The Butcher’s Daughter New York – ja muutama miete New Yorkin kesästä

Avec Sofie blog The Butchers daughter New York

Kävimme kesäreissulla myös New Yorkin keskustassa ja aikomuksena oli kierrellä kaupungin uusia paikkoja. Heinäkuu oli tosin ihan äärettömän kuuma myös New Yorkissa, joten muutimme reissuplania matkalla oltaessa.  Pysyttelimme sittenkin mieluummin ”maalla” emmekä kaupungissa.

Tarkoituksena oli kierrellä uusia paikkoja, mutta en millään yli kolmenkymmenen asteen kuumuudessa sekä hurjassa kosteusaallossa halunnut lähteä etsimään uusia pakkoja. Joten otimmekin rennosti ja pysyttelimme vanhoilla tutuilla kulmilla.

Avec Sofie blog The Butchers daughter New York

Yövyimme Nomo Sohossa ja jos tykkää SoHosta, on hotelli kätevällä paikalla, kun kävelen pääsee oikeastaan minne vain. Minulla oli muutama paikka, jonne halusin The Butchers Daughterin lisäksi ja yksi niistä oli vintage-liike, What Goes Around Comes Around. Pidän myös SoHon  Dean & Deluca -liikkeestä sekä tämän reissun must kohde oli orgaaninen ravintola La Botaniste (suositus tälle).

Avec Sofie blog The Butchers daughter New York

Avec Sofie blog The Butchers daughter New York

Tuntuu, että tällä hetkellä aamiaispaikat ovat hyvin meksikolaisvetoisia. Näin on myös The Butcher’s Daughterin menu. On munakkaita, avokadotoasteja tajinilla höystettynä ja tacoja. Itse pidän värikkäistä ja mausteisista ruoista ja sen takia The Butcher’s Daughterin kaltaiset paikat ovat mieleeni.

Olin tosin hieman pettynyt ruoka-annoksiini, sillä odotin jotain super tastyä, en pelkästään valokuvattavia annoksia. Kuvauksellinenhan paikka tosiaan on kaikkine väreineen, mutta ruoka ei ollut sillä tasolla mitä odotin. Harmiksi näin. Ehkä minulla oli vain suuret odotukset tai kokilla huono päivä. Mehuja voin tosin suositella.

Avec Sofie blog The Butchers daughter New York

 

Avec Sofie blog The Butchers daughter New York Avec Sofie blog The Butchers daughter New York

Koska New Yorkin kaupunkiosio jäi niin lyhyeksi, on minulla jo hinku sinne takaisin näin syksyn tullen. En tiedä onko se tämä elokuun loppu ja syksyn alku, kun alkaa tuntua siltä kuin että pitäisi lähteä nyt äkkiä jonnekin tai edes plänätä loppuvuodelle jotain kivaa. Elokuu on aina tarkoittanut muutoksia meille ja kun tänä vuonna niitä muutoksia ei ole, on olo todella outo. Tai en tiedä johtuuko tämä levoton olo siitä, kun kesä oli niin täynnä kaikenlaista ja yhtäkkiä kalenteri onkin aika tyhjä? Sen takia varmaankin haaveilen nimenomaan lomamatkoista ja jostakin uudesta.

Tiedän, että osa teistä on suunnittelemassa matkoja New Yorkiin nyt syksylle ja vaikka en ole siellä itse ollut kuin kesällä ja talvella, on syksy varmasti se kaikkein kivoin aika kevään lisäksi olla kaupungissa.  Olen ollut loka- ja marraskuussa Bostonissa ja Chicagossa ja pidin nimenomaan siitä syksyn tunteesta noissa kaupungeissa ja mielelläni sen tunteen kokisin myös New Yorkissa.

You may also like

3 Comments

  1. Me kävimme New Yorkissa touko-kasäkuun vaihteessa, ja lämpötila heilui silloinkin jo 30 asteessa. Saimme High Linen varrelta olevasta Standard-hotellista hyvän tarjouksen ja sijainti oli hyvä ja paikkana muutenkin rauhallinen. Ystävämme asuivat ihan keskustassa ja näkivät NYC:stä sen synkemmän puolen eli paljon kodittomia, ja se oli heille liikaa. Ainoastaan vuokra-autolle oli vaikea saada parkkia ilman hotellin avustusta ja onneksi ei vuokrattu kuin muutamaksi päiväksi, että pääsimme ystävien kanssa ostoksille New Yorkin ulkopuolelle sijaitseviin moleihin, ja säästyimme vaate ja kenkäverolta. Sinne pääsee myös bussikuljetuksella jostain.. Aika hassua että vuokra-auto viikoksi olisi tullut edullisemmaksi kuin parkkimaksut. Joten parempi huristella metrolla tai taksilla.

    Toisaalta olisi kiva kokea joulun aika New Yorkissa, mutta mieheni on käynyt ja todennut ajankohdan olevan järkyttävän kylmä ja tuulikin on todella purevaa.

    Itselle NYC oli ensinäkemältä vähän pettymys kun on tottunut Sveitsin siisteyteen. Mutta loppuviikosta jo tuumailin, että kyllähän täällä voisi viihtyä vaikka pidempiä aikoja. ;)

    Aurinkoista syksynjatkoa!

  2. Lokakuu on mitä oivallisin kuukausi Nykin vierailuun. Suuret turistimassat ovat poissa ja päivällä lämpötila on vielä mukava ja 25 ei ole poikkeus mutta kesäkuukausien inhottava kosteus alkaa olla poissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*