Ecological CleaningKun valo hiipii ikkunoista sisään,  paljastaa se samalla likaiset ikkunat ja pölyiset nurkat. Olen vähän tälläinen välinesiivooja. Minulla pitää olla hyvät välineet ja aineet, jotta inspiroituisin siivoamisesta. Yksi asia jota rakastan, on kylpyhuoneen siivoaminen. Rakastan hinkata laattoja juuriharjalla ja löträtä vedellä oikein kunnolla. Ostin eilen siivousinspiraatiota silmällä pitäen uusia pesuaineita. Löysin  uuden tuotesarjan nimeltä Method. Methodin tuotteet on pakattu kauniisin pulloihin, ne tekevät hyvää niin likaisille pinnoille, kuin planeetallekin. Methodin tuotteisiin ei olla lisätty mitään myrkkyjä ja ne ovat biologisesti hajoavia. Pesuaineet ovat valmistettu luonnon raaka-aineita hyväksikäyttäen ja pullotkin ovat valmistettu kierrätysmuovista. Tuotteita ei luonnollisestikaan ole testattu eläinkokein :)

Nyt kylpyhuone kiiltää, pyyhkeet on vaihdettu, ilmassa leijailee vaniljan tuoksu ja saunakin on lämpiämässä. Illan ohjelmassa on kasvohoitoa ja rentoutumista :) Ihanaa iltaa!

ps. Methodin tuotteita voi bongailla Stockmannin hulluilta päiviltä  ja täällä Vaasassa sisustuskauppa Säteestä ;)

_______________

Have you heard about Method? It is a new ecological cleaning product line. The main idea behind Method products is that cleaning products can also be ecological and sustainable. Now our bathroom is shiny and clean, sauna will be ready soon and I will relax rest of the evening.

You may also like

24 Comments

 1. Onpas meillä taas ollut samat aatteet. : ) Täytyykin tsekata tuo tuote siitä keltaisesta “aikuisten leluvihosta”, niin kuin miehelläni on tapa sanoa.

 2. Kaitaliina:No kiva kuulla! Kannattaa kurkata, en nyt muista, että mikä päivä se on myynniissä, olisiko jopa huomenna? Todellinen leluvihko! Onneksi kaverit käyvät ostamassa minulle ne “pakolliset” jutut :)

 3. Meillä käytetään myös tuota Methodia! Yritän erityisesti erilaisissa pesuaineissa valita aina mahdollisimman ekologisen tuotteen.

 4. Absolutely white:Ihanko totta! Mä en ollut aikaisemmin kuullutkaan siitä, kun vasta tällä viikolla.

 5. Onpas meillä taas ollut samat aatteet. : ) Täytyykin tsekata tuo tuote siitä keltaisesta “aikuisten leluvihosta”, niin kuin miehelläni on tapa sanoa.

 6. Kaitaliina:No kiva kuulla! Kannattaa kurkata, en nyt muista, että mikä päivä se on myynniissä, olisiko jopa huomenna? Todellinen leluvihko! Onneksi kaverit käyvät ostamassa minulle ne “pakolliset” jutut :)

 7. Aurinko on paljastanut kaikenlaista likaa, jota ei talven hämärissä (tai edes tämän päivän sumussa ja sateessa) ole huomannutkaan. Haemme appivanhemmilta ikkunapesurin lainaksi viikonloppuna, Siippa pääsee ikkunpesupuuhiin ensi viikolla. Sen homman ja imuroinnin olen ulkoistanut hänelle…Methodia en ole kokeillut, joitain muita ekopuhdistusaineita kylläkin.

 8. Lumo:Meilläkin on ikkunat aivan kamalan näköiset! Mielummin pidän kaihtimet suljettuina, että en joudu katselemaan likaisia ikkunoita :D. En vain viitsi pestä niitä vielä, kun ulkona sataa ja tuiskuaa. Ikkunanpesu on meillä taas se mun juttu. Poikaystävä rakastaa järjestelyä ja onkin siinä aikamoinen mestari, niin se saa hoitaa sellaiset hommat :)Methodia myydään ainakin Helsingissä Stockmannilla :)

 9. Tässä vaihessa saan huokaista tyytyväisyydestä sillä sain kaikki ikkunamme pestyä viime viikonloppuna :) Itse käytän myöskin ekologista ja hyväntuoksuista Maison Belle-sarjaa, mutta tuosta Methodista olen kuullut paljon kehuja. Ehkä sitten kun seuraava Belle tyhjenee voisi tehdä syrjähypyn ja kokeilla niitäkin…

 10. Maija:Sinäpäs olet ollut ahkera! Siellä teilläpäin onkin varmaankin jo hivenen keväisempää mitä täällä.Mulla on kanssa aiemmin ollut käytössä bellejä :)

 11. Aurinko on paljastanut kaikenlaista likaa, jota ei talven hämärissä (tai edes tämän päivän sumussa ja sateessa) ole huomannutkaan. Haemme appivanhemmilta ikkunapesurin lainaksi viikonloppuna, Siippa pääsee ikkunpesupuuhiin ensi viikolla. Sen homman ja imuroinnin olen ulkoistanut hänelle…Methodia en ole kokeillut, joitain muita ekopuhdistusaineita kylläkin.

 12. Lumo:Meilläkin on ikkunat aivan kamalan näköiset! Mielummin pidän kaihtimet suljettuina, että en joudu katselemaan likaisia ikkunoita :D. En vain viitsi pestä niitä vielä, kun ulkona sataa ja tuiskuaa. Ikkunanpesu on meillä taas se mun juttu. Poikaystävä rakastaa järjestelyä ja onkin siinä aikamoinen mestari, niin se saa hoitaa sellaiset hommat :)Methodia myydään ainakin Helsingissä Stockmannilla :)

 13. Tässä vaihessa saan huokaista tyytyväisyydestä sillä sain kaikki ikkunamme pestyä viime viikonloppuna :) Itse käytän myöskin ekologista ja hyväntuoksuista Maison Belle-sarjaa, mutta tuosta Methodista olen kuullut paljon kehuja. Ehkä sitten kun seuraava Belle tyhjenee voisi tehdä syrjähypyn ja kokeilla niitäkin…

 14. Maija:Sinäpäs olet ollut ahkera! Siellä teilläpäin onkin varmaankin jo hivenen keväisempää mitä täällä.Mulla on kanssa aiemmin ollut käytössä bellejä :)

 15. Heiii!Eksyin monen mutkan kautta sun blogiin ja täytyy sanoa, että hyvältä näyttää!! :)T. Silja O.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*