Chic Peek: Bring on the Pastels

En ole aiemmin ollut suuri kaulakorujen ystävä, mutta viimeisen kahden vuoden aikana kaulakorukokoelmani on kasvanut aika monella kappaleella, jopa joillain DIY-yksilöillä. Ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä, että tämänhetkinen pastellibuumi on allekirjoittaneelle todella mieleinen. Pastelleja näkyy vaatteiden lisäksi myös astioissani ja pieninä ripauksina myös sisustustekstiileissäni.

Päivittäinen vaatetukseni koostuu aika pitkälti neuleista, kaulustapidoista ja farkuista, mutta yritän aina silloin tällöin maustaa muuten niin pelkistettyä tyyliäni koruilla ja huiveilla. Hivenen tyttömäiseen tyyliini kuuluu hempeitä värejä ja sieviä yksityiskohtia. Yläpuolella olevissa kuvissa näette yhden asuni tältä viikolta; farkut, H&M:n kauluspaita ja Zaran statement necklace. Keep it simple but colorful!

Tällaiset vaatteisiin liittyvät postaukset menevät vähän yleisen linjani ohi, mutta olen huomannut että vaihtelu on välillä teidänkin kannalta ihan mukava juttu. Huomasin tämän viime viikkoisen laukkupostaukseni johdosta ja ajattelin, että pitää ehkä aina silloin tällöin kuvailla myös vaatteisiin liittyviä juttuja ;). Jos muuten joiltain teiltä lukijoilta löytyy kyseistä laukkua, niin minulla on teille mahdollisia ostajaehdokkaita. Yhdet laukkukaupat on jo taidettu lukijoideni kesken tehdäkin :).

___________________________________

Previously I haven’t used necklaces that much, but in the last two years my necklace collection has expanded a bit. It doesn’t maybe come as a big surprise to anyone that I’m a big fan of pastels. I like to wear pastel colors and I use pastels also in my interior items.

My daily look is quite simple; I would also say that a little bit boring. My daily wear consists jeans, knits and shirts, but every now and then I try to spice up my otherwise so simple style with jewelry and scarves. My girly style includes colors and details. In the pictures above you will see one of my looks from this week; jeans, H&M shirt and Zara statement necklace. Keep it simple but colorful ;)

You may also like

20 Comments

 1. Oho, erilainen juttu tosiaan mutta kiva sellainen. Pidän Sofie blogistasi niin paljon,koska teet kaikki juttusi aina niin suurella vaivalla. Ei nimittäin usein löydä yhtä laadukkaita blogeja.Kiitos tästä, juttujasi on kiva lukea kuvasi ovat kaunista katseltavaa:)

 2. Oho, erilainen juttu tosiaan mutta kiva sellainen. Pidän Sofie blogistasi niin paljon,koska teet kaikki juttusi aina niin suurella vaivalla. Ei nimittäin usein löydä yhtä laadukkaita blogeja.Kiitos tästä, juttujasi on kiva lukea kuvasi ovat kaunista katseltavaa:)

 3. Onpa kiva ja erikoinen koru. Olen mahdoton korufriikki ja laatikot pullistelevat etenkin erilaisia kaulakoruja. Niillä voi niin kivasti piristää simppeliäkin asua.

  Ja tykkään tosi paljon, että kirjoitat monipuolisesti. On mukava nähdä myös vaatteitasi ja korujasi ja kuullä kosmetiikkasuosikeistasi.

  Luulen muuten, että näin sinut Arlandan kentällä parisen viikkoa sitten. Taisit olla silloin juuri Tukholman visiitilläsi. Olin ystäväni kanssa matkalla Berliiniin ja kiiruhtamassa koneeseen. En tohtinut moikata, kun en ollut ihan 100% varma, että olitko se sinä. Ja olen kyllä aika ujokin… Jälkeen päin on hiukan harmittanut, sillä olisihan toki ollut kohteliasta antaa kasvot nimelle :) Ehkäpä joku toinen kerta!

  1. Jep, mulla on aika simppeli tyyli. Pidän yleensä yksivärisiä paitoja ja koruilla saan vaatteisiini sitä jotain :)

   Kiva kuulla! Olen nimittäin kovasti yrittänyt muokata blogiani sellaiseksi että se olisi myös teidän mieleen.

   Hmm. Olitko mua ennen kosmetiikkaosaston jonossa? Edessä ollut nainen hymyili minulle niin kauniisti että ajattelin, että hänen on oltava lukijani :) Mutta jokatapauksessa, minua saa ja pitääkin tulla vetäisemään hihasta! En pure, mutta poskipusun saatan antaa ;). Ehkä sitten jokin toinen kerta!

   Toivottavasti Berliinin matkasi meni hyvin. En ole ikinä käynyt Berliinissä, mutta haluaisin sinne ihan tosi paljon! Mulla on aina ollut sellainen tunne, että Berliini olisi minun kaupunkini!

   1. Kosmetiikkaostoksille ei Tukholmassa ehditty lainkaan lyhyen vaihtoajan takia eli joku toinen lukija on mahtanut sinulle jonossa hymyillä :) Me olimme n. klo 17 aikaan perjantaina matkalla portillemme ja siinä vaiheessa näköisesi henkilö silmälaseissa (en tiedä, käytätkö?) tuli vastaan. Oikeastaan sisäistin vasta hetken päästä, että ketä vastaantullut nainen muistutti ja muistin, että olit maininnut tulevasi Tukholmaan. Sitten harmitti, että en pysähtynyt aiemmin. Voihan olla, että se olikin kaksoisolentosi. Mutta seuraavalla kerralla varmistan asian :)

    Oi, Berliini oli ihana! Suosittelen kovasti ja varmasti matkaan sinne itsekin vielä uudestaan. Kaksi päivää perillä oli niin kovin lyhyt aika ehtiä joka paikkaan. Rento kaupunki ja ihmiset ystävällisiä ja auttavaisia. Meiltä jopa tultiin kysymään oma-aloitteisesti, että tarvitsemmeko apua, kun harhailimme kadulla kartan kanssa – suomalaisena tällaiseen ei ole tottunut :) Ihmiset puhuivat myös hyvää englantia eli se niistä saksan harjoituksista, koska laiskuuttani tietysti sorruin puhumaan englantia. Etenkin, kun matkakumppanini ei puhunut saksaa lainkaan. Olen aikaisemminkin käynyt Saksassa (Düsseldorf, Hampuri) ja tehnyt vuosia töitä saksalaisten kanssa, mutta Berliini ihmisineen oli aivan toista maata kuin mitä osasin kokemusteni perusteella odottaa. Rennompaa, ystävällisempää, kansainvälisempää. Ensi kerralla ehdottomasti keväällä tai kesällä ja pidemmällä ajalla. Kotiäidille tämä oli kuitenkin sopiva breikki ja ihanaa luksusta huolehtia vain itsestään.

    1. Minulla on silmälasit, käytän niitä silloin tällöin ja minulla oli ne päässä Arlandalla :). Peitin niillä reissuväsymyksen ja lentojännityksen ;)

     No tule ihmeessä! On muuten hassua kun aina silloin kun joku lukija tulee moikkaamaan, niin tajuan sen faktan että tätä blogiani lukee muutkin kun kaverit.

     Lomasi kuulostaa aivan ihanalta! Uskon, että tekee hyvää hypätä arjesta vähäksi aikaa pois! Tekee hyvää vähän kelle tahansa. Toivottavasti pääset Berliiniin pian taas takaisin :)

 4. Onpa kiva ja erikoinen koru. Olen mahdoton korufriikki ja laatikot pullistelevat etenkin erilaisia kaulakoruja. Niillä voi niin kivasti piristää simppeliäkin asua.Ja tykkään tosi paljon, että kirjoitat monipuolisesti. On mukava nähdä myös vaatteitasi ja korujasi ja kuullä kosmetiikkasuosikeistasi. Luulen muuten, että näin sinut Arlandan kentällä parisen viikkoa sitten. Taisit olla silloin juuri Tukholman visiitilläsi. Olin ystäväni kanssa matkalla Berliiniin ja kiiruhtamassa koneeseen. En tohtinut moikata, kun en ollut ihan 100% varma, että olitko se sinä. Ja olen kyllä aika ujokin… Jälkeen päin on hiukan harmittanut, sillä olisihan toki ollut kohteliasta antaa kasvot nimelle :) Ehkäpä joku toinen kerta!

 5. Kiitos Johanna :)Kyllä tässä ollaan mukana koko sydämellä ja on kiva jos se välittyy myös sinne ruudun toiselle puolelle <3

 6. Eikö olekin! Olin ihaillut samantapaista kaulakorua Olivia Palermon kaulalla ja heti kun näin tuon yksilön Zarassa niin se täytyi kyllä ostaa :)

 7. Jep, mulla on aika simppeli tyyli. Pidän yleensä yksivärisiä paitoja ja koruilla saan vaatteisiini sitä jotain :)Kiva kuulla! Olen nimittäin kovasti yrittänyt muokata blogiani sellaiseksi että se olisi myös teidän mieleen.Hmm. Olitko mua ennen kosmetiikkaosaston jonossa? Edessä ollut nainen hymyili minulle niin kauniisti että ajattelin, että hänen on oltava lukijani :) Mutta jokatapauksessa, minua saa ja pitääkin tulla vetäisemään hihasta! En pure, mutta poskipusun saatan antaa ;). Ehkä sitten jokin toinen kerta!Toivottavasti Berliinin matkasi meni hyvin. En ole ikinä käynyt Berliinissä, mutta haluaisin sinne ihan tosi paljon! Mulla on aina ollut sellainen tunne, että Berliini olisi minun kaupunkini!

 8. Kosmetiikkaostoksille ei Tukholmassa ehditty lainkaan lyhyen vaihtoajan takia eli joku toinen lukija on mahtanut sinulle jonossa hymyillä :) Me olimme n. klo 17 aikaan perjantaina matkalla portillemme ja siinä vaiheessa näköisesi henkilö silmälaseissa (en tiedä, käytätkö?) tuli vastaan. Oikeastaan sisäistin vasta hetken päästä, että ketä vastaantullut nainen muistutti ja muistin, että olit maininnut tulevasi Tukholmaan. Sitten harmitti, että en pysähtynyt aiemmin. Voihan olla, että se olikin kaksoisolentosi. Mutta seuraavalla kerralla varmistan asian :)Oi, Berliini oli ihana! Suosittelen kovasti ja varmasti matkaan sinne itsekin vielä uudestaan. Kaksi päivää perillä oli niin kovin lyhyt aika ehtiä joka paikkaan. Rento kaupunki ja ihmiset ystävällisiä ja auttavaisia. Meiltä jopa tultiin kysymään oma-aloitteisesti, että tarvitsemmeko apua, kun harhailimme kadulla kartan kanssa – suomalaisena tällaiseen ei ole tottunut :) Ihmiset puhuivat myös hyvää englantia eli se niistä saksan harjoituksista, koska laiskuuttani tietysti sorruin puhumaan englantia. Etenkin, kun matkakumppanini ei puhunut saksaa lainkaan. Olen aikaisemminkin käynyt Saksassa (Düsseldorf, Hampuri) ja tehnyt vuosia töitä saksalaisten kanssa, mutta Berliini ihmisineen oli aivan toista maata kuin mitä osasin kokemusteni perusteella odottaa. Rennompaa, ystävällisempää, kansainvälisempää. Ensi kerralla ehdottomasti keväällä tai kesällä ja pidemmällä ajalla. Kotiäidille tämä oli kuitenkin sopiva breikki ja ihanaa luksusta huolehtia vain itsestään.

 9. Minulla on silmälasit, käytän niitä silloin tällöin ja minulla oli ne päässä Arlandalla :). Peitin niillä reissuväsymyksen ja lentojännityksen ;)No tule ihmeessä! On muuten hassua kun aina silloin kun joku lukija tulee moikkaamaan, niin tajuan sen faktan että tätä blogiani lukee muutkin kun kaverit.Lomasi kuulostaa aivan ihanalta! Uskon, että tekee hyvää hypätä arjesta vähäksi aikaa pois! Tekee hyvää vähän kelle tahansa. Toivottavasti pääset Berliiniin pian taas takaisin :)

 10. Sun blogi on tosi ihana, arkea piristävä ja tyylikäs, ja mielestäni tällaiset pukeutumiseen liittyvät postaukset, samoin kuin kosmetiikkajutut sopivat joukkoon oikein hyvin. Mielelläni lukisin siis sellaisia lisääkin!

  Sä oot kyllä todella esimerkillinen bloggaaja sen takia, miten ystävällisesti ja aidosti kiinnostuneesti vastailet lukijoidesi kommentteihin. Vaikutat todella herttaiselta ihmiseltä ja olet lisäksi mielettömän kaunis, sitä jaksan aina ihailla kun omia kuviasi julkaiset :)

  1. Hei!

   No kosmetiikkaan liittyviä juttuja on tulossa;)

   No te olette minulle niin äärettömän ihania ja ystävällisiä, joten miten muutenkaan voisin teille vastata. Vastailemalla teille ja kyselemällä teidän kuulumisia opin tuntemaan myös teitä siellä ruudun toisella puolella :)

   Yleisesti olen mielummin kameran toisella puolella, mutta joskus on kiva laittaa teille näkyville myös omia kuviani vaikka se vähän pelottaakin. Niin ja se kauneus, se on kyllä katsojan silmissä <3

   Kiitos ihanasta kommentistasi:*

 11. Sun blogi on tosi ihana, arkea piristävä ja tyylikäs, ja mielestäni tällaiset pukeutumiseen liittyvät postaukset, samoin kuin kosmetiikkajutut sopivat joukkoon oikein hyvin. Mielelläni lukisin siis sellaisia lisääkin! Sä oot kyllä todella esimerkillinen bloggaaja sen takia, miten ystävällisesti ja aidosti kiinnostuneesti vastailet lukijoidesi kommentteihin. Vaikutat todella herttaiselta ihmiseltä ja olet lisäksi mielettömän kaunis, sitä jaksan aina ihailla kun omia kuviasi julkaiset :)

 12. Hei!No kosmetiikkaan liittyviä juttuja on tulossa;)No te olette minulle niin äärettömän ihania ja ystävällisiä, joten miten muutenkaan voisin teille vastata. Vastailemalla teille ja kyselemällä teidän kuulumisia opin tuntemaan myös teitä siellä ruudun toisella puolella :)Yleisesti olen mielummin kameran toisella puolella, mutta joskus on kiva laittaa teille näkyville myös omia kuviani vaikka se vähän pelottaakin. Niin ja se kauneus, se on kyllä katsojan silmissä <3Kiitos ihanasta kommentistasi:*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*