Dior Des Lices, Saint-Tropez – beautiful little oasis

Vähän aikaa mainitsinkin, että Saint-Tropez yllätti minut täysin viehättävyydellään postauksessani Saint-Tropez – dix points. Olin kuvitellut sen olevan aivan erilainen ja kaupungin kylämäisyys yllätti minut täysin. Se on hyvä, kun saa itsekin pieniä kopauksia omille epäluuloilleen :)

Avec Sofié blog l Dior Des Lices, Saint-Tropez

Avec Sofié blog l Dior Des Lices, Saint-Tropez

Olimme Saint-Tropezissa päivän ja taisi olla meidän loman kuumin päivä, kun olimme tuossa rantakaupungissa. Rannalle emme menneet, vaan kävimme kahviloissa juomassa jääteetä, jotta välttyisimme nestehukalta. Yksi pysähtymisen arvoinen paikka oli ehdottomasti Dior Des Lices -kahvila.

Avec Sofié blog l Dior Des Lices, Saint-Tropez

Olin vähän huonosti tutustunut Sain-Tropeziin ennen päiväretkeämme ja minulle ei ollut oikein mitään sen kummempia odotuksia. Kun kävelimme pienillä kujalla, huomasin kauniin villan ja Diorin kylteillä varustettuna. Mitäh? Onko se oikeasti Dior -kahvila? Oli se juuri se.

En tiedä millainen kaupunginvaltuusto tai vastaava Saint-Tropezissa on, mutta hyvin oli kaupunki säilyttänyt vanhat raaminsa. Liikkeet ja kahvilat löytyivät vanhoista kivitaloista ja kovinkaan montaa uudisrakennusta en tainnut nähdä. Tämä lieneekin yksi syy miksi niin paljon pidin kaupungista, kun siinä oli sellaista vanhanajan hohdetta ja herkkyyttä.

Avec Sofié blog l Dior Des Lices, Saint-Tropez

Avec Sofié blog l Dior Des Lices, Saint-Tropez

En tiedä ehdimmekö enää tänä kautena Saint-Tropeziin ennen kuin kesäkylä laittaa taas kaiken kiinni, mutta ensi kesänä olisi ihanaa, jos voisimme olla kaupungissa myös yötä. Saint-Tropez on bikinien lisäksi tunnettu myös vaikeakulkuisuudesta, joten jos olette menossa sinne heinä- tai elokuussa, muistakaa varata aikaa, sillä tie oli myös meidän käydessä siellä tukkoinen.

Avec Sofié blog l Dior Des Lices, Saint-Tropez

Avec Sofié blog l Dior Des Lices, Saint-Tropez

Laittakaa myös Dior Des Lices -kahvila ylös, sillä se oli mitä kaunein keidas. Siellä viettää kuumana kesäpäivänä helposti tunnin, jos toisenkin kirjaa lueskellessa. Upea paikka kerassaan :)

You may also like

1 Comment

  1. Hotel La Figuiere on tosi kiva, kohtuuhintainen hotelli kauniin luonnon keskellä. Kannattaa varata hetki myös altaalla oleskeluun. Kuumimman sesongin aikana hotellit on todella kalliita eikä laatu vastaa pyydettyä hintaa. St Tropez vaan yksinkertaisesti on mielettömän suosittu, joten hotellit voivat pyytää älyttömiä hintoja heinä-elokuussa. La Figuiere oli poikkeus vähän alle 300 euron yöhinnallaan ja muutenkin positiivinen yllätys.

    Itse käymme myös Pampelonnen beach clubeilla, joista parhaita on Bagatelle ja Le Club 55. Olen varma, että rakastaisit Le Club 55’n iltapäivälounasta… Bagatelle sen sijaan sopii paremmin myöhäisen iltapäivän bileisiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*