Chili Pineapple Mojito

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harvemmin julkaisen teille mitään juomareseptejä, mutta nyt oli pakko. Olen joskus muutama vuosi sitten maistanut chili ananas – mojitoa ja se drinkki on jäänyt hyvin vahvasti mieleen. Juhannuksen aikoihin teimme kaveriporukan kanssa omatekoisia hampurilaisia ja mikä sopiikaan niiden kanssa paremmin yhteen kuin raikas ja tulinen drinkki?

Mitään virallisia mittasuhteita en nyt ole muistiin kirjoittanut, mutta jokainen voi soveltaa reseptiä omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan :)

Resepti:

1 tuore ananas

3 dl Ananasmehua

Pieni pala tuoretta punaista chiliä

6 dl kivennäisvettä

Tuoretta minttua

Bacardia

Jäitä

2 rkl Sokeria

Kuori ananas, laita se tehosekoittimeen ja soseuta sileäksi. Lohkaise chili ja poista siemenet. Leikkaa chilistä sopivan kokoinen pala ja lisää se tehosekoittimeen. Lohkaise limet ja purista niistä mehut ananasmurskan joukkoon. Murskaa mintunlehdet, lisää sokeri. Lisää ne tehosekoittimeen soodaveden ja rommin kera. Lisää muutama jääpala ja soseuta kevyesti,  älä anna jäiden murskautua kuin hivenen.

Tarjoile hyvässä seurassa kuumana kesäiltana mintunlehtien kera. Taustalla voisi soida vaikka Miike Snown BavarianChris Rean Josephine tai Kim Carnesin Bette Davis Eyes. Mä tiedän, mulla on musiikissa nyt kasarimeininki meneillään  :)

You may also like

8 Comments

 1. Mmmm tässähän tuli ihan jano ;) Mulle ei nuo vahvemmat alkoholit passaa, tulee niin oksu olo niistä että osaan onneksi karttaa niitä jos viihteelle lähtee. Se on skumppa mikä meillä virtaa kun ulos lähdetään :D En oo vuoden 2007 juonu muuta kun ulos mennään. Ennen jonkun muun piti aina avata pullo (yleensä miehen), nyt availen muidenkin pullot :D Tässä rajalla asuttaessa saa olla taas iloinen tuosta Haaparannan Systeemistä. Sieltä saa Freixenetin Mia-kuoharia hintaan 49 sek joka on noin 5,60€. Selvää säästöä! En kyllä ees tiiä saako sitä Alkosta, ainakin ravintoloista saa (hintaan 25€ pullo!)
  Ananasta ja chiliä vois kokeilla silleen bellinityyliin :)

  1. Heips!

   No kuules nyt, sillä alkoholilla ei tarvitse läträillä ;)

   Mulla on hyvin omituinen ongelma kuplajuomat tekee mun kurkusta ihan tosi kipeän ja punaviini tuo migreenin. Sen takia juon yleensä vain valkoviiniä :)

   Bellinit ovat parhaita! Ne ei tee edes kurkkua niin kipsuksi :)

 2. Mmmm tässähän tuli ihan jano ;) Mulle ei nuo vahvemmat alkoholit passaa, tulee niin oksu olo niistä että osaan onneksi karttaa niitä jos viihteelle lähtee. Se on skumppa mikä meillä virtaa kun ulos lähdetään :D En oo vuoden 2007 juonu muuta kun ulos mennään. Ennen jonkun muun piti aina avata pullo (yleensä miehen), nyt availen muidenkin pullot :D Tässä rajalla asuttaessa saa olla taas iloinen tuosta Haaparannan Systeemistä. Sieltä saa Freixenetin Mia-kuoharia hintaan 49 sek joka on noin 5,60?. Selvää säästöä! En kyllä ees tiiä saako sitä Alkosta, ainakin ravintoloista saa (hintaan 25? pullo!)Ananasta ja chiliä vois kokeilla silleen bellinityyliin :)

 3. Heips!No kuules nyt, sillä alkoholilla ei tarvitse läträillä ;)Mulla on hyvin omituinen ongelma kuplajuomat tekee mun kurkusta ihan tosi kipeän ja punaviini tuo migreenin. Sen takia juon yleensä vain valkoviiniä :)Bellinit ovat parhaita! Ne ei tee edes kurkkua niin kipsuksi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*