Carette

carette1

carette6

OLYMPUS DIGITAL CAMERA carette5 carette3 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikki ketkä yhtään tuntevat minua, tietävät että voin oikeasti syödä kokonaisen kakun kerralla. Olen kerran ihan oikeasti tullut sokerihumalaan kun söin kokonaisen täytekakun. Ihan viime aikoina en nyt kokonaisia kakkuja ole syönyt, mutta varsinkin Pariisissa ollessani katsastin kivoja kahviloita ja rankkasin macarons –paikat ;)

Yleensä Pariisissa ollessa kaikki juoksevat Laduréelle herkkuhetkille. Tällä kerralla en käväissyt Laduréessa edes teeostoksilla, vaan tämä herkkusuu yritti löytää uusia ihania paikkoja Pariisista. Yksi tällainen ihana kahvila oli nimeltään Carette. Hyvin Marie Antoinettemainen ja ei ehkä niin turistinen mitä Ladurée. Pariisista löytyy kaksi Carettea ja kävin iltapäiväteellä Plages des Vosgesissa sijaitsevassa teehuoneessa.

Teehuonetta ympäröi todella kaunis puisto kaikkine suihkulähteineen ja kukkaistutuksineen. Pariisi on tällaiselle kauneuden palvojalle vain niin täydellinen paikka. Mieli lepää kun on kauneuden ympäröimänä ja suu täynnä toinen toistaan herkullisempia leivoksia <3

Yksi parhaimmista ystävistäni muutti Pariisiin töihin viime viikolla, niin onneksi tämän sokerihiirulaisen on niin paljon helpompi tästä lähtien matkustaa kaikkien leivosten ja teekupposten äärelle <3

You may also like

7 Comments

 1. ihania kuvia pariisista ja kiva kahvilavinkki! anteeksi, jos utelen, mutta onko sulla muutto nyt edessä, kun olette päätyneet eroon vai jäätkö asumaan vanhaan kotiinne? hirmu ikävä juttu ja pahoittelut, mutta teit rohkean ja varmasti ihan oikean ratkaisun, kun ajattelit itseäsi. tsemppiä tulevaan kaikilla elämän alueilla!

 2. Heippa!

  Kiva, että tykkäät :)

  Valitettavasti yritän pitää jonkun rajan yksityisyyteni kanssa. Totta kai joku muutta tästä joskus, mutta en aio sitä nostaa millään lailla esille että kuka muuttaa ja milloin muuttaa. Kyllä te sitten huomaatte kun alan puhumaan muutoista, jos alan :)

  Niin, vaikka nyt vähän outoa onkin, mutta ei tässä kukaan tuleen makaamaan ole jäämässä. Nyt on hyvä aikaa miettiä mitä sitä haluaa :)

 3. Ihania nämä Pariisi-postaukset! Täällä myös yksi esteetikko, joka siis rakastaa kaikkea kaunista, mutta Pariisi on vielä näkemättä!

  Kiitos inspiroivasta blogista! =)

  1. Ihana kun tykkäätte :)

   Olin vähän laiskimus kuvien ottamisen kanssa, kun kaverit aina välillä ärsyyntyvät kun katselen maailmaa linssin läpi välillä vähän liian innoissani :)

   Olen käynyt Pariisissa 4 kertaa ja sinne voi mennä vaikka vielä 40 kertaa uudestaan, sillä siellä on niin paljon nähtävää :)

   Oleppas hyvä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*