Chicago

you are absolutely beautiful.

Pieni ihminen on päässyt turvallisesti suureen kaupunkiin. En oikeastaan ehtinyt perehtyä Chicagoon muuten kuin lentokoneessa ennen tänne tuloa (plus muutaman pinterest pinnailun verran), mutta jo ennen tänne tuloa vähän osasin aavistaa että tulen pitämään tästä kaupungista tuulesta huolimatta. Täällä todellakin tuulee (hiukset on ihan marsuilla koko ajan).

Vietin lauantain oikeastaan vain kävellen ympäriinsä. Pieni aikaeroväsymys ehkä painaa vielä hivenen matkalaista, joten ihan sadan prosentin suoritusta en eilen kyllä tehnyt. En edes jaksanut kuluttaa aikaani retail-therapyssä? Väsymyksestä huolimatta silmät pysyivät kumminkin sen veran auki, että ne ehtivät vangita kauniita paloja kaupunkikuvasta. Olin jo pelkästä puiden väriloistosta aivan häkellyksessäni. Täällä on kertakaikkisen kaunista. Kaupunkikuva on kuin jostakin elokuvasta :)

Juttelin lentokoneessa vieressä istuvan naisen kanssa ja hän suositteli minun menevän sunnuntaina gospel brunssille. Ja sinnehän minä menen. Eli tämä aamu alkaa hyvinkin erilaisissa sunnuntain tunnelmissa missä olen koskaan ollut. Viettäkäähän ihana sunnuntai ystäväiseni :)

 

You may also like

2 Comments

 1. Moikka Sofié,

  Olen käynyt Chicagossa joitain kertoja työmatkalla. Ensimmäisellä kerralla en voinut ymmärtää korttelin kiertävää jonoa paikkaan, jossa myydään popcornia. Toisella kerralla kollegani antoi minun maistaa näitä kuuluisia Garrett popcornia ja vaikka en yleisesti ottaen pidä popcornista, olin kerrasta myyty (ällöttävälle kuulostavaan mutta koukuttavan herkulliselle) CaramelCrisp & CheeseCorn Chicago Mixille. Jos siis kuljet Michigan Avenuella, jonotus on vaivan arvoinen. Myyvät popcornia myös metalliastiassa, jossa tuoreus säilyy muistaakseni pari viikkoa, toimii loistavasti myös tuliaisena. Hauskaa matkaa, enjoy the Windy City!

  Tzinzi

  http://tzinziphenomena.blogspot.com

 2. Voi, tutun näköisiä kuvia. Oisi ihana taas käydä tuolla…ehkä kuitenkin seuraavaksi kesä olis se ajankohta, kun viimeksi oli talvi. Terkkuja täältä!

   

  t. Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*