Christmas table Setting


Suunnittelin eilen vähän kattausta, sillä se on luonnollisesti minun vastuullani. Valitsin aika luonnonläheisiä värejä ja materiaaleja, mutta juhlavuuden tuntua tuo Lene Bjerren säteilevät kynttilä ja pienet hopeiset yksityiskohdat. Kattaus on vielä aika vaiheessa, mutta tulette näkemään lopputuloksen jouluaaton tienoilla.

Ruokaliinat teetin tässä vähän aikaa sitten Linumin Annabell-kankaasta. Varsinkin tällaisina juhlallisina hetkinä on kiva, että kattauksessa on kankaiset liinat paperisten tilalla. Olen teettänyt ainakin neljät erilaiset ruokaliinat nimenomaan Linumin kankaista. Materiaalit ovat todella laadukkaita ja kankaissa on vaihtoehtoja koristamaan jos minkäkinlainen kattaus. My blueberry nights-postauksessa näkyvät esimerkiksi yhdet ruokaliinat, jotka olen teettänyt Linumin kankaista.

_____________________

Planning the Christmas table setting is naturally on my responsibility.  I chose natural colors and materials to our Christmas table. To get our table to look more festive, I added few silver details. The table setting is far from ready, and you’ll see the final version during Christmas holidays.

Few weeks ago I bought fabric napkins from Linum. Especially during these festive occasions I prefer fabric napkins. I can higly recommend fabrics from Linum because of the quality and wide range of colors. In my pots, my blueberry nights you can see another napkins that I’ve bought from Linum.

You may also like

6 Comments

  1. Hei! Anteeksi tosi paljon! Kyllä näin on päässyt käymään :(

    Asun Vaasassa ja täällä on sellainen sisustusliike kuin Säde, niin heillä on oma ompelija. He eivät tosin tee mitään muita töitä kuin heidän omista kankaista, joten kankaat tulisi ostaa heiltä. Heidän ompelijansa on ihan maailman mahtavin!

    Helsingistä tai muista kaupungeista minulla ei ole tietoa hyvästä ompelijasta :/

  2. Hei! Anteeksi tosi paljon! Kyllä näin on päässyt käymään :(Asun Vaasassa ja täällä on sellainen sisustusliike kuin Säde, niin heillä on oma ompelija. He eivät tosin tee mitään muita töitä kuin heidän omista kankaista, joten kankaat tulisi ostaa heiltä. Heidän ompelijansa on ihan maailman mahtavin!Helsingistä tai muista kaupungeista minulla ei ole tietoa hyvästä ompelijasta :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*