Christmas Wish list

Santa baby… Todellisuudessahan en oikeasti tarvitsisi yhtään mitään, sillä näin muuton jälkeen olen hyvin tietoinen siitä, että minun pitäisi oikeasti hankkiutua tavaroistani eroon eikä haalia niitä lisää. Tässä kumminkin toivelistaa teille tontuilleni.

joululahjoja3 last

1. Iittalan Tools-kattilat ovat olleet jo kauan unelmissani. 2. Iittalan Essence kuohuviinilaseja puuttuu lasikokoelmastani muutama kappale. 3. Nanny Stillin suunnittelemat Mango-aterimia löytyy minulta jo nyt, mutta kokoelmani kaipaisi hivenen vielä täydennystä. 4. Kotoa löytyy Lexingtonin Original pyyhkeitä jo vino pino, mutta varsinkin merkin 50 cm x 70 cm kokoisia käsipyyhkeitä kaipaisin lisää. 5. Kodin ikkunalautoja koristamaan ja pimeitä iltoja valaisemaan haluaisin Pentikin Rondo-lampunjalkoja. 6. Kättäni koristamaan haluaisin Efva Attlingin Bow Wow Wow -käsikorun, mikä on samaa sarjaa kuin korvakoruni. 7. Hajuvesihyllylle toivoisin taas hivenen täydennystä, sillä aiemmin syksyllä ostamani hajuvesi on haihtunut. Pidän tuosta Stella McCartneyn Lily-tuoksusta ihan todella paljon. Se on sopivan naisellinen, mutta silti todella raikas tuoksu.

Saa nähdä avautuuko paketeista yhtään näistä toiveistani. Niin kuin jo aiemmin sanoin, niin en oikeasti tarvitse mitään. Jos kumminkin jonkun noista toiveistani saisin, niin olisin aika onnellinen. En tosin tiedä kuinka aktiivisesti joulupukki tätä blogiani lueskelee ;). Onko teillä jotakin erityistä mitä toivette saavanne joululahjaksi?

__________________________________________

Dear Santa… I don’t actually need anything. While I was moving into my new flat, I realized that I have way too much stuff. Anyway, here is my Christmas whislist.

I’ve been dreaming of Iittala Tools casserole set for so long. 2. My Iittala Essence sparkling wine glass collection is still missing few glasses. 3. Mango cutlery by Nanny Still has been my favorites over 10 years. I have some pieces from the collection, but it’s not still complete. 4. I already have few Lexington Original towels in my closets, but who wouldn’t need basic white towels? 5. I would like to decorate my window sills with big lamps and I think that those Pentik lampstands would fit perfectly into my home. 6. I would like to have the Bow Wow Wow bracelet by Efva Attling. I already have earrings from the collection, but I think that bracelet would look very good on my wrist.7. Earlier in the autumn I bought a new perfume from Stella McCartney. Unfortunately my Lily EdP hasn’t lasted that long. Anyhow, I like that scent so much that I think Santa should pamper me with a new bottle of Lily Edp.

You may also like

14 Comments

 1. Toivottavasti joulupukki saa kirjeesi perille ja kuusen alta löytyy mieleisiä lahjoja :)

  Mie en oikein ole tänä vuonna kovasti jaksanu joulua odottaa, tänä vuonna en jaksa laittaa edes kuusta. Vaikka kuusi on ollu tärkeä laittaa jo viimeistään itsenäisyyspäivänä ja olen kuukauden päivät sitä siinä sitten katsellut. Tänä vuonna vaan ei jaksa. Ekaa joulua ollaan viettämässä kotona, nyt ei mennä pohjoiseen mummolaan. Nyt täytyy minunkin alkaa viettää jouluja eri tavoilla, niillä tavoilla kuin muut ihmiset on viettäneet joulunsa. Mie oon kuitenkin ollu kaikki jouluni aina mummolassa ja mielellään sinne mennytkin. Mutta tänä jouluna sitten ekaa kertaa kotona, olen jopa suunnitellut (ja odottanut) pääseväni tapanintansseihin. Ens jouluna haluaisin olla jossain lämpimässä.

  Mutta en mie halua synkistellä vaan haluan toivottaa rauhallista ja kaunista joulua sinulle! <3 Kanelin tuoksuisia jouluhaleja!

 2. Toivottavasti joulupukki saa kirjeesi perille ja kuusen alta löytyy mieleisiä lahjoja :)Mie en oikein ole tänä vuonna kovasti jaksanu joulua odottaa, tänä vuonna en jaksa laittaa edes kuusta. Vaikka kuusi on ollu tärkeä laittaa jo viimeistään itsenäisyyspäivänä ja olen kuukauden päivät sitä siinä sitten katsellut. Tänä vuonna vaan ei jaksa. Ekaa joulua ollaan viettämässä kotona, nyt ei mennä pohjoiseen mummolaan. Nyt täytyy minunkin alkaa viettää jouluja eri tavoilla, niillä tavoilla kuin muut ihmiset on viettäneet joulunsa. Mie oon kuitenkin ollu kaikki jouluni aina mummolassa ja mielellään sinne mennytkin. Mutta tänä jouluna sitten ekaa kertaa kotona, olen jopa suunnitellut (ja odottanut) pääseväni tapanintansseihin. Ens jouluna haluaisin olla jossain lämpimässä.Mutta en mie halua synkistellä vaan haluan toivottaa rauhallista ja kaunista joulua sinulle! <3 Kanelin tuoksuisia jouluhaleja!

 3. Hih, joulupukki taitaa olla vähän kiireinen tällä hetkellä, niin saas nähdä ;)

  Voi Fiipi, olen niin pahoillani :`( <3

  Niin, minäkin olisin jossakin muualla, mutta kun toinen puoliskoni on niin jouluihminen että hän haluaa olla kotosalla..Ensi jouluna minä päätän että minne mennään ja mitä tehdään :)

  Ei haittaa, joskus saa synkistellä. Tunnen sitäpaitsi itseni niin onnekkaaksi kun minulla on sinunlaisia lukijoita, jotka pystyvät puhumaan tämmöisiäkin asioita minulle <3

  Paljon haleja Fiipinen <3

 4. Hih, joulupukki taitaa olla vähän kiireinen tällä hetkellä, niin saas nähdä ;)Voi Fiipi, olen niin pahoillani :`( <3Niin, minäkin olisin jossakin muualla, mutta kun toinen puoliskoni on niin jouluihminen että hän haluaa olla kotosalla..Ensi jouluna minä päätän että minne mennään ja mitä tehdään :)Ei haittaa, joskus saa synkistellä. Tunnen sitäpaitsi itseni niin onnekkaaksi kun minulla on sinunlaisia lukijoita, jotka pystyvät puhumaan tämmöisiäkin asioita minulle <3Paljon haleja Fiipinen <3

 5. Moikka!

  Tools kattiloista sen verran, että ne ovat tosi kauniita, mutta laatu ei oli lainkaan sitä, mihin hinta viittaa… Käytän itse merkin kattiloita, kaapista löytyy eri mallistoista tuotteita, mutta toolsia en suosittelisi. Saman suuntaisia kommentteja olen kuullut muiltakin kattilan omistajilta. Hinta on sen verran korkea, että halusin varoittaa. :)

  1. Hei, kiitos paljon kun kerroit :)

   Jotain olen myös kuullut aiemmin.

   Mikä niissä on ollut ongelmana?

   Minulla on Tool-juustohöylä ja siihen olen kanssa ollut aika pettynyt. Ikean 1 €:n juustohöyläkin leikkaa juustoa paremmin kuin monta kymmenta euroa maksava höylä.

 6. Moikka!Tools kattiloista sen verran, että ne ovat tosi kauniita, mutta laatu ei oli lainkaan sitä, mihin hinta viittaa… Käytän itse merkin kattiloita, kaapista löytyy eri mallistoista tuotteita, mutta toolsia en suosittelisi. Saman suuntaisia kommentteja olen kuullut muiltakin kattilan omistajilta. Hinta on sen verran korkea, että halusin varoittaa. :)

 7. Hei, kiitos paljon kun kerroit :)Jotain olen myös kuullut aiemmin. Mikä niissä on ollut ongelmana?Minulla on Tool-juustohöylä ja siihen olen kanssa ollut aika pettynyt. Ikean 1 ?:n juustohöyläkin leikkaa juustoa paremmin kuin monta kymmenta euroa maksava höylä.

 8. Ruoka palaa jostain syystä tosi helposti pohjaan, muissa kattiloissa ei ole ollut vastaavaa ongelmaa ikinä. Ja lisäksi siihen saattaa pinttyä väriä ruuista. Kivan näköisiä ne kyllä ovat muihin verrattuna, mutta toivoisin laadulta enemmän.

 9. Ruoka palaa jostain syystä tosi helposti pohjaan, muissa kattiloissa ei ole ollut vastaavaa ongelmaa ikinä. Ja lisäksi siihen saattaa pinttyä väriä ruuista. Kivan näköisiä ne kyllä ovat muihin verrattuna, mutta toivoisin laadulta enemmän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*