan budjetti, niin se on alkanut menettää sen hopean värinsä. Hmmm..

 4. Todella kauniit korvakorut! Toivottavasti laitat niistä joskus kuvaa ihan käytössäkin :) Itsekin olen harkinnut noiden ostoa, tosin myös rannekoru himottaisi paljon!

 5. Todella söpöt korvikset!

  Selailin sun Barcelona-postauksen ja pakko oli tulla sanomaan, että asun itse Espanjassa ja Cadaques on mun lempipaikka täällä! Ollaan menossa sinne tänäkin kesänä lomaa viettämään ja kavereita tulee Suomesta mukaan. Aivan ihana paikka! Olen kirjoittanut Cadaquessista monen monta kertaa blogissani. Täällä on muuten pari mun ottamaa kuvaa Cadaquesssista http://www.flickr.com/photos/41654042@N06/sets/72157624821315871/ Vikat 7 kuvaa ovat Empuriabravasta, ihan kiva paikka sekin, muttei Cadaquessia voita :)

  1. Minä rakastuin niihin ihan ensi näkemällä. Olivat jotenkin minunnäköiseni :)

   Oi, Cadaques on myös minun lempipaikka! Se reitti on vain vähän hurja, mutta siis niin kertakaikkisen upea paikka! Meillä sattui vain vähän huono tuuri ilmojen kanssa, mutta jo sen paikan näkeminen siinä vesitihkussa oli jollain lailla taianomainen :)

   Kiitos linkistä! Niin kauniita ja värikkäitä kuvia :))

   Iiih, haluan lomalle!

   Paras ystäväni lomailee koko kuukauden siellä Espanjassa ja hän on menossa muun muassa Baskimaahan. Olisiko vinkkejä jotka voisin lähettää eteenpäin? :)

   Laitan linkin sinun blogistasi ystävälleni, sillä hänen perheensä on juuri muuttanut Barcelonaan, niin blogistasi löytyy heille varmasti hyödyllisiä vinkkejä :)

 6. Todella söpöt korvikset! Selailin sun Barcelona-postauksen ja pakko oli tulla sanomaan, että asun itse Espanjassa ja Cadaques on mun lempipaikka täällä! Ollaan menossa sinne tänäkin kesänä lomaa viettämään ja kavereita tulee Suomesta mukaan. Aivan ihana paikka! Olen kirjoittanut Cadaquessista monen monta kertaa blogissani. Täällä on muuten pari mun ottamaa kuvaa Cadaquesssista http://www.flickr.com/photos/41654042@N06/sets/72157624821315871/ Vikat 7 kuvaa ovat Empuriabravasta, ihan kiva paikka sekin, muttei Cadaquessia voita :)

  1. Jotenkin arvasin ;)

   Niin, minullakin on lähinnä nuo sydämet korvissa niin on kiva saada vähän vaihtelua.

   Voisin pyytää sen rannekorun vaikka joululahjaksi..Hmm. Se on kertakaikkisen kaunis :)

 7. Tätä sarjaa ollaan äidin kanssa kovasti ihasteltu! :) Joululahjatoiveeksi ilmoitin jo juuri nuo korvakorut, että saisin jotain vaihtelua helmikorvakoruilleni…

 8. Olikohan se eilen kun viimeksi tästä Bow wow wow -sarjasta haaveilin, ja sitten sinä esittelet täällä nämä! Onhan nuo aivan ihanat, toivottavasti minäkin joskus saan omani :)

  1. Heippa!

   Ilmeisesti tämä sarja on aika monen mieleen, sillä se on myyty koko ajan loppuun. Nyt sitä löytyy ainakin vielä Helsingin Mikonkadun myymälästä :)

   Löysin tänään yhden aivan ihanan kaulakorun Efva Atllingilta ja se voisikin olla minun seuraava koruhankintani.

   No pikkuhiljaa minäkin aion sarjan itselleni kerätä, eli eiköhän me kumpikin saada se sarja joskus kokoon :)

   Kivaa sunnuntaita :))

 9. Olikohan se eilen kun viimeksi tästä Bow wow wow -sarjasta haaveilin, ja sitten sinä esittelet täällä nämä! Onhan nuo aivan ihanat, toivottavasti minäkin joskus saan omani :)

 10. Minä laitan :)Minuakin himottaisi vähän se rannekoru. Minulla on se budjettiversio, mutta kun se on nimenomaan budjetti, niin se on alkanut menettää sen hopean värinsä. Hmmm..

 11. Minä rakastuin niihin ihan ensi näkemällä. Olivat jotenkin minunnäköiseni :)Oi, Cadaques on myös minun lempipaikka! Se reitti on vain vähän hurja, mutta siis niin kertakaikkisen upea paikka! Meillä sattui vain vähän huono tuuri ilmojen kanssa, mutta jo sen paikan näkeminen siinä vesitihkussa oli jollain lailla taianomainen :)Kiitos linkistä! Niin kauniita ja värikkäitä kuvia :))Iiih, haluan lomalle!Paras ystäväni lomailee koko kuukauden siellä Espanjassa ja hän on menossa muun muassa Baskimaahan. Olisiko vinkkejä jotka voisin lähettää eteenpäin? :)Laitan linkin sinun blogistasi ystävälleni, sillä hänen perheensä on juuri muuttanut Barcelonaan, niin blogistasi löytyy heille varmasti hyödyllisiä vinkkejä :)

 12. Jotenkin arvasin ;)Niin, minullakin on lähinnä nuo sydämet korvissa niin on kiva saada vähän vaihtelua.Voisin pyytää sen rannekorun vaikka joululahjaksi..Hmm. Se on kertakaikkisen kaunis :)

 13. Heippa!Ilmeisesti tämä sarja on aika monen mieleen, sillä se on myyty koko ajan loppuun. Nyt sitä löytyy ainakin vielä Helsingin Mikonkadun myymälästä :)Löysin tänään yhden aivan ihanan kaulakorun Efva Atllingilta ja se voisikin olla minun seuraava koruhankintani. No pikkuhiljaa minäkin aion sarjan itselleni kerätä, eli eiköhän me kumpikin saada se sarja joskus kokoon :)Kivaa sunnuntaita :))

  1. No niin on! Voisin kyllä haluta koko sarjan!

   Ihana ystävä olet <3

   Meinasin ostaa ystävälleni myös nuo rusettikorvikset synttäriahjaksi, mutta hän halusi mielummin Tiffanyn sydämet. Nyt meillä on ystävyyskorvikset niin sanotusti, sillä minulla on samanlaiset :)

 14. No niin on! Voisin kyllä haluta koko sarjan! Ihana ystävä olet <3Meinasin ostaa ystävälleni myös nuo rusettikorvikset synttäriahjaksi, mutta hän halusi mielummin Tiffanyn sydämet. Nyt meillä on ystävyyskorvikset niin sanotusti, sillä minulla on samanlaiset :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*