Dear friends


Opiskeluitani Vaasassa häiritsee yksi asia, rakkaimmat ystäväni. Ystäväni ja perheeni ovat tottuneet ikävöiviin puheluihini ja viesteihini. Olen ollut ystäväpiirissäni se ihminen joka on aina sanonut lähtevänsä valmistuttuaan ulkomaille töihin. Vaihtoni aikana opin yhtä sun toista itsestäni ja yksi itsestäni oppimani asia on se, että en voisi elää kaukana ystävistäni. Nämä kaksi viikkoa Helsingissä ovat taas vierähtäneet hurjaa vauhtia sillä iltaisin olen nähnyt ystäviäni, perhettäni ja kaveritani. Vaasassa ollessani olen ikävöinyt sitä, että voi vain kävellä ystävän oven taakse ja pyytää itsensä kylään.  Muutama parhaimmista kavereistani asuu ihan kivenheiton päässä kotiovestani, joten välimatka näin kesäisin kaventuu huomattavasti. Parhaiden ystävien kanssa ei välttämättä tarvitse edes tehdä mitään, ei tarvitse edes puhua, voi vain olla. Eilenkin näin parhaita ystäviäni brunssin merkeissä ja iltapäivän me vain tepastelimme kaupungilla ilman minkäänlaista suunnitelmaa, tätä juuri olen kaivannut niin älyttömän paljon. Ystäväni kyselevät usein, että mikä siinä Vaasassa oikein mättää? Vaasassa ei sinänsä ole mitään vikaa, ystäväni eivät vain ole siellä. Olen tässä hiljattain kyseenalaistanut haluani muuttaa ulkomaille (ainakaan pysyvästi), sillä en tiedä miten voisin olla erossa rakkaimmistani.

Olen tässä viime viikkojen aikana tehnyt yhtä sun toista; käynyt Korkeasaaressa, käynyt kuuntelemassa Santanaa ja Bon Jovia, istunut puistossa lapsuudenystäväni kanssa, testaillut uusia ravintoloita, kokkaillut sushia ja kaiken tämän olen tehnyt rakkaimpieni ympäröimänä. Haluaisin niin paljon enemmän tunteja vuorokauteen, jotta kerkeäisin olla teidän kanssa enemmän.  Tuntuu niin hyvältä olla teidän lähellä!  Ajattelin esitellä teille muutamaa ystävääni. Kaikista ystävistäni en nyt hiljattain ole ottanut uusia kuvia, mutta tässä muutama kuva ihanista hetkistä ystävien kanssa :)

1. Ensimmäisessä kuvassa on ystäväni, joka muistaa aina muistuttaa minua auringon vaaroista. Hän rakastaa suklaata ja saaristoa. 2. Toisessa kuvassa olen Cucpakeilla kuppikakkuni kanssa. Hän ei asu tällä hetkellä Suomessa, joten jokainen minuutti minkä saan hänen kanssaan viettää on kultaakin kalliimpi. 3. Olimme ystäväni kanssa iltakävelyllä. Tällä hetkellä Suomen kesä on todellakin kauneimmillaan. 4. Kävimme yhtenä iltana Korkeasaaressa, jossa riikinkukko esitteli minulle upeaa sulkapukuaan. 5. Café Regatta on kuulunut suosikkikahviloihini jo yli viiden vuoden ajan. Toissa viikolla kävimme ystäväni kanssa siellä spontaanilla myöhäisen illan korvapuustilla. 6. Ystäväni upouudet hiiriballerinat. Näitä ballerinona on metsästetty eri maista ja mantereilta. 7. Yhtenä iltana kävelimme Töölönlahdella ja nautimme auringonlaskusta. 8. Kuva on sinällään lavastettu, sillä tiesin että jos lautaselleni jää ruokaa kuulen ystäväni sanovan, “siis etkö sä syö enää”. Tämä neitokainen syö kaikkien lautaset tyhjiksi, siis kaikkien! Suuresta ruokahalustaan huolimatta omistaa pisamakkaani upean figuurin. How on earth you do it? 9. Yksi parhaimista ystävistäni ei sano kahdelle asialle “ei”, toinen on sushi ja toinen samppanja. Tein meille yhtenä iltana makeja, joissa oli täytteenä parsaa, naudan sisäfilettä ja chilillä maustettua philadelphiaa, NAM! 10. Uusin ystäväni on poikaystäväni siskon hauvavauva, joka kyläili meillä viime viikon. Hänen seuransa ei tehnyt hyvää koirakuumeelleni.. 11. En tiedä miten ystäväni sen tekee, mutta hänellä on aina niin upeat kynnet, AINA! Hän on alunperin ranskalainen ja hänen ansiostaan ranskantaitoni eivät ole enää niin ruosteessa.  12. Suomen kesä on vaan kertakaikkiaan maailman ihanin asia. Viime päivät tosin ovat olleet aika koleita, mutta eiköhän se kesä taas juhannuksen jälkeen ala :)

Tässä oli listaus kesäisistä hetkistäni :) Tykkäättekö muuten kuvista tällä lailla, että niistä aukeaa ikkuna? Vai haluatteko että sijoitan ne normaalisti?

 

 

You may also like

26 Comments

 1. Olet rakas <3 Nautitaan kesä yhteisistä hetkistä, jotta saat syksyksi Vaasaan paljon muistoja mukaan otettavaksi.

 2. Olet rakas <3 Nautitaan kesä yhteisistä hetkistä, jotta saat syksyksi Vaasaan paljon muistoja mukaan otettavaksi.

 3. Etkö saanut sitten Vaasasta ystäviä? Minulla ainakin parhaat/läheisimmät ystävät löytyivät juuri opiskelujen kautta. Sen lisäksi on olemassa ne ihanat lapsuudenajan ystävät.

  1. Joo tottakai sain, ja paljonkin. Läheisimmät ja vanhimmat ystäväni vaan asuvat Helsingissä. Vaasassa elämä on rajoittunut niin paljon opiskelun ympärille, että elämä siellä on niin erilaista. Enkä tekstilläni tarkoita, etteikö Vaasassakin ystävät ja koulukaverit olisi ihania, olen vain nyt niin onnellinen ollessani täällä vanhojen ystävien ympäröimänä:)

 4. Etkö saanut sitten Vaasasta ystäviä? Minulla ainakin parhaat/läheisimmät ystävät löytyivät juuri opiskelujen kautta. Sen lisäksi on olemassa ne ihanat lapsuudenajan ystävät.

 5. Joo tottakai sain, ja paljonkin. Läheisimmät ja vanhimmat ystäväni vaan asuvat Helsingissä. Vaasassa elämä on rajoittunut niin paljon opiskelun ympärille, että elämä siellä on niin erilaista. Enkä tekstilläni tarkoita, etteikö Vaasassakin ystävät ja koulukaverit olisi ihania, olen vain nyt niin onnellinen ollessani täällä vanhojen ystävien ympäröimänä:)

 6. Tiedän tasan mitä tarkoitat! Opiskelen Rovaniemellä, mutta kesät olen Helsingissä. Vaikka opiskelupaikkakunnallani on paljon ihania ihmisiä, mutta silti vanhojen kavereiden näkeminen tuntuu pitkän välimatkan takia aina niin uskomattomalta.

 7. Tiedän tasan mitä tarkoitat! Opiskelen Rovaniemellä, mutta kesät olen Helsingissä. Vaikka opiskelupaikkakunnallani on paljon ihania ihmisiä, mutta silti vanhojen kavereiden näkeminen tuntuu pitkän välimatkan takia aina niin uskomattomalta.

 8. Niin, opiskeluaikaani en vaihtaisi mihinkään. Tutkinnon lisäksi olen saanut niin paljon ihania ihmisiä ympärilleni ja aivan ihania muistoja! Ja kesäisin elämä on muutenkin niin erilaista, voi tehdä niin paljon enemmän kaikenlaista. Näen osaa ystävistäni niin harvoin, joten kesä Helsingissä ystävien lähellä on harvinaista herkkua :)

 9. Niin, opiskeluaikaani en vaihtaisi mihinkään. Tutkinnon lisäksi olen saanut niin paljon ihania ihmisiä ympärilleni ja aivan ihania muistoja! Ja kesäisin elämä on muutenkin niin erilaista, voi tehdä niin paljon enemmän kaikenlaista. Näen osaa ystävistäni niin harvoin, joten kesä Helsingissä ystävien lähellä on harvinaista herkkua :)

 10. Voi kuppikakkuni! <3 Olet paras. Ja minulla on taas hirmuinen ikävä.
  Nyt kyllä googlaan teleportin tekoa, saan sen varmasti parissa päivässä valmiiksi.
  Sen ses vi! :)

  1. Mahtava juttu Sandraseni! Oletkin aikamoinen koodari, niin uskon sinun rakentavan teleportin asap! Juhannus siis ehkäpä yhdessä? <3

 11. Voi kuppikakkuni! <3 Olet paras. Ja minulla on taas hirmuinen ikävä. Nyt kyllä googlaan teleportin tekoa, saan sen varmasti parissa päivässä valmiiksi.Sen ses vi! :)

 12. Mahtava juttu Sandraseni! Oletkin aikamoinen koodari, niin uskon sinun rakentavan teleportin asap! Juhannus siis ehkäpä yhdessä? <3

 13. I know the feeling! Mun perhe ja ystävät ovat pohjoisessa ja itse olen täällä Helsingissä. En vain osaa nauttia täällä elämisestä niin paljon kun ei voi arkea jakaa rakkaiden kanssa..

  1. Niinhän se on. En tiedä mikä on sinun tilanteesi, mutta olen onnellinen siitä kun tiedän Vaasailun olevan vain yski kiva osa elämääni. Vuoden päästän voi hyvillä mielin katsoa taaksepäin ja miettiä kaikkia ihania muistoja joita on vuosien aikana tarttunut mukaan :)
   Toivottavasti pääset kesällä perheesi luo :)

 14. I know the feeling! Mun perhe ja ystävät ovat pohjoisessa ja itse olen täällä Helsingissä. En vain osaa nauttia täällä elämisestä niin paljon kun ei voi arkea jakaa rakkaiden kanssa..

 15. Kiva tuo systeemi, että kuvat aukeavat isompaan ikkunaan, josta ne voi katsella yksi kerrallaan.

  Mutta yksi tylsä juttu tässä blogialustassa on se, ettei blogger-tunnistautuminen toimi! Vai olenko nyt vain niin pahvi, etten löydä kirjautumiskohtaa? Rantapallolle pikku vinkki siis, että olisi mahtavaa, jos blogger-tunnuksilla voisi kommentoida :)

  Jään muuten innolla odottamaan, milloin S lanseeraa teleportin! Mullekin voisi olla sille käyttöä. ;)

  1. No niin minunkin mielestäni! Vähän vaihtelua :)

   Niin, mutta eikö WordPress tunnista sinua jo ensimmäisen komentin jälkeen? Tai ainakin itselläni se toimii niin esimerkiksi Indiedaysin blogien kanssa :)
   Katsotaan, jos saisin datahanskan tekemään asialle jotain :) Ensimmäinen toiveesi toteutui tänään :)

   1. Ja Petra, sitä minäkin toivon ja hartaasti! Olemme nyt melkein kaksi vuotta yritääneet keksiä sitä, mutta ei se vain ole aiemmin onnistunut. Luotto Sarahin koodaajan kykyihin on kyllä kova, joten eiköhän se neito sellaisen meille taio :)

 16. Kiva tuo systeemi, että kuvat aukeavat isompaan ikkunaan, josta ne voi katsella yksi kerrallaan. Mutta yksi tylsä juttu tässä blogialustassa on se, ettei blogger-tunnistautuminen toimi! Vai olenko nyt vain niin pahvi, etten löydä kirjautumiskohtaa? Rantapallolle pikku vinkki siis, että olisi mahtavaa, jos blogger-tunnuksilla voisi kommentoida :) Jään muuten innolla odottamaan, milloin S lanseeraa teleportin! Mullekin voisi olla sille käyttöä. ;)

 17. Niinhän se on. En tiedä mikä on sinun tilanteesi, mutta olen onnellinen siitä kun tiedän Vaasailun olevan vain yski kiva osa elämääni. Vuoden päästän voi hyvillä mielin katsoa taaksepäin ja miettiä kaikkia ihania muistoja joita on vuosien aikana tarttunut mukaan :)Toivottavasti pääset kesällä perheesi luo :)

 18. No niin minunkin mielestäni! Vähän vaihtelua :)Niin, mutta eikö WordPress tunnista sinua jo ensimmäisen komentin jälkeen? Tai ainakin itselläni se toimii niin esimerkiksi Indiedaysin blogien kanssa :)Katsotaan, jos saisin datahanskan tekemään asialle jotain :) Ensimmäinen toiveesi toteutui tänään :)

 19. Ja Petra, sitä minäkin toivon ja hartaasti! Olemme nyt melkein kaksi vuotta yritääneet keksiä sitä, mutta ei se vain ole aiemmin onnistunut. Luotto Sarahin koodaajan kykyihin on kyllä kova, joten eiköhän se neito sellaisen meille taio :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*