Chicagoon

matkaa hän.

Lähden tänään päivätyöni takia Chicagoon. Viikonlopun tosin lomailen ja värjöttelen yksin tuulisessa kaupungissa. Yksin matkustaminen ei ole minulle millään lailla ongelma, nautin siitä itseasiassa. Voin tehdä niitä asioita mitä itse haluan. Mennä sen oman aamuvirkun kelloni mukaan ja katsella maailmaa rauhassa sen linssin läpi. Näin kenenkään ei tarvitse hermostua tai odotella linssien vaihtamista.

Kun olen esimerkiksi matkustanut parhaan ystäväni kanssa, niin olen jättänyt hänet nukkumaan ja lähtenyt itse aamulla kuvailemaan ja kun hän on lounasaikaan herännyt, niin olen palannut hotellille ja jättänyt kameran samalla pois. Näin kumpikin saa mitä haluaa, minä kuvat ja hän unta.

Ehdin olla Chicagossa yksin kaksi kokonaista päivää ilman ohjelmaa ja lauantai onkin varattu ostoksille, sunnuntai nähtävyyksille ja maanantai-iltana menen katsomaan jopa koripalloa? Tähän pitää siis huomauttaa etten todellakaan ole perinteinen koriskatsoja. Luulin työkaverini puhuvan jääkiekosta kun hän puhui Chicago Bulssista.. Luulin siis aluksi meneväni katsomaan jääkiekkoa.. No jotain peliä olen siis menossa katsomaan, en niinkään sen pallon, enemminkin fiiliksen takia ;)

Lauantaille olen varannut itselleni jopa pöydän ravintolasta ja listannut muutaman jutun mitä haluan ehdottomasti Chicagossa nähdä. Mitään stressiä en tosin ota, jos jokin paikka jää näkemättä, ensi kertaan sitten.

Olen tehnyt teille postauksia valmiiksi, joten lukemista on teille tulossa. Ehdin myös kertoa ainakin viikonloppuna Chicagon kuulumisiani, joten blogi ei hiljene ihan kokonaan. Kivaa viikonloppua ja nähdään pian taas :)

 

 

 

You may also like

9 Comments

 1. Hyvää matkaa! Kuulostaa että tulee kiva reissu :) Yksin matkustamisessa on omat puolensa mutta on se ihan kiva lähteä kaverinkin kanssa matkaan. Monena iltana yksin ravintolassa syöminen ei ole kovin hauskaa kun taas shoppailu on kivempaa yksin. Olen käynyt Tukholmassa yksin muutaman kerran ja Oslossa haahuillut omia teitäni mutta sen verran mammari olen etten ole uskaltanut lähteä yksin sen kauemmaksi.

 2. Hauskaa matkaa! Aikoinaan kävin silloista amerikkalaista poikaystävää tapailemassa Chicagossa muutamaan otteeseen. Mielenkiintoinen kaupunki.

   

  Yksin matkustamisessa on puolensa. Sinkkuaikoina matkustin pari kertaa vuodessa yksin kaupunkilomalle ja nyt vietän Pariisissa kerran vuodesa viikonlopun yksin ennen messurupeamaa.

   

  -Lumo-

 3. Voi kuulostaa ihanalta! Pidä hauskaa ja nautiskele, matkasuunnitelmasi kuulostaa oikein lupaavalta! :)<3

  curiousnoora.refashion.fi

 4. Heip,

  kiitos, ilmoitan kun olen turvallisesti perillä :)

  On tottakai, minilomilla se yksinmatkustaminen on vain jollain lailla helpompaa :)

  Niin, ravintolassa yksin syöminen on toki vähän yksinäistä, mutta toisaalta taas, silloin voi vaikka lukea kirjaa :)

  Hih, Fiipi – mammari. Sohvi ei ole mammari :)

 5. Oi, jännittävää :)

  Näin olen ymmärtänyt. Minua on valjastettu, että missä saa likkua ettei käy huonosti. Jos sinulla on jotain matkavinkkejä, niin kerro ihmeessä. En ole pahemmin kerennyt katsoa mitä kaikkea pitäisi tehdä.

  Niin, sinkkuna kun ei ikinä tiedä kuka kävelee vastaan ;)

  No tällä reissulta en tosin ole poikaystävää hakemassa. Jotain ihan muuta :)

 6. Ihana kaupunki! Palasimme sieltä juuri parisen viikkoa sitten… Suosittelen ainakin Art Institutea, arkkitehtoonista risteilyä ja ylenpalttista shoppailua! Pidä hauskaa! Ninni

 7. Ihanaa matkaa! Mäkin luulin, että noissa matseissa Jenkeissä olis hyvä tunnelma :) Mutta ainakin Philadelphiassa jouduin pettymään sekä lätkässä että koriksessa. Siellä ihmiset vaan harhaili ja söi. Välillä en edes huomannut että peli oli käynnissä :D Mun veli olis tosin tosta Bullsista niin kateellinen sulle!

   

  Emmi L.

  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*