DIY: oil & vinegar bottles

I ´m  quite an DIY-person in every sense. I will start making posts about my DIY-projects and some interesting DIY-projects what I have found  when I  have been browsing through my favorite sites and blogs. 
You need:
An assortment of bottles that you think are adorable and fit your interior.
Corks
Labels and stickers 
Tarvitset:
Lajitelman erilaisia pulloja, jotka viehättävät sinua ja sopivat sisutukseesi
Korkkeja
Etikettejä ja tarroja
One christmas I made pesto and gave it as a present to our neighbour. I gave it in  a pretty jar and made also a nice label to it myself.  
Yhtenä jouluna tein pestoa, jonka annoin naapureillemme kauniissa purkissa.  Purkin  koristelin itsetehdyllä  etiketillä.

Pictures borrowed from here.

You may also like

6 Comments

  1. Pinja:Kuvat ei ole omiani, joten en voi varmasti sanoa. Luulisi, että Sinooperissa, Sinellissä tai Askarellissa olisi jotain vastaavia. Tai ainahan voi tehdä itse muottia käyttäen :)Nappaat vain jostain piirrustusohjelmasta valmiin muotin ja sitä hyväksi käyttäen teet etiketeistä oikean muotoisia :)

  2. Pinja:Kuvat ei ole omiani, joten en voi varmasti sanoa. Luulisi, että Sinooperissa, Sinellissä tai Askarellissa olisi jotain vastaavia. Tai ainahan voi tehdä itse muottia käyttäen :)Nappaat vain jostain piirrustusohjelmasta valmiin muotin ja sitä hyväksi käyttäen teet etiketeistä oikean muotoisia :)

  3. Ihana idea! Ja ihana, että balsamicot yms. voisi pitää esillä! Kun nyt ne etiketit on aina erilaisia eikä viitsi pitää esillä!-B

  4. Ihana idea! Ja ihana, että balsamicot yms. voisi pitää esillä! Kun nyt ne etiketit on aina erilaisia eikä viitsi pitää esillä!-B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*