Dagens

Tämä on minulta aika erilainen postaus, mutta eilinen miljöö sopi uudelle paidalleni niin vallan mainiosti, niin ajattelin valottaa hieman mökkivarustustani.  Olimme lauantaista sunnuntaihin ystävämme mökillä täällä Vaasan lähistöllä. Nautin mökkeilystä ja kaikesta siihen liittyvästä ihan mielettömän paljon. Mökillä kun ei voi tehdä juurikaan mitään normaalia, niin ajatukset ovat poissa kaikista arkisista jutuista.

Saimme nauttia aurinkoisesta ilmasta ja päivällä tarkeni ihan t-paidalla, mutta illalla ja kalaretkillä oli hieman viileämpää niin villapaitaa tarvittiin. Olin halunnut palmikkoneuletta jo jonkun aikaa ja viime viikolla sellainen tuli vastaan H&M:llä. Ainut miinuspuoli neuleessa on se, että se ei ole kokonaan villaa vaan tekokuituja on sekoitettu joukkoon. Paita kumminkin ajaa asiansa ja lämmittää mukavasti näissä kylmenevissä syysilloissa.

 

You may also like

30 Comments

  1. Niin minustakin :). Menee kyllä varmaan materiaalinsa takia aika nopsasti nukkaiseksi, mutta ei kai tuolla hinnalla mitään superlaatua voi odottaakaan :)

   No sinulta tuntuu kyllä noi neulomiset luonnistuvan! Kateellisena olen ihaillut kädenjälkeäsi, ihan mielettömän kauniita neuleita ja muita juttuja olet saanut aikaiseksi :)

   1. Voi muuten olla ihan hyvä, että paidassa on hieman tekokuitua mukana. Villa on sen verran arka materiaali, että tekokuidut auttavat pitämään muotoa tallella. Novitan langoissakin on suuressa osassa tekokuitua seassa, tuo mukanaan mm. sen konepesun mahdollisuuden.

    Toivottavasti H&M:n neuleesi kestää käyttöä pidempäänkin, loppuen lopuksi niissä on kyllä ihan kelpo hinta-laatu-suhde :)

    1. Niin, mutta mua inhottaa kun jos sitä on paljon, niin vaatteet eivät hengitä. Minulla on muutamia neuleita joissa on tekokuituja ja ne ovat menneet heti ensimmäisessä pesussa ihan nukkaiseksi. En muutenkaan pidä tekokuiduista ja sen takia suurin osa paidoistani onkin puuvillaa.

     Näihin laatujuttuihin sen verran, että ei se hinta välttämättä laatua takaa. Meillä on kummallakin Tigerin vaatteet vähän niinkuin boikotissa. Kummallekin on käynyt niin, että ensimmäisessä pesussa neule on mennyt ihan nukkaiseksi.
     Gantin paitoja/vaatteita saa esimerkiksi käyttää ja pestä niin monta kertaa kuin huvittaa eikä vaatteet mene miksikään :)

     Niin on :)

     1. Joo liika on liikaa ja sellaiset ahdistavat neuleet ovat ihan hirveitä! Gant on kyllä laadukas merkki, mulla myös Tommy Hilfigerin neuleet kestäneet hyvin pesua ja käyttöä :)

 1. Niin minustakin :). Menee kyllä varmaan materiaalinsa takia aika nopsasti nukkaiseksi, mutta ei kai tuolla hinnalla mitään superlaatua voi odottaakaan :)No sinulta tuntuu kyllä noi neulomiset luonnistuvan! Kateellisena olen ihaillut kädenjälkeäsi, ihan mielettömän kauniita neuleita ja muita juttuja olet saanut aikaiseksi :)

 2. Voi muuten olla ihan hyvä, että paidassa on hieman tekokuitua mukana. Villa on sen verran arka materiaali, että tekokuidut auttavat pitämään muotoa tallella. Novitan langoissakin on suuressa osassa tekokuitua seassa, tuo mukanaan mm. sen konepesun mahdollisuuden.Toivottavasti H&M:n neuleesi kestää käyttöä pidempäänkin, loppuen lopuksi niissä on kyllä ihan kelpo hinta-laatu-suhde :)

 3. Niin, mutta mua inhottaa kun jos sitä on paljon, niin vaatteet eivät hengitä. Minulla on muutamia neuleita joissa on tekokuituja ja ne ovat menneet heti ensimmäisessä pesussa ihan nukkaiseksi. En muutenkaan pidä tekokuiduista ja sen takia suurin osa paidoistani onkin puuvillaa.Näihin laatujuttuihin sen verran, että ei se hinta välttämättä laatua takaa. Meillä on kummallakin Tigerin vaatteet vähän niinkuin boikotissa. Kummallekin on käynyt niin, että ensimmäisessä pesussa neule on mennyt ihan nukkaiseksi. Gantin paitoja/vaatteita saa esimerkiksi käyttää ja pestä niin monta kertaa kuin huvittaa eikä vaatteet mene miksikään :)Niin on :)

 4. Mökkeily on kyllä mukavaa, kun saa nauttia luonnonrauhasta eikä ole niin vaarallista, miltä näyttää :) Harmittaa, ettei meillä ole kesämökkiä, mutta onneksi saa lainata serkkujen merenrantamökkiä – rakastan merta!

  Itsellänikin on palmikkoneule etsinnän kohteena, mutta en ole vielä tajunnut H&M:ltä katsoa, täytyykin käydä tutkimassa.

  1. Niin on. Jos minulla olisi mökki täällä lähellä, niin viettäisin siellä varmasti kaikki viikonloput :)
   En ole vielä päättänyt, että kumpi on kivempi, Saimaa vaiko meri. Meren lähellä haluan asua, mutta mökin haluaisin kyllä Saimaan rannalle :)

   Suosittelen pienemmän koon ostamista mitä normalisti. Oma paitani on s kokoa, mutta se on aika reilu niin olisi pitänyt ostaa paita koossa xs :)

 5. Mökkeily on kyllä mukavaa, kun saa nauttia luonnonrauhasta eikä ole niin vaarallista, miltä näyttää :) Harmittaa, ettei meillä ole kesämökkiä, mutta onneksi saa lainata serkkujen merenrantamökkiä – rakastan merta!Itsellänikin on palmikkoneule etsinnän kohteena, mutta en ole vielä tajunnut H&M:ltä katsoa, täytyykin käydä tutkimassa.

 6. Niin on. Jos minulla olisi mökki täällä lähellä, niin viettäisin siellä varmasti kaikki viikonloput :)En ole vielä päättänyt, että kumpi on kivempi, Saimaa vaiko meri. Meren lähellä haluan asua, mutta mökin haluaisin kyllä Saimaan rannalle :)Suosittelen pienemmän koon ostamista mitä normalisti. Oma paitani on s kokoa, mutta se on aika reilu niin olisi pitänyt ostaa paita koossa xs :)

 7. Heippa!
  On pitänyt lisätä sinut tuonne suosikkeihini, mutta en näköjään itse ole tarpeeksi hyvä datahanska, että se tulisi samaan muotoon kuin nuo muutkin. Yritän hoitaa jutun asap :))))

  Niin sopii! Paita oli kyllä kuin tehty noihin maisemiin :))

 8. Heippa!On pitänyt lisätä sinut tuonne suosikkeihini, mutta en näköjään itse ole tarpeeksi hyvä datahanska, että se tulisi samaan muotoon kuin nuo muutkin. Yritän hoitaa jutun asap :))))Niin sopii! Paita oli kyllä kuin tehty noihin maisemiin :))

  1. Eikö! Katsoin profiiliasi ja yllätyksekseni et olekaan kotoisin Vaasasta. Vaasalaiset viljelevät puhessaa etuliitettä “yli”. Milloin on yli-kylmä, yli-tuulista tai yli-ihanaa :)

 9. Eikö! Katsoin profiiliasi ja yllätyksekseni et olekaan kotoisin Vaasasta. Vaasalaiset viljelevät puhessaa etuliitettä “yli”. Milloin on yli-kylmä, yli-tuulista tai yli-ihanaa :)

 10. Joo liika on liikaa ja sellaiset ahdistavat neuleet ovat ihan hirveitä! Gant on kyllä laadukas merkki, mulla myös Tommy Hilfigerin neuleet kestäneet hyvin pesua ja käyttöä :)

 11. Hahaa! :DD Piristävä kommentti. Ei, en ole Vaasasta- en ole edes käynyt siellä. Puhun sekalaisesti, vähän oululaisittain, vähän eteläläisittäin, vähän jotain muuta vielä sekaan… :)Hmm, kiinnostaisi tietää onko nämä tällaiset neuleet vielä myynnissä? On varmaan. Mutta, ei minun pitäis ostaa nyt yhtään mitään niin sano että ehei, ei ole enää kaupoissa!

  1. Haha, yksi sana mitä vaasalaiset myös viljelevät on “hellunen”. Näillä on vähän hassuja tapoja ilmaista suomea muutenkin :D Minäkin puhun vähän mitä sattuu, välillä mennään leveellä tampereenmurteella ja kun mummin tai joku muu sukulainen soittaa, niin sitten puhutaan “miekieltä” :D
   Ostin neuleen viime viikolla, niin luulisi että niitä on vielä kaupoissa :)

 12. Hahaa! :DD Piristävä kommentti. Ei, en ole Vaasasta- en ole edes käynyt siellä. Puhun sekalaisesti, vähän oululaisittain, vähän eteläläisittäin, vähän jotain muuta vielä sekaan… :)Hmm, kiinnostaisi tietää onko nämä tällaiset neuleet vielä myynnissä? On varmaan. Mutta, ei minun pitäis ostaa nyt yhtään mitään niin sano että ehei, ei ole enää kaupoissa!

 13. Haha, yksi sana mitä vaasalaiset myös viljelevät on “hellunen”. Näillä on vähän hassuja tapoja ilmaista suomea muutenkin :D Minäkin puhun vähän mitä sattuu, välillä mennään leveellä tampereenmurteella ja kun mummin tai joku muu sukulainen soittaa, niin sitten puhutaan “miekieltä” :DOstin neuleen viime viikolla, niin luulisi että niitä on vielä kaupoissa :)

 14. Hellunen! Aika huvittava sana.:) Minäkään en varmaan koskaan opi puhumaan jotakin tiettyä murretta mutta eipä se haittaa! :D Äh, kyllä tekis mieli ostaa se. Mut ei, en voi! En saa ostaa enää mitään vähään aikaan:D

 15. Hellunen! Aika huvittava sana.:) Minäkään en varmaan koskaan opi puhumaan jotakin tiettyä murretta mutta eipä se haittaa! :D Äh, kyllä tekis mieli ostaa se. Mut ei, en voi! En saa ostaa enää mitään vähään aikaan:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*